Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']oj, jak do tej soboty daleko. Może psiaka wypucować czy co? Oby się udało :-([/quote]
Trzeba powiedzieć Małgosi żeby jej nie wydawała nikomu :cool3:
Długo rozmawiałam z Panią - nie ma opcji żeby zrezygnowała, więc jeśli chcesz to pucuj ciotka i się ciesz bo domek zajebisty :loveu: :multi:

Posted

[quote name='luka1']
w sobotę mam być w schronisku[/quote]
No to dobrze...więc umówimy się tak, że przyjadę po Was do schroniska i zawieziemy Sasankę - ale zarezerwuj :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']A z tego ciotka, że jedziemy zawieźć Sasankę do nowego domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote]

[quote name='Ziutka'][CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]No :multi:
[/COLOR][/B][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Pani mieszka w Piastowie, nie jest to działka tylko blok (to i dobrze bo trawników Sasania nie będzie wypalała :diabloti: )[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]

[SIZE=7][B]O w morde ale super wiadomości[/B][/SIZE]

Posted

moje kontakty z Sasanka ograniczały sie do wygłaskania i maleńkiego spaceru. Jest ich w schronisku tyle, że czasu ciagle mało. Sasanka to straszny przytulak, ciągle stoi przy kratach i piszczy cichutko. Kiedy sie ja głaszcze to tak przytula sie do reki i łapie łapkami żeby tylko jej nie zostawić.
Po wyprowadzeniu z boksu poczatkowo szleje, skacze, biega - jak wszystkie psiaki . Póżniej sie uspakaja i jest ok. Nie chodziłam z nia na spacery po lesie, tylko po terenie schroniska, ale powinna dobrze sie sprawować na syczy.
Ona juz jakiś czas siedzi w schronisku, może więc być tak że załatwi sie w domu. To jest szybko do opanowania u doroslych psów. Nie mniej pobyt w boksie gdzie nie mozna wyjść aby sie załatwić może spowodować ze psina pierwszy dzień przegapi moment i nie poprosi o wyjście.

Posted

[quote name='Ola164']Czekamy na wieści...[/quote]
No to piszę :cool3:

Po pierwsze : chciałabym aby nasze wszystkie psiaki miały takie domki jak Sasanka, toż to raj na ziemi :loveu: W samochodzie była bardzo grzeczna, nawet mojemu TZ udało jej się zrobić foteczkę :cool3:
Pani Iwonka czekała na nas przed blokiem, od razu poszłyśmy kupić smyczkę i obróżkę a także szamponik ;) Na początku była bardzo zestresowana, nowe zapachy i ludzie no ale jakoś doszłyśmy do sklepu. Poprzymierzałyśmy obróżki i teraz jest Sasanka elegantka ja wam powiem :cool3: zamszowa obróżka ze wzorkami z brylancików :loveu: ahhh pieknie w niej wygląda :loveu:
Ze sklepu poszłysmy do domku, Sasanka weszła po pierwszych schodach a potem w zaparte i nie :roll: no to Pani ją hyc na rączki i dotarłyśmy :eviltong: na Sasankę czekały już miseczki z jedzonkiem, własne posłanko i zabawki :cool3: zaczeła rzecz jasna od poznania domku, wsio obwąchała iiiiii skończył się stres :cool3: wskakiwała na łóżko jedno i drugie, przez okno z łóżka patrzyła, potem jej się obraz na ścianie spodobał i chciała do niego bardzo się dostać :evil_lol: nawet łazienki nie przepuściła i trzeba było jej drzwi otworzyć a rozdawała całuski na prawo i lewo :loveu: Pani Iwona przekazała dla naszych psiaków worek karmy - za co bardzo dziękujemy :Rose:

Przed chwilką dzwoniła do mnie Pani Iwona, że właśnie Sasanka została wykąpana i wszystko jest OK. Nie załatwiła się w domu :multi: (grzeczny piesek :eviltong: ).
W poniedziałek będziemy mieć relację na żywo jak Pani się dostanie do komputera :lol:
Jak TZ wróci to wkleję foteczkę z podróży Sasi :loveu:

Ohh żebyście widzieli tą jej usmiechniętą mordeczkę w nowym domu :loveu: BEZCENNE :multi: