GoskaGoska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 nie to nie jest ta sama sunia - to wątek byl Naomi a ta sunia to zupelnie inny pies. Quote
kikou Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 to na pewno inny pies... ten ma czarne całe łapy, a Naomi ma łapki rude na końcach... Quote
Monika D. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dzwoniłam dzisiaj i pani ze schroniska powiedziała,że yorka w poniedziałek rano trzeba by wyciągnąć ze schroniska.Na dzień dzisiejszy dostał już trochę katar,ale jest leczony. Dziewczyny,czy Wy jesteście w stanie to zorganizować i ew.przetrzymać małego,aż znajdzie się transport? Co do sterylizacji,to jednak ja wysterylizuję moją suczkę. Quote
kikou Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 przecież to popiep..., że psa nie można zawieźć w czwartek, kiedy jest możliwość transportu, a za to od poniedziałku trzeba go wyciągać.... Quote
Reksiu21 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ok, juz wszystko prostuje. Ten watek to Naomi, ona poszla do domu. Ta czarna kudlatka o ktora pytala Agnieszka, ktora miala do mnie jechac, tez poszla do domu, a Gosi chodzilo o oglaszanie tej 10latki, tez czarnej i kudlatej, ale ze Szczecinskiej, o niej jest pisane pare stron do tylu, ze ma wyrok. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 trzeba go zabrac w pon.. tak powiedzieli.. a jak nie to co ?:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [B]ok, juz wszystko wiem.W pon przydaloby sie go zabrac, bo to york wiec pewnie beda chetni... a panuje w schronisku zasada 'kto pierwszy ten lepszy' i byle kmiot moze psa zabrac.Rezerwacji nie ma.Ecci ok. 4 lipca konczy sesje i moglaby go zawiezc, do tego czasu potrzebujemy dt[/B]! Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='kikou']przecież to popiep..., że psa nie można zawieźć w czwartek, kiedy jest możliwość transportu, a za to od poniedziałku trzeba go wyciągać....[/quote] To nie jest popieprzone, tylko to jest [B]kwarantanna[/B], którą każdy znaleziony pies musi odbyć w schronie. Po drugie: [SIZE=3][B]STRASZNIE MIESZACIE CIOTKI!!![/B][/SIZE]:angryy: Jedynie[B] Reksiu[/B] coś kuma :lol: i wszystko w jej ostatnim poście jest prawidłowe. Co do szelek to chyba pojechały z [B]KUDŁATKĄ [/B]do Lublina;)- ale nowi państwo obiecali przesłać spowrotem- niestety na ten wyjazd chyba nie zdąży dojść:shake: Transportera póki co pożyczyć nie mogę, bo mam takie małe coś amstaffowate:roll: z wątku [B]diuna_wroc.[/B] Chyba, że pomożecie ogłaszać i pójdzie w 3 dni max!:cool3: Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='teapot']Koperku...:oops: a jak labek?[/quote] teapot- skąd wzięłaś info, że ja dzisiaj z nim jadę na diagnozę??:roll: Dzisiaj odebrałam małe gówno, które mam na DT. Z labem pojadę, jak się z Bieżyńskim umówię- jutro będe jechać po puszki dla Sauronka to się z nim będę widzieć- wtedy się dowiem, na kiedy mam podjechać na chirurgię. Boże- ja już przestaję się powoli orientować, który pies, gdzie, po co i dlaczego:shake: Quote
kikou Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Co do szelek to chyba pojechały z [B]KUDŁATKĄ [/B]do Lublina;)- ale nowi państwo obiecali przesłać spowrotem- niestety na ten wyjazd chyba nie zdąży dojść:shake: Transportera póki co pożyczyć nie mogę, bo mam takie małe coś amstaffowate:roll: z wątku [B]diuna_wroc.[/B] czyli do niemiec mam jechać z psiakami luzem, bez szelek, bez transportera i bez kagńca...? Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='kikou']Co do szelek to chyba pojechały z [B]KUDŁATKĄ [/B]do Lublina;)- ale nowi państwo obiecali przesłać spowrotem- niestety na ten wyjazd chyba nie zdąży dojść:shake: Transportera póki co pożyczyć nie mogę, bo mam takie małe coś amstaffowate:roll: z wątku [B]diuna_wroc.