kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czy ktoś tu zajrzy zanim dostanę zawału..... Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='kikou']dziewczyny! [SIZE=4][COLOR=red]bardzo proszę o pomoc!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]Pod koniec lipca Ola przyszła nam z pomocą i zgodziła się wziąć Olafa za ok. 175,- miesięcznie + ew. koszty leczenia(nie muszę mówić, że to bardzo mało, bo ceny są od 300 zł wzwyż!) [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]były konkretne deklaracje comiesięczne i deklaracje, że ktoś coś tam podrzuci....[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]w tej chwili fakty są takie, że Ola dostała od nas w sierpniu 90,- i na wrzesień 90,-...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]([/COLOR][/SIZE][SIZE=3]Neris 50,-;kikou 30,-;GoskaGoska 10,-) [/SIZE] [SIZE=3]Od d[/SIZE][SIZE=3]wóch miesięcy nie może doprosic się o pomoc w sfinansowaniu kastracji która jest konieczna bo pies sika na wszystko i zaczepia dużo większe psy co może skończyć się dla niego targicznie...już doszło do pogryzienia....[/SIZE] [SIZE=3]Dziewczyna ma w tej chwili pełne prawo psa "wykopać" ponieważ nie wywiązałyśmy się z obietnic....[/SIZE] [SIZE=3]A poza tym kto kiedykolwiek przyjmie jeszcze psa od nas? [/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo proszę o pomoc!!! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Proszę o deklaracje comiesięczne chociaż po 5,- złotych ale żeby przychodziły ....[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]o pieniądze na kastracje.....[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000](bazarki, malutkie kwoty, C O K O L W I E K !!!)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][I][COLOR=purple]...jeśli nie daj Boże dojdzie do nieszczęścia powiemy...że przecież można było coś zrobić...tymczasem jest problem i nie robimy nic...[/COLOR][/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10454905#post10454905[/URL][/quote] przenosze na nową stronę....bo do tyłu to już w ogóle nikt nie zagląda...... Quote
sati Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 zaglada ile kosztowala by kastarcja psa?? Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='kikou']czy ktoś tu zajrzy zanim dostanę zawału.....[/quote] Tylko nie to.... Ja zaglądam ale co mam pyszczyć jak nie jestem w stanie pomóc. Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 wspieraj chociaż swoja dostojną obecnością...... Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzieki sati :loveu: zapraszam tez ciotki ktore chca pomoc do bazarku, on jest w duzej mierze na Olafaka procz Trisa i Rudzika: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119848[/URL] Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dziękuje z całego serca!!!:Rose::Rose::Rose: [I]A Wiesz, że z tego allegro na Murzynka, które wyróżniłaś jeden piesek znalazł domek i chyba jutro do niego pojedzie - Karmelek: [/I] [I][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109824[/URL][/I] [I]jedna Pani chciała pomóc Murzynkowi...w ostatniej chwili troche sie przestraszyła, że on tak długo w schronie, czy się nada do mieszkania w bloku i ostatecznie bierze też bardzo biednego Karmelka, który był na DT i sprawdzony już w mieszkaniu.....[/I] [I]jeszcze inna kobietka interesowała sie Murzynkiem...ale coś to rozlazło się i w końcu go nie wzięła....ale chociaż jednemu biedaczkowi pomogło.....[/I] Quote
sati Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No to super;) trzymam kciuki i za Murzynka Quote
Korenia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='kikou']250,- zł....[/QUOTE] Kastracja małego psa 250 zł... strasznie dużo... u nas to kwestia około 100 zł. Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nie wiem.... to jest w Gdańsku, może tam jest drożej.... a u nas też wcale nie jest dużo taniej, ja płaciłam 400,- psiak malutki, niby tam jeszcze była zmiana nowotworowa przy jąderku....ale zabieg w sumie niewiele większy niż sama kastracja..... Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Korenia gdzie tak tanio we Wroclawiu wykastrujesz psa? 100zl to juz ze wszystkim? Z antybiotykiem, itd. Ja dzwonilam do znanego mi weta do miasteczka pod Wroclawskim, gdzie wet jest tani i tam 200zl powiedzial Quote
