Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie za chwilę dojadą,mam nadzieję,że danka1234 napisze :evil_lol:
szlag ,mnie trafi z tymi co za TM , MORDERSTWO,nie ma na to paragrafu?
:angryy:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']a ja czekam na info :cool3:[/quote]

No strasznie przepraszam ale dopiero teraz udało mi się wejść,internet mi nie działał,może przez tą burze.
Dziadzia przyjechał po 3,Pan mówił że całą drogę był bardzo grzeczny i nie było problemów.
U mnie tez jest taki grzeczny,pojadl i wskoczył na kanape spać,to pies domowy i kanapowy,zachowujacy czystość w domu,umie chodzić na smyczy i po schodach,podaje nawed łapke.
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/8577/bild0762qw1.jpg[/IMG]
Jakby co to odezwę się tu po 10.00.

Posted

jak się niesamowicie cieszę :multi::multi::multi:
Dziadzio pożyje pewnie jeszcze parę latek i być może po okazaniu miłości,gdy wyjdzie ze schroniskowej apatii,będzie jeszcze bardzo wesołym ,żywotnym pieskiem :lol:
Bardzo,bardzo dziękuję panu K. za przewiezienie pieska.

Posted

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/8577/bild0762qw1.jpg[/IMG]

jaki on sliczny ...moj Olafek (nazywalam go sobie w myslach Olaf... )

wspaniale, ze trafil na tak niesamowite Osoby jak Wy wszystkie tutaj...

serce boli w zwiaku z tymi , ktore nie zdazyly...

Posted

Cudowne zdjęcie ,jak cieszy serce :loveu:,dzięki Danusiu za opiekę nad piesiem.
A Olaf,chociaż nie lubię ludzkich imion u zwierząt,rzeczywiście pasuje do niego.
Może choć zbliżone do Olafa -Oli mu dać? W sumie decyzja należy do Olenki f.

Posted

A my zaraz się zbieramy na dworzec kolejowy bo Oleńka o 12,30 będzie w Słupsku i zaraz o 13 wraca do Gdańska,więc niestety nawed kawką jej nie ugoszczę czego bardzo żałuję.

Posted

[quote name='danka1234']Melduję że Dziadzio z Oleńką są juz w drodze do Gdańska.[/quote]
super akcja,teraz czekamy na relacje Olenki_f

Posted

Jeju - a co z Jamnicza starą biedą - toz przecie jemu grozi niebezpieczeństwo:placz::placz::placz::placz: Niech mi ktoś coś powie bo sie zaryczę:placz::placz::placz::placz:

Posted

Jamnik jest bardzo stary i BARDZO WYCHUDZONY.Obraz nędzy i rozpaczy.Ale.. uciekł mimo wszystko z izolatki i jak gdyby nigdy nic popierdzielał sobie po trawniku - :evil_lol:- i to "z prędkością światła" :evil_lol:
juz powiedzialam ze jest dla niego dom tylko szukamy transportu.

On + husky jeszcze jest.

zdjecia dziadka booskie !! :loveu:

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do schroniska - Pan powiedział mi że " dziewuszki które szukają domów psom mówiły że jest ktoś nim zainteresowany- to pewnie chodziło o mnie ale mu nie powiedziałam hi hi !!:evil_lol: Radził dzwonić jutro rano - zadzwonię - Ciotki - Jest tak - mogłabym go wziąć dopiero w nastepny poniedziałek przyjeżdża mój TZ - na tydzień i nie chcę chłopiny narazac na zawał - metoda dozowania faktów to jest to !!! Może któras wzięłaby mojego Dziadzia na ten tydzień???? Plizzzzz!!!!:modla::modla::modla::modla: Po drugie potrzebny byłby transport!!!!! Do Lublina:crazyeye::crazyeye::crazyeye::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

Matko jedyna !! Ja już druga noc nie śpię!!! U cioci Talcott zarutko będzie jak klusia wygladał - po renowacji - wet. - zdrowotnej - transportu Cioteczki potrza !!!! Przypominam moge go wziąc w przyszły poniedziałek!!!!!