taxelina Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No to super!! dlugo czekala dziewczynka.. Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 oj, jak do tej soboty daleko. Może psiaka wypucować czy co? Oby się udało :-( Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1']oj, jak do tej soboty daleko. Może psiaka wypucować czy co? Oby się udało :-([/quote] Trzeba powiedzieć Małgosi żeby jej nie wydawała nikomu :cool3: Długo rozmawiałam z Panią - nie ma opcji żeby zrezygnowała, więc jeśli chcesz to pucuj ciotka i się ciesz bo domek zajebisty :loveu: :multi: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 to może i ja tam pójdę? w sobotę mam być w schronisku Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1'] w sobotę mam być w schronisku[/quote] No to dobrze...więc umówimy się tak, że przyjadę po Was do schroniska i zawieziemy Sasankę - ale zarezerwuj :mad: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 od dziś siedzę przy boksie i odstraszm wszystkich chętnych Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1']od dziś siedzę przy boksie i odstraszm wszystkich chętnych[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Ziutka']A z tego ciotka, że jedziemy zawieźć Sasankę do nowego domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] [quote name='Ziutka'][CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]No :multi: [/COLOR][/B][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Pani mieszka w Piastowie, nie jest to działka tylko blok (to i dobrze bo trawników Sasania nie będzie wypalała :diabloti: )[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] [SIZE=7][B]O w morde ale super wiadomości[/B][/SIZE] Quote
danka1234 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nareszcie się los usmiechnął do Sasanki:multi:tak długo czekała. Quote
Ola164 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nasze złoteczko w nowym domu! Nie wierzę! :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Talcott Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Cuuuuudna wiadomość!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asiamm Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no to się Sasaneczko żegnaj z kumplami azorkowymi :) Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='asiamm']no to się Sasaneczko żegnaj z kumplami azorkowymi :)[/quote] jeszcze nie, jeszcze trzy dni -wszystko może sie wydarzyć :cool1: Quote
iwonam1964 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jutro przyjeżdża do mnie Sasanka. Mam troche pietra.Będe pisać o naszym poznawaniu siebie.Może macie dla mnie jakieś wskazówki Quote
luka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 witaj w gronie maniaków dogo, Sasanka to kochana psina. Błagam nie zrazaj sie jeśli na poczatku bedzie zagubiona, Quote
iwonam1964 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Postaram się nie zrażać ,ale powiedz czego moge sie spodziewać,żebym nie była zaskoczona. Quote
luka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 moje kontakty z Sasanka ograniczały sie do wygłaskania i maleńkiego spaceru. Jest ich w schronisku tyle, że czasu ciagle mało. Sasanka to straszny przytulak, ciągle stoi przy kratach i piszczy cichutko. Kiedy sie ja głaszcze to tak przytula sie do reki i łapie łapkami żeby tylko jej nie zostawić. Po wyprowadzeniu z boksu poczatkowo szleje, skacze, biega - jak wszystkie psiaki . Póżniej sie uspakaja i jest ok. Nie chodziłam z nia na spacery po lesie, tylko po terenie schroniska, ale powinna dobrze sie sprawować na syczy. Ona juz jakiś czas siedzi w schronisku, może więc być tak że załatwi sie w domu. To jest szybko do opanowania u doroslych psów. Nie mniej pobyt w boksie gdzie nie mozna wyjść aby sie załatwić może spowodować ze psina pierwszy dzień przegapi moment i nie poprosi o wyjście. Quote
Ziutka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ooo witam serdecznie nowy domek Sasanki :loveu: Jutro poznamy się osobiście :lol: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [SIZE=7]Godzina "0" sie zbliża[/SIZE] :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='luka1'][SIZE=7]Godzina "0" sie zbliża[/SIZE] :multi::multi::multi:[/quote] Yea :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 wyślij wiadomość jak zakończysz działania Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='luka1']wyślij wiadomość jak zakończysz działania[/quote] OK...lecę teraz się ogarnąć i będziemy wyjeżdżać z Marcinem :cool3: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Ola164']Czekamy na wieści...[/quote] No to piszę :cool3: Po pierwsze : chciałabym aby nasze wszystkie psiaki miały takie domki jak Sasanka, toż to raj na ziemi :loveu: W samochodzie była bardzo grzeczna, nawet mojemu TZ udało jej się zrobić foteczkę :cool3: Pani Iwonka czekała na nas przed blokiem, od razu poszłyśmy kupić smyczkę i obróżkę a także szamponik ;) Na początku była bardzo zestresowana, nowe zapachy i ludzie no ale jakoś doszłyśmy do sklepu. Poprzymierzałyśmy obróżki i teraz jest Sasanka elegantka ja wam powiem :cool3: zamszowa obróżka ze wzorkami z brylancików :loveu: ahhh pieknie w niej wygląda :loveu: Ze sklepu poszłysmy do domku, Sasanka weszła po pierwszych schodach a potem w zaparte i nie :roll: no to Pani ją hyc na rączki i dotarłyśmy :eviltong: na Sasankę czekały już miseczki z jedzonkiem, własne posłanko i zabawki :cool3: zaczeła rzecz jasna od poznania domku, wsio obwąchała iiiiii skończył się stres :cool3: wskakiwała na łóżko jedno i drugie, przez okno z łóżka patrzyła, potem jej się obraz na ścianie spodobał i chciała do niego bardzo się dostać :evil_lol: nawet łazienki nie przepuściła i trzeba było jej drzwi otworzyć a rozdawała całuski na prawo i lewo :loveu: Pani Iwona przekazała dla naszych psiaków worek karmy - za co bardzo dziękujemy :Rose: Przed chwilką dzwoniła do mnie Pani Iwona, że właśnie Sasanka została wykąpana i wszystko jest OK. Nie załatwiła się w domu :multi: (grzeczny piesek :eviltong: ). W poniedziałek będziemy mieć relację na żywo jak Pani się dostanie do komputera :lol: Jak TZ wróci to wkleję foteczkę z podróży Sasi :loveu: Ohh żebyście widzieli tą jej usmiechniętą mordeczkę w nowym domu :loveu: BEZCENNE :multi: Quote
Ola164 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Super :multi: Takie wiesci :loveu: Ale się Sasance poszczęściło że trafiła do takiego wspaniałego domku! Czekamy do poniedziałku :loveu: Quote
Recommended Posts