ajcka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czy na tą wystawę jedzie ktoś z Warszawy i miałby wolne miejsce(albo przez Warszawe) 1 os +1 grzywka ? Chciałabym zgłosić na jakąś ale nigdzie nie mam transportu.... Quote
bargest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja organizuje busa z Warszawy i jest jeszcze wolne miejsce.Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Katarzyna Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czy ktos znalazl moze jakis hotel w tamtych rejonach przyjmujacy z psami? Wszedzie mam odpowiedz odmowna :( Quote
narisowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Katarzyna']Czy ktos znalazl moze jakis hotel w tamtych rejonach przyjmujacy z psami? Wszedzie mam odpowiedz odmowna :([/quote] przy wylocie z debreczyna na oradeę nasz kilka campingów Quote
Elitesse Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ja od 2 tyg usiluje zarezerwowac hotel na lipcowy debreczyn i tez wszedzie mi odmawiaja :placz: w tym terminie jakis festiwal mlodziezowy jest i wszytko juz porezerwowane :roll: Quote
karenina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mail do hotelu Korona w Hajduszo coś tam [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] przyjmują psy, na sierpien maja miejsca. Plus własnie odebrałam email z opłatami, datami itd : [FONT=Times New Roman][SIZE=3]The show is held: 0n 30-31 August,Nagyerdei Stadion,Debrecen, Hungary.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [CENTER][CENTER][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]The first deadline of the entry: 30th of June[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]The second and final deadline: 10th of August[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER][/CENTER] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]The entry charges are the following:[/SIZE][/FONT] [U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Until 30th of June[/FONT][/SIZE][/U] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]The first dog with catalogue: 40 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Any further dog without catalogue: 35 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Veteran, baby, Puppy: 20 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [U][FONT=Times New Roman][/FONT][/U] [U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Until 10th of August:[/FONT][/SIZE][/U] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]The first dog with catalogue: 50 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Any further dog without catalogue: 45 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Veteran, baby, Puppy: 25 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]At the place:[/FONT][/SIZE][/U] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]The first dog with catalogue: 50 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Any further dog without catalogue: 45 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Veteran, baby, Puppy: 25 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]+ 5 EUR/day/dog[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Breeding, Couple: 15 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Junior handler: 10 Euro[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Our Bank name: OTP Bank[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Our account number: HU42 1173 8008 2032 8102 0000 0000[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]SWIFT CODE: OTPVHUHB[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Iwa-R Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A czy ktoś może mi podać adres na jaki wysłać zgłoszenie, bo dla mnie to generalnie nowość. Czy chodzi o ten adres? [FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#062647]MEOE Debreceni Szervezete [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#062647]4001 Debrecen, Pf.: 103[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
karenina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mailem mozna na ten adres co jest na [URL="http://www.meoe.hu"]www.meoe.hu[/URL] w zakladce wystawy. Quote
Katarzyna Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ok, nam sie udalo tutaj: [url]http://www.siestahotel.hu/index.php[/url] 10,5tys forintow za 2 osoby + 1,5tys za psa, cena niezla Maja jeszcze wolne pokoje Quote
Karmi Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Elitesse']ja od 2 tyg usiluje zarezerwowac hotel na lipcowy debreczyn i tez wszedzie mi odmawiaja :placz: w tym terminie jakis festiwal mlodziezowy jest i wszytko juz porezerwowane :roll: [/quote] My zawsze spaliśmy na kempingu. Ku...rczaki nie pamiętam jak się nazywał. Tuż obok wystawy... Quote
Elitesse Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Karmi']My zawsze spaliśmy na kempingu. Ku...rczaki nie pamiętam jak się nazywał. Tuż obok wystawy...[/quote] ja liczylam na Drocasa ale d...a :placz: wyslalam meila do tego hotelu podanego wyzej tylko troszku drogo maja a mi 4 noclegi potrzebne :roll: Quote
kinnia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 czyli rozumiem że jeśli zgłoszę psa w I-terminie to muszę zapłacić 50Euro a jak bym chciała na wystawie to 55? Quote
Elitesse Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 wczoraj dostalam meila ze w lipcu maja wolne pokoje a wiec rezerwacja wyslana :multi::multi: dobrze ze za dzieci malutkie nic nie licza :) ciekawe czy madzi spodoba sie Debreczyn po tej stronie brzuszka - bo byla juz tam 4 miesiace przed urodzeniem ;) Quote
narisowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Elitesse']ja liczylam na Drocasa ale d...a :placz: [/quote] a czemu d...., bo my właśnie o nim myślimy Quote
Elitesse Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='narisowa']a czemu d...., bo my właśnie o nim myślimy[/quote] na lipiec maja caly camping zarezerwowany :-( ale pan w meilu mi napisal ze w innym terminie zaprasza :roll: wiec moze na sierpien bedzie wolny Quote
narisowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Elitesse']na lipiec maja caly camping zarezerwowany :-( ale pan w meilu mi napisal ze w innym terminie zaprasza :roll: wiec moze na sierpien bedzie wolny[/quote] no mam taką nadzieję:) Quote
kinnia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='narisowa']no mam taką nadzieję:)[/quote] będziecie z Narisem na wystawie?! Quote
karenina Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='kinnia']czyli rozumiem że jeśli zgłoszę psa w I-terminie to muszę zapłacić 50Euro a jak bym chciała na wystawie to 55?[/quote] 1 termin 40 euro, na wystawie niezaleznie od terminu 55. Quote
narisowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='kinnia']będziecie z Narisem na wystawie?![/quote] tak, już zgłoszeni jesteśmy - do klasy championów a wy się wybieracie? Quote
kinnia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='narisowa']tak, już zgłoszeni jesteśmy - do klasy championów a wy się wybieracie?[/quote] Mam taką nadzieje ale muszę mamę namawiać ale jak narazię wszystko jest na dobrej drodze:) Ale jak coś to my będziemy w pośredniej i to by był nasz debiut za granicą:) A wiesz jaka była rok temu stawka Gordonów? Quote
narisowa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 niestety nie wiem. my na węgrzech też pierwszy raz będziemy sił próbować. jak przeglądałam katalogi z wystaw węgierskich to zwylke kilka gordonów było, zależnie od rangi i miejscowości od 4 do 12. Quote
Elitesse Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 w zeszlym roku gordonow bylo jednego dnia 4 a drugiego 5 anglikow 6 i 7 Quote
kinnia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Elitesse']w zeszlym roku gordonow bylo jednego dnia 4 a drugiego 5 anglikow 6 i 7[/quote] dzięki:) Tylko jestem ciekawa jak mó[I]w zniesie ten upał [/I] Quote
Elitesse Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 w zeszlym roku nie bylo zle, organizatorzy zapewnili takie wielkie namioty dla wystawcow gdzie przynajmniej byl cien my siedzielismy "na gorze' stadionu a tam juz wogole byo super bo wial wiaterek :) Quote
Dream Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 To zależy ;) My wychodziliśmy do ringu po 13, temperatura na płycie stadionu była na pewno ponad 40 stopni, pies już nawet pić nie chciał, ale przeżył i nawet CACIBa przywieźliśmy :D W tym roku też mamy nadzieję jakoś przetrwać Quote
Recommended Posts