Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='2Monika2']
jak co to zwalę na Blulową... :evil_lol:[/QUOTE]
co zlego to nie ja... :diabloti:
jakby co to razem zwalimy na organizatorow ze taki termin wybrali :razz:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ajsonowa
Posted

my tez zgłoszone :razz:

tylko gdzie to bedzie??

Posted

[quote name='yassue']co zlego to nie ja... :diabloti:
jakby co to razem zwalimy na organizatorow ze taki termin wybrali :razz:[/quote]

To ja zwale razem z wami :cool3:

Posted

[SIZE=3]Lista zawodników:[/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]LA0:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]UNGA Tulas, szpic wilczy, Michał Słowiński[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]TESSA RED Tempo, bc, Monika Rylska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Hexa/Aphrodite Extreme Spitfire, malinois, Aleksandra Kordas[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land CRUISE CONTROL – Olly, bc, Iwona Gołąb[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]LOLA, Mix, Małgorzata Lebiedzińska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]RUBIO, bokser, Marta Tyburcy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BUICK z Bielańskiej Sfory, wyżeł weimarski, Małgorzata Kędziorek[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land HIGHLAND STORM –Sing, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ALACER Cervarius, posokowiec bawarski, Weronika Natur[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]TRAVIS RED Tempo, bc, Justyna Damec[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]11. KOKA, golder retiever mix, Janina Dąbrowska[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]12. Cherish Haritage (Smart), bearded collie, Małgorzata Kozłowska[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]13. X'Toronto Yash Shakti Se, bc, Martyna Okrasa[/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Calibri]LA1:[/FONT][/SIZE][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Myriad Y’ALL RIGHT SMART, ow. australijski, Urszula Charytonik[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Heartland BAJKA- Bajka, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]3.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]NEGRA, Labrador mix, Karolina Nowak[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]4.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]ŻWIREK, malamute, Żaklina Michalczuk[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]5.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]RAJA, Mix, Anna Gmitrzak[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]6.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]Never Never Land HEART DESIRE –Polly, bc, Tim Symes[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]7.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]SPEAKER BLACK Tempo, bc, Magda Gromniak[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]8.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]EVERLASTING ETIUDA Marinus –Mila, bearded collie, Natalia Wolińska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ANGEL EYES ‘FRANCUZ’ of Crystal Lake, ow. australijski, Kamil Kędziorek[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land JUST WAIT’N SEE –Ness, bc, Iwona Gołąb[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]11.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]AVALANCHE du Dragon d’Eau, malinois, Magdalena Łabieniec[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]12.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]KAMA, Mix, Agnieszka Niedziałek[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]13.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]From Borders Home UNICORN IRIS –Cukier, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]14.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Jinx Myriad Y’all Cast a Spell, ow. australijski, Wanda Krawczuk[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]15.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Myriad Y’ALL BETTER HURRY –Kea, ow. australijski, Małgorzata Kędziorek[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]LA2:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]UMA/Myriad Y’All Righteous Babe, ow. australijski, Justyna Włodarczyk[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]CYTRA z Werwą, Rhodesian ridgeback, PatrycjaTucholska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BREWERIA BLUE Uśmiech Dalmacji, dalmatyńczyk, Monika Rylska[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]4. CASSY Super Pracuś, bc, Marzena Domińczak[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]5. WATAŻKA Ko-To-Ra, bc, Małgorzta Chojnacka[/SIZE][/FONT]