Slomka22 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kikou ja zagladam... wiec prosze tez zawal sobie darowac Dumam jak mozna jeszcze pomoc jak cos wymysle to sie napewno odezwe. Quote
Korenia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 W schronisku jest tanio - jak się dowiadywałam to sterylka mojej suczy (ok.13 kg) miała kosztować ok.150 zł, kastracje są z tego co wiem tańsze. Gosiu nie wiem czy ze wszystkim. Szkoda, że go w schoniskku nie ciachnęli bo było by to za darmo... Quote
Rybka_39 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A więc mam domek przy granicy polsko niemieckiej. Pani ma kota, piesek musi dogadać się z psami i kotami. Dałam jej numer chyba do Visenny ale nie odbiera, do kogo podać jej kontakt? Czy Tris i Rudzik sa kompatybilne z kotami? Halo?! Quote
kikou Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 może by Rudzika wzieła... on byl u mnie w domu, kota nie zauwazal.... mozesz dac Pani moj nr 0792 333 938... jak na granicy niemieckiej to moze nawet moglabym go zawieźć... Quote
kikou Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='kikou']dziewczyny! [SIZE=4][COLOR=red]bardzo proszę o pomoc!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]Pod koniec lipca Ola przyszła nam z pomocą i zgodziła się wziąć Olafa za ok. 175,- miesięcznie + ew. koszty leczenia(nie muszę mówić, że to bardzo mało, bo ceny są od 300 zł wzwyż!) [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]były konkretne deklaracje comiesięczne i deklaracje, że ktoś coś tam podrzuci....[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]w tej chwili fakty są takie, że Ola dostała od nas w sierpniu 90,- i na wrzesień 90,-...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]([/COLOR][/SIZE][SIZE=3]Neris 50,-;kikou 30,-;GoskaGoska 10,-) [/SIZE] [SIZE=3]Od d[/SIZE][SIZE=3]wóch miesięcy nie może doprosic się o pomoc w sfinansowaniu kastracji która jest konieczna bo pies sika na wszystko i zaczepia dużo większe psy co może skończyć się dla niego targicznie...już doszło do pogryzienia....[/SIZE] [SIZE=3]Dziewczyna ma w tej chwili pełne prawo psa "wykopać" ponieważ nie wywiązałyśmy się z obietnic....[/SIZE] [SIZE=3]A poza tym kto kiedykolwiek przyjmie jeszcze psa od nas? [/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo proszę o pomoc!!! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Proszę o deklaracje comiesięczne chociaż po 5,- złotych ale żeby przychodziły ....[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]o pieniądze na kastracje.....[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000](bazarki, malutkie kwoty, C O K O L W I E K !!!)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][I][COLOR=purple]...jeśli nie daj Boże dojdzie do nieszczęścia powiemy...że przecież można było coś zrobić...tymczasem jest problem i nie robimy nic...[/COLOR][/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10454905#post10454905[/URL][/quote] przypominam o problemie z Olafem.... wprawdzie Pidzej i Sati obiecały wspomóc grosikiem...ale to ciągle mało!!! proszę o pomoc! Quote
Rybka_39 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzięki kikou. Dałam jej Twój numer. ;) Trzymam kciuki:loveu: Quote
irysek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a dla ktorego psiaka ten domek przy granicy z niemcami? Quote
kikou Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pani w sprawie Rudzika ciągle jeszcze nie zadzwoniła:shake::shake: Quote
Slomka22 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zmontowalam profil na nk dla psiakow i poki co jest tam Dropsik, Pysio, Babcia - jak chcecie zebym ktoregos psiaka jeszcze dodala to piszcie :) [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/17623799/gallery[/URL] Quote
kikou Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 trace resztki nadziei...co za ciężki okres.... - Pani w sprawie Murzynka zniknęła... - Pani w sprawie Czupurka zniknęła... - Pani w sprawie Bonki zniknęła... - Pani od Rybki nie zadzwoniła.... - mało kogo obchodzi los Olafka..... moja kotka gaśnie...podejrzewają ją o raka.... chyba jestem wykończona.....:shake::shake: Quote
sati Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tak jak znikneli tak sie pojawia zobaczysz:cool3: wiara czyni cuda Quote
Recommended Posts