Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka -tej suni założyłaś wątek 20.08 [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot[/url] ten wątek ma sens?

-w czym Sasanka jest gorsza, że nawet nie zrobiłaś tekstu do ogłoszenia za które ja chciałam zapłacić? ( na moje posty z 9 sierpnia nie było odpowiedzi -a podobno czytasz regularnie)

-wycofujesz się z dogo czy z pomocy dla Sasanki?
-jeżeli tak, to napisz to jasno

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omi']Luka -tej suni założyłaś wątek 20.08 [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot[/url] ten wątek ma sens?

-w czym Sasanka jest gorsza, że nawet nie zrobiłaś tekstu do ogłoszenia za które ja chciałam zapłacić? ( na moje posty z 9 sierpnia nie było odpowiedzi -a podobno czytasz regularnie)

-wycofujesz się z dogo czy z pomocy dla Sasanki?
-jeżeli tak, to napisz to jasno[/QUOTE]

A tak dokładnie to o co Ci chodzi?

Posted

Napisałam. Wystarczy[B] [I]PRZECZYTAĆ.[/I][/B]

[B]Bardzo proszę postronne osoby zaglądające na ten wątek o wypowiedzenie się czy wyrażam się jasno o co mi chodz[/B]i .

Posted

Omi, przecież sama możesz napisać tekst do ogłoszeń. Jeśli byś przeczytała watek dowiedziała byś się, że od wieli miesięcy nie mam możliwości napisania czegokolwiek nowego o Sasance. Na wątku jest napisane dlaczego i nie chce mi się pisać o tym od nowa.

Posted

[quote name='luka1'][B]Ja też regularnie patrzę czy ktoś cos napisał, tylko jaki to ma sens? [/B]Wycofuję sie z dogo pomału.[/QUOTE]

O ten "sens" mi chodziło!
O pozostawienie jednego psa, który nadal potrzebuje pomocy i otwarcie nowego wątku! (z równoczesnym deklarowaniem się odchodzenia z dogo!)
Jaki to ma sens?
[B]Jak zmniejszy się zainteresowanie wątkiem stareńkiej suni, to otworzysz kolejny wątek?
[/B]
Aby wszyscy zainteresowani wiedzieli o czym mówię podaję link [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-słów-by-mówić-jak-smutno-jest-gdy-kogoś-brak...-quot?p=175487[/url]

Posted

A teraz słowa wyrwane z kontekstu na wątku Luki obracają się przeciw nam.
Dlaczego Luka to robisz? Przecież dokladnie wiesz o co chodziło. Nie o sens zakładania wątków, a o sens zakładania kolejnych wątków przy zamieraniu poprzednich i jednoczesnym wycofywaniu się z dogomanii.

• 2 weeks later...
Posted

Wieszam zdjęcia psiaków z krótką informacją w poczekalniach u wetów. Co tydzień drukuje się zdjęcie psiaka w lokalnej prasie. Jednak z psami schroniskowymi jest taki problem, że na każde ogłoszenie powinnam uzyskać pozwolenie dyrektora ZGMu. Dotyczy to w szczególności portali internetowych. Nie wolno jest bez takiego pozwolenia ogłaszać psów. Każde ogłoszenie dyrekcja musi przeczytać i zaakceptować. Zdaniem ZGMu jest wyznaczona wolontariuszka do tych spraw i nie potrzeba innej reklamy. Tak wygląda sytuacja i dalsze dyskusje na temat mojego "porzucania" psich wątków nie będę komentować. Był czas gdy próbowałyśmy to jakoś negocjować, ale teraz mamy tyle psów fundacyjnych, że mamy mało czasu by jeszcze walczyć ze schroniskiem. To fakt, zdarzają sie psy, którym zakładam wątki i które ogłaszam i szukam im domów. Ale jak mam szukać domu psom, których nie znam? Co mam powiedzieć ludziom gdy pytają o psa? że nic o nim nie wiem? A nie wiem bo nie bywam tak często w schronisku, a jesli bywam to tylko jako gość i nie bardzo wolno mi przebywać z psami, a już na pewno ich wyprowadzać.
Sasanka i kilka innych psów były przeze mnie ogłaszane w trochę innych czasach. Wątki pozostały i czasem do nich wracam przez sentyment do tych psiaków. Ale prawnie powinnam je wszystkie zamknąć. Uważasz, że byłoby to dobre dla tych psiaków?
Jest mi bardzo przykro gdy czytam ataki ze strony ludzi, którzy nie mają albo raczej nie chcą mieć - zielonego pojęcia o tej sytuacji. Ale nie będę o tym gadać bo nie ma o czym.

Posted

Luka - nie traktuj tego jako atak.
Po prostu Twoje zachowanie na innym wątku nie było odpowiednie wg mnie. Odwróciłaś kota ogonem.
Mi też Sasanka siedzi w głowie, od czasu założenia jej wątku. I też powracam tu z sentymentu. Licząc, że w końcu znajdzie swój dom.
obecnie psów raczej nie ogłaszam, bo chodze do szkoły, a same dojazdy pochłaniaja mi 3 godziny dziennie.

Posted

[quote name='Ola164']Luka - nie traktuj tego jako atak.
Po prostu Twoje zachowanie na innym wątku nie było odpowiednie wg mnie. Odwróciłaś kota ogonem. [/QUOTE]

o którym wątku mówisz?

Posted

O starszej Luki. To w sumie nawiąznie do tego co pisaliśmy kilka postów wyżej.
Powiedz mi Luka jakiej pomocy dla Sasanki oczekujesz? Możemy robić ogłoszenia w internecie? Jak bede mieć mniej nauki to mogę sie zabrać.

• 1 month later...
Posted

Kolejny miesiąc...
Ciągle tu zaglądam...
tak mi jej szkoda... Jest piękna... I taka kochana... Jak na złość przypomina mi moja Korę. Nie mogę o niej zapomnieć...
Dziś znowu przeczytałam caly wątek.. Ile bezmyślności ludzkiej w życiu takiej nieśmiałej psinki..