Posted

[B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA0:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Coffe Brown Teschiro, pudel średni, Marzena Brzeska Jasiuk[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]NERO, Mix, Michelle Kung[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA1:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Milo –Ferwex Mysia Zagłada, Parson Russell Terrier, Lidia Jaworowska-Kasprzak[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]GROTA Surdykowska, ow. szetlandzki, Paulina Jarmolińska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Frania-Fatma z Celestynowego Uroczyska, Beagle, Agnieszka Gach[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BEZA Wspólny Dom, ow. szetlandzki, Natalia Lipińska[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA2:[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Calibri][SIZE=3]1. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]SA0:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]I’M THE BEST Earl’s legend, pudel mini, Patrycja Tucholska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BRYNDZA, westie, Maria Kubiak[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]FORTEL, Mix, Ewa Nikonorow[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]JUNA, Mix, Joanna Olszewska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ARABESKA Top Tangram, sznaucer mini, Małgorzata Jamiołkowska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Biała Osa INEZ, westie, Margaret Sroga[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BRIDA Białe Bursztynki, hawańczyk, Anna Ziólkowska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]PEPPY Ankrys, sznaucer mini, Anna Kamocka[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]SA1:[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]FRANC, Mix, Barbara Członkowska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]MANIEK, Sznaucer mini mix, Magdalena Kluczewska[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]PIKUŚ, Mix, Monika Palacz[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]NUTKA, Mix, Weronika Tomczyk[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]5. Vito-ARGON z Szemrzącego Wiatru, papillon, Monika Sojewska[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]6. KISS ME Vision, ow. szetlandzki, Elżbieta Urbańska[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Małgoś']Czekam aż szanowny Pan Dyrektor wróci z weekendu :mad: Bo juz wszystko niby załatwione, ale tylko on jest władny podpisać nam umowę.[/quote]

Ooo to długo będziemy czekać :roll: No trudno przeżyjemy :)

Posted

[quote name='machoj']Czy jest jeszcze możliwość zgłoszenia się na zawody do Warszawy ?[/quote]

Zgłoszenia były do końca kwietnia ale wyślij zgłoszenie może Ci się uda, bo nie wiem czy Małgosię dzisiaj tu jeszcze zastaniesz.

Posted

[quote name='Malina.']A w jakiej cenie są wejściówki dla osób, które przyjechały poobserwować?[/quote]

zazwyczaj wstęp na zawody jest bezpłatny.

Posted

Sorry, że sie tak wtrące, ale patrzyłam sobie na liste startową, i przypadkiem zobaczyłam to: :crazyeye:[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[I][B][FONT=Calibri][SIZE=3]2. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak

[/SIZE][/FONT][/B][/I][FONT=Calibri][SIZE=3]Z tego co wiem, to jeszcze w Lutym, w Łącku na PPA jak byłam, to Zuzia startowała w zerówkach! :crazyeye:
Jak w takim rekordowym chyba tempie udało się tej osobie w [I][B]Beaglem[/B][/I] przejść do A2 to gratuluje ! :klacz:
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sonia123']Sorry, że sie tak wtrące, ale patrzyłam sobie na liste startową, i przypadkiem zobaczyłam to: :crazyeye:

[I][B][FONT=Calibri][SIZE=3]2. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak

[/SIZE][/FONT][/B][/I][FONT=Calibri][SIZE=3]Z tego co wiem, to jeszcze w Lutym, w Łącku na PPA jak byłam, to Zuzia startowała w zerówkach! :crazyeye:
Jak w takim rekordowym chyba tempie udało się tej osobie w [I][B]Beaglem[/B][/I] przejść do A2 to gratuluje ! :klacz:
[/SIZE][/FONT][/quote]
Ano tak się składa że się udało i sama miałam okazję być na zawodach razem z nią gdzie dostała ostatnią nóżkę do A2. Poza tym z całą słusznością mogę napisać że praca tego duetu jest oszałamiająca ;)A stać je napewno na jeszcze więcej :)

Posted

:klacz: brawo, brawo, dziewczyna idzie w moje slady :diabloti: :razz: (zart)
ja sobie z borderem poszaje, teraz nie ma na co liczyć ale dopiero za 1,5 roku :-( bo skrzat ma 3 tygodnie :cool3:

Posted

[quote name='sonia123']:klacz: brawo, brawo, dziewczyna idzie w moje slady :diabloti: :razz: (zart)
ja sobie z borderem poszaje, teraz nie ma na co liczyć ale dopiero za 1,5 roku :-( bo skrzat ma 3 tygodnie :cool3:[/quote]
To pochwal się skąd borderek,jestem bardzo ciekawa!

Posted

My niestety (chyba) będziemy tylko towarzysko :( Z Ziomem nadal nie jest najlepiej.
No, ale trochę pokibicujemy, pofocimy, pofilmujemy, pogadamy!

Posted

Bardzo proszę o info od osób, które w Łodzi wywalczyły awans do wyższej kategorii. O Watażce już wiem, ktoś jeszcze?
Listy startowe uaktualnione - kilka osób przybyło, dwie odpadły (zapomniały się przedtem swojego guru zapytać o zgodę na start :roll: ).