[/B] czyli do niemiec mam jechać z psiakami luzem, bez szelek, bez transportera i bez kagńca...?[/quote] czyli ja jestem wypożyczalnią?? Zeszło się kilka rzeczy na raz i tak wyszło- a co- psy miały nie jechać do nowych domów, bo nikt nie może transportera pożyczyć?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Transporter jakiej wielkości jest potrzebny ? Nie wiem jakie psy jadą więc nie mogę dopasować. Mamy w domu kennel Koperkowy - może się zmieści i Koperek zechce pożyczyć? Ja mam typowy koci transporter- co prawda jest teraz w obrocie, ale chętnie za-wrócę ;) A szelki jakie? samochowe specjalne, czy zwykłe? Quote
teapot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Koperek']teapot- skąd wzięłaś info, że ja dzisiaj z nim jadę na diagnozę??:roll: Dzisiaj odebrałam małe gówno, które mam na DT. Z labem pojadę, jak się z Bieżyńskim umówię- jutro będe jechać po puszki dla Sauronka to się z nim będę widzieć- wtedy się dowiem, na kiedy mam podjechać na chirurgię Boże- ja już przestaję się powoli orientować, który pies, gdzie, po co i dlaczego:shake:[/quote] Przepraszam Koperku- to chyba myślenie życzeniowe wyszło. :oops: Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jedzie pinczerkowy Rudzielec z wątku Negri- [B]Cooper[/B]. Jedzie średnio-duża, gruba sunia z wątku Negri- [B]Aga[/B]. Pierwszy jest wielkości mniejszego foksa- więc transporter musiałby być spory. Aga może jechać w szelkach zwyklych- tak jak ostatnio Diana. Dalmatyńczyki to chyba innym transportem, jak się orientuję. Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='teapot']Przepraszam Koperku- to chyba myślenie życzeniowe wyszło. :oops:[/quote] Też tak pomyślałam :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [CENTER]No to jak szelki zwykłe są potrzebne, to u nas na pewno się coś znajdzie w domu, zaangażuje ulvhedinn w sprawę, na pewno nie poskąpi pożyczyć jakichś ;)Gutek wszystkie swoje szelki załatwił, a jedne dałam Pałkowi. Ta suka 9 letnia biała w buro-rude łaty jeszcze nie została uśpiona, ale stanie się to zapewne na dniach.[/CENTER] Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A czy ta biała do uśpienia to nie jest ta, co się na kraty rzuca do ludzi i szczeka ochrypiałym głosem?? Z którego ona boksu Aga?? Quote
Neris Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Czy moje dziewczęta były na poczcie nadać WIADOMY LIST????? Bo ja mam jutro dzień weterynaryjny z moją jamniczką, moją starą ONką i nie wiem co z wątrobą i nerkami dziada! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Neris :oops::oops::oops::oops: jutro rano ci przepiszemy wyniki :oops::oops::oops: no zapomnialam na smierc powiem Ci szczerze:oops::oops: Koperku, ta suka jest na 38,albo 37.. chyba wiem o którą chodzi.Tką średniej wielkości, z sierścią półdługą, łatką na oku.. ona faktycznie taka szczekliwa.. w budzie siedzi i szczeka Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dokładnie ta- tylko ona w budzie nie siedzi- drze japę przy kracie, jak debil! A spróbuj wsadzić palca lub ją pogłaskać... :cool1: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Wiele psów tak sie zachowuje przez kraty, a jak sie wejdzie do boksu, wyprowadzi na spacerek - inne zwierzeta ;)moze po prostu ma silne poczucie terytorialne? Quote
Koperek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Wiele psów tak sie zachowuje przez kraty, a jak sie wejdzie do boksu, wyprowadzi na spacerek - inne zwierzeta ;)moze po prostu ma silne poczucie terytorialne?[/quote] Gdyby była taka całuśna to elki by nie miała- nie wierzę, że jest kanapową przytualnką :shake: Quote
Neris Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A oni z marszu usypiają wszystko co siedzi w budzie i szczeka? Bo ja tam chyba zaraz kogoś naślę jednak. Quote
Recommended Posts