Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']Kochani nie denerwujcie sie,w razie czego to jeszcze ja tu jestem i odbiore psinke kiedy bedzie trzeba,wiec potwierdzajcie ten transport do Rowów.[/quote]

czyli Pokerku...mozesz zaczac powazne rozmowy o transporcie

Posted

sluchajcie, super !!
a moze kotki 3 ? :oops:jest miot 3 sztuk JESZCZE zdrowych, a ogolem zdrowe sa 4 w calym schronie :placz::placz::placz:z 20 :placz::placz:
dogrywajcie mowcie co gdzie dostarczyc.

u jamola wszystko ok. praktykuje ulubione zajecie starszych panow - ciagle drzemie ;)

Posted

Olenka się dzisiaj fatalnie czuje i nie włącza kompa, ale strasznie już czeka na dziadzia!
Mówi że może podjechać do Słupska czy gdzie będzie trzeba, o ile tam dojeżdża pociąg bo auto is dead.

Posted

W takim razie jutro rano podejmuję działania.Trzymajcie kciuki.
W jakim mieście konkretnie mieszka Olenka-F? bo może ta kombinacja ze Słupskiem okaże się zbędna.:roll: Oby.

Posted

Pan zgodził się zawieźć dziadzia,problem w tym,ze słupsku będzie w nocy ok24 - 01.Kto może wtedy po niego podjechać? Od kiedy on jest w schronie i czy nie nasiusia panu podczas jazdy?
Pan wyjeżdża ok.17, dzisiaj!!!

Posted

[quote name='Poker']Pan zgodził się zawieźć dziadzia,problem w tym,ze słupsku będzie w nocy ok24 - 01.Kto może wtedy po niego podjechać? Od kiedy on jest w schronie i czy nie nasiusia panu podczas jazdy?
Pan wyjeżdża ok.17, dzisiaj!!![/quote]

zadko sie zdarza zeby psiunie sikaly... Pan musialby po prostu z nim wychodzic na przerwy na siku....(raczej wymiotuja ale mlodsze...) ale ktos musialby psiunia wyprac... bo jesli Pan to osoba, ktora nie miala nigdy do czynienia z zapachem pieseczka prosto z boksu...to urwie Ci Poker uszy po powrocie....

Posted

nie mogę się dodzwonić do Visenny :shake: ,a chciałam poprosić ,by już nie dostawał jeść.Zaraz dzwonię do Olenki_F ,
mam nadzieję,że może Visenna go wykąpie.
Pan będzie z nim wychodził na sioo.

Posted

to by było super w transporterku,bo pan jeździ eleganckimi samochodami.Już wszystko obgadane telefoniczne z Olenką i Visenną. Teraz czekam tylko na odpowiedź Danki1234

Posted

Z mojej strony wszystko dograne,rozmawiałam już z Oleńką i Poker.Transporterek faktycznie by się przydał żeby Pan nie miał przykrych niespodzianek,jeśli uda Wam się pożyczyc to jutro zaraz bym go odesłała.

Posted

[quote name='Talcott']Kikou a co z tym siwiutkim Jamnikiem??????:placz::placz::placz::placz:[/quote]

Dziewczyny pisały że jamnis jest ,że to chłopiec i całe dni posypia,czyli że nieproblemowy.
Myślisz o tymczasie dla niego u siebie?

Posted

wygląda na to ,że wszystko z wyjątkiem klatki,jest dograne,chyba że Visenna jeszcze coś załatwi.
Przygotowałam dziadziowi na drogę posłanko,podkłady,wodę i pojemnik oraz na wszelki wypadek smaczki.
Teraz tylko trzymajcie kciuki,żeby dziadek dojechał bez przygód.

Posted

[quote name='danka1234']Dziewczyny pisały że jamnis jest ,że to chłopiec i całe dni posypia,czyli że nieproblemowy.
Myślisz o tymczasie dla niego u siebie?[/quote]

Kopereczku wiesz przeciż dobrze,że to nie byłby żaden tymczas:-(:-(:-(