yassue Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='2Monika2'] jak co to zwalę na Blulową... :evil_lol:[/QUOTE] co zlego to nie ja... :diabloti: jakby co to razem zwalimy na organizatorow ze taki termin wybrali :razz: Quote
Guest ajsonowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 my tez zgłoszone :razz: tylko gdzie to bedzie?? Quote
Junka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='yassue']co zlego to nie ja... :diabloti: jakby co to razem zwalimy na organizatorow ze taki termin wybrali :razz:[/quote] To ja zwale razem z wami :cool3: Quote
tulasy Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Szpic też zgłoszony Teraz tylko czekamy na szczegóły od organizatorów: co gdzie i jak ?? Michał i Unga Quote
Małgoś Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [SIZE=3]Lista zawodników:[/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]LA0:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]UNGA Tulas, szpic wilczy, Michał Słowiński[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]TESSA RED Tempo, bc, Monika Rylska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Hexa/Aphrodite Extreme Spitfire, malinois, Aleksandra Kordas[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land CRUISE CONTROL – Olly, bc, Iwona Gołąb[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]LOLA, Mix, Małgorzata Lebiedzińska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]RUBIO, bokser, Marta Tyburcy[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BUICK z Bielańskiej Sfory, wyżeł weimarski, Małgorzata Kędziorek[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land HIGHLAND STORM –Sing, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ALACER Cervarius, posokowiec bawarski, Weronika Natur[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]TRAVIS RED Tempo, bc, Justyna Damec[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]11. KOKA, golder retiever mix, Janina Dąbrowska[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]12. Cherish Haritage (Smart), bearded collie, Małgorzata Kozłowska[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]13. X'Toronto Yash Shakti Se, bc, Martyna Okrasa[/SIZE][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Calibri]LA1:[/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Myriad Y’ALL RIGHT SMART, ow. australijski, Urszula Charytonik[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Heartland BAJKA- Bajka, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]3.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]NEGRA, Labrador mix, Karolina Nowak[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]4.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]ŻWIREK, malamute, Żaklina Michalczuk[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]5.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]RAJA, Mix, Anna Gmitrzak[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]6.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]Never Never Land HEART DESIRE –Polly, bc, Tim Symes[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]7.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]SPEAKER BLACK Tempo, bc, Magda Gromniak[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]8.[/SIZE][/FONT] [/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]EVERLASTING ETIUDA Marinus –Mila, bearded collie, Natalia Wolińska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ANGEL EYES ‘FRANCUZ’ of Crystal Lake, ow. australijski, Kamil Kędziorek[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Never Never Land JUST WAIT’N SEE –Ness, bc, Iwona Gołąb[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]11.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]AVALANCHE du Dragon d’Eau, malinois, Magdalena Łabieniec[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]12.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]KAMA, Mix, Agnieszka Niedziałek[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]13.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]From Borders Home UNICORN IRIS –Cukier, bc, Ewa Łukasik[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]14.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Jinx Myriad Y’all Cast a Spell, ow. australijski, Wanda Krawczuk[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]15.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Myriad Y’ALL BETTER HURRY –Kea, ow. australijski, Małgorzata Kędziorek[/FONT][/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]LA2:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]UMA/Myriad Y’All Righteous Babe, ow. australijski, Justyna Włodarczyk[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]CYTRA z Werwą, Rhodesian ridgeback, PatrycjaTucholska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BREWERIA BLUE Uśmiech Dalmacji, dalmatyńczyk, Monika Rylska[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]4. CASSY Super Pracuś, bc, Marzena Domińczak[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]5. WATAŻKA Ko-To-Ra, bc, Małgorzta Chojnacka[/SIZE][/FONT] Quote
Małgoś Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA0:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Coffe Brown Teschiro, pudel średni, Marzena Brzeska Jasiuk[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]NERO, Mix, Michelle Kung[/FONT][/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA1:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Milo –Ferwex Mysia Zagłada, Parson Russell Terrier, Lidia Jaworowska-Kasprzak[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]GROTA Surdykowska, ow. szetlandzki, Paulina Jarmolińska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Frania-Fatma z Celestynowego Uroczyska, Beagle, Agnieszka Gach[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BEZA Wspólny Dom, ow. szetlandzki, Natalia Lipińska[/FONT][/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA2:[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Calibri][SIZE=3]1. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]SA0:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]I’M THE BEST Earl’s legend, pudel mini, Patrycja Tucholska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BRYNDZA, westie, Maria Kubiak[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]FORTEL, Mix, Ewa Nikonorow[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]JUNA, Mix, Joanna Olszewska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]ARABESKA Top Tangram, sznaucer mini, Małgorzata Jamiołkowska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]Biała Osa INEZ, westie, Margaret Sroga[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]BRIDA Białe Bursztynki, hawańczyk, Anna Ziólkowska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]PEPPY Ankrys, sznaucer mini, Anna Kamocka[/FONT][/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]SA1:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]FRANC, Mix, Barbara Członkowska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]MANIEK, Sznaucer mini mix, Magdalena Kluczewska[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]PIKUŚ, Mix, Monika Palacz[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]NUTKA, Mix, Weronika Tomczyk[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]5. Vito-ARGON z Szemrzącego Wiatru, papillon, Monika Sojewska[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]6. KISS ME Vision, ow. szetlandzki, Elżbieta Urbańska[/SIZE][/FONT] Quote
Junka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 O kurcze ale konkurencja :crazyeye: Małgosiu wiadomo w jakim miejscu będą zawody?? Quote
Małgoś Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Czekam aż szanowny Pan Dyrektor wróci z weekendu :mad: Bo juz wszystko niby załatwione, ale tylko on jest władny podpisać nam umowę. Quote
Junka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Małgoś']Czekam aż szanowny Pan Dyrektor wróci z weekendu :mad: Bo juz wszystko niby załatwione, ale tylko on jest władny podpisać nam umowę.[/quote] Ooo to długo będziemy czekać :roll: No trudno przeżyjemy :) Quote
Junka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='machoj']Czy jest jeszcze możliwość zgłoszenia się na zawody do Warszawy ?[/quote] Zgłoszenia były do końca kwietnia ale wyślij zgłoszenie może Ci się uda, bo nie wiem czy Małgosię dzisiaj tu jeszcze zastaniesz. Quote
machoj Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Czy jest jeszcze możliwość zgłoszenia się na zawody do Warszawy ? Quote
Małgoś Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Można się zgłaszać. Powyższa lista nie jest zamknięta i ostateczna :cool1: Quote
Inkaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dwa westiki będą! :multi: Kamerować je! I focić! :diabloti: Quote
Illusion Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A w jakiej cenie są wejściówki dla osób, które przyjechały poobserwować? Quote
Ludek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Malina.']A w jakiej cenie są wejściówki dla osób, które przyjechały poobserwować?[/quote] zazwyczaj wstęp na zawody jest bezpłatny. Quote
sonia123 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Sorry, że sie tak wtrące, ale patrzyłam sobie na liste startową, i przypadkiem zobaczyłam to: :crazyeye:[SIZE=3][/SIZE] [B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA2:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=3][/SIZE] [I][B][FONT=Calibri][SIZE=3]2. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak [/SIZE][/FONT][/B][/I][FONT=Calibri][SIZE=3]Z tego co wiem, to jeszcze w Lutym, w Łącku na PPA jak byłam, to Zuzia startowała w zerówkach! :crazyeye: Jak w takim rekordowym chyba tempie udało się tej osobie w [I][B]Beaglem[/B][/I] przejść do A2 to gratuluje ! :klacz: [/SIZE][/FONT] Quote
blaira Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='sonia123']Sorry, że sie tak wtrące, ale patrzyłam sobie na liste startową, i przypadkiem zobaczyłam to: :crazyeye: [B][FONT=Calibri][SIZE=3]MA2:[/SIZE][/FONT][/B] [I][B][FONT=Calibri][SIZE=3]2. LOLA, beagle, Zuzanna Kielak [/SIZE][/FONT][/B][/I][FONT=Calibri][SIZE=3]Z tego co wiem, to jeszcze w Lutym, w Łącku na PPA jak byłam, to Zuzia startowała w zerówkach! :crazyeye: Jak w takim rekordowym chyba tempie udało się tej osobie w [I][B]Beaglem[/B][/I] przejść do A2 to gratuluje ! :klacz: [/SIZE][/FONT][/quote] Ano tak się składa że się udało i sama miałam okazję być na zawodach razem z nią gdzie dostała ostatnią nóżkę do A2. Poza tym z całą słusznością mogę napisać że praca tego duetu jest oszałamiająca ;)A stać je napewno na jeszcze więcej :) Quote
sonia123 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :klacz: brawo, brawo, dziewczyna idzie w moje slady :diabloti: :razz: (zart) ja sobie z borderem poszaje, teraz nie ma na co liczyć ale dopiero za 1,5 roku :-( bo skrzat ma 3 tygodnie :cool3: Quote
Inkaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Rzeczywiście, wielkie osiągnięcie. Również gratuluje! :multi: Quote
Mudik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='sonia123']:klacz: brawo, brawo, dziewczyna idzie w moje slady :diabloti: :razz: (zart) ja sobie z borderem poszaje, teraz nie ma na co liczyć ale dopiero za 1,5 roku :-( bo skrzat ma 3 tygodnie :cool3:[/quote] To pochwal się skąd borderek,jestem bardzo ciekawa! Quote
sonia123 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Z Porządnej Rodziny ;) ale go dopiero za 1,5 miesiąca odbieram :) Quote
Sable Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 My niestety (chyba) będziemy tylko towarzysko :( Z Ziomem nadal nie jest najlepiej. No, ale trochę pokibicujemy, pofocimy, pofilmujemy, pogadamy! Quote
Małgoś Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Bardzo proszę o info od osób, które w Łodzi wywalczyły awans do wyższej kategorii. O Watażce już wiem, ktoś jeszcze? Listy startowe uaktualnione - kilka osób przybyło, dwie odpadły (zapomniały się przedtem swojego guru zapytać o zgodę na start :roll: ). Quote
Recommended Posts