Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']dziewczyny! [SIZE=4][COLOR=red]bardzo proszę o pomoc!!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Pod koniec lipca Ola przyszła nam z pomocą i zgodziła się wziąć Olafa za ok. 175,- miesięcznie + ew. koszty leczenia(nie muszę mówić, że to bardzo mało, bo ceny są od 300 zł wzwyż!) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]były konkretne deklaracje comiesięczne i deklaracje, że ktoś coś tam podrzuci....[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]w tej chwili fakty są takie, że Ola dostała od nas w sierpniu 90,- i na wrzesień 90,-...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]([/COLOR][/SIZE][SIZE=3]Neris 50,-;kikou 30,-;GoskaGoska 10,-) [/SIZE]
[SIZE=3]Od d[/SIZE][SIZE=3]wóch miesięcy nie może doprosic się o pomoc w sfinansowaniu kastracji która jest konieczna bo pies sika na wszystko i zaczepia dużo większe psy co może skończyć się dla niego targicznie...już doszło do pogryzienia....[/SIZE]

[SIZE=3]Dziewczyna ma w tej chwili pełne prawo psa "wykopać" ponieważ nie wywiązałyśmy się z obietnic....[/SIZE]
[SIZE=3]A poza tym kto kiedykolwiek przyjmie jeszcze psa od nas? [/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo proszę o pomoc!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Proszę o deklaracje comiesięczne chociaż po 5,- złotych ale żeby przychodziły ....[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]o pieniądze na kastracje.....[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000](bazarki, malutkie kwoty, C O K O L W I E K !!!)[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][I][COLOR=purple]...jeśli nie daj Boże dojdzie do nieszczęścia powiemy...że przecież można było coś zrobić...tymczasem jest problem i nie robimy nic...[/COLOR][/I][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10454905#post10454905[/URL][/quote]

przenosze na nową stronę....bo do tyłu to już w ogóle nikt nie zagląda......

Posted

Dziękuje z całego serca!!!:Rose::Rose::Rose:

[I]A Wiesz, że z tego allegro na Murzynka, które wyróżniłaś jeden piesek znalazł domek i chyba jutro do niego pojedzie - Karmelek: [/I]

[I][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109824[/URL][/I]

[I]jedna Pani chciała pomóc Murzynkowi...w ostatniej chwili troche sie przestraszyła, że on tak długo w schronie, czy się nada do mieszkania w bloku i ostatecznie bierze też bardzo biednego Karmelka, który był na DT i sprawdzony już w mieszkaniu.....[/I]

[I]jeszcze inna kobietka interesowała sie Murzynkiem...ale coś to rozlazło się i w końcu go nie wzięła....ale chociaż jednemu biedaczkowi pomogło.....[/I]

Posted

nie wiem.... to jest w Gdańsku, może tam jest drożej....

a u nas też wcale nie jest dużo taniej, ja płaciłam 400,-
psiak malutki, niby tam jeszcze była zmiana nowotworowa przy jąderku....ale zabieg w sumie niewiele większy niż sama kastracja.....

Posted

Korenia gdzie tak tanio we Wroclawiu wykastrujesz psa?
100zl to juz ze wszystkim? Z antybiotykiem, itd. Ja dzwonilam do znanego mi weta do miasteczka pod Wroclawskim, gdzie wet jest tani i tam 200zl powiedzial

Posted

W schronisku jest tanio - jak się dowiadywałam to sterylka mojej suczy (ok.13 kg) miała kosztować ok.150 zł, kastracje są z tego co wiem tańsze. Gosiu nie wiem czy ze wszystkim. Szkoda, że go w schoniskku nie ciachnęli bo było by to za darmo...

Posted

A więc mam domek przy granicy polsko niemieckiej.
Pani ma kota, piesek musi dogadać się z psami i kotami.
Dałam jej numer chyba do Visenny ale nie odbiera, do kogo podać jej kontakt?
Czy Tris i Rudzik sa kompatybilne z kotami?
Halo?!

Posted

może by Rudzika wzieła...
on byl u mnie w domu, kota nie zauwazal....
mozesz dac Pani moj nr 0792 333 938... jak na granicy niemieckiej to moze nawet moglabym go zawieźć...

Posted

[quote name='kikou']dziewczyny! [SIZE=4][COLOR=red]bardzo proszę o pomoc!!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]Pod koniec lipca Ola przyszła nam z pomocą i zgodziła się wziąć Olafa za ok. 175,- miesięcznie + ew. koszty leczenia(nie muszę mówić, że to bardzo mało, bo ceny są od 300 zł wzwyż!) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]były konkretne deklaracje comiesięczne i deklaracje, że ktoś coś tam podrzuci....[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]w tej chwili fakty są takie, że Ola dostała od nas w sierpniu 90,- i na wrzesień 90,-...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]([/COLOR][/SIZE][SIZE=3]Neris 50,-;kikou 30,-;GoskaGoska 10,-) [/SIZE]
[SIZE=3]Od d[/SIZE][SIZE=3]wóch miesięcy nie może doprosic się o pomoc w sfinansowaniu kastracji która jest konieczna bo pies sika na wszystko i zaczepia dużo większe psy co może skończyć się dla niego targicznie...już doszło do pogryzienia....[/SIZE]

[SIZE=3]Dziewczyna ma w tej chwili pełne prawo psa "wykopać" ponieważ nie wywiązałyśmy się z obietnic....[/SIZE]
[SIZE=3]A poza tym kto kiedykolwiek przyjmie jeszcze psa od nas? [/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Bardzo proszę o pomoc!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Proszę o deklaracje comiesięczne chociaż po 5,- złotych ale żeby przychodziły ....[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]o pieniądze na kastracje.....[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000](bazarki, malutkie kwoty, C O K O L W I E K !!!)[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][I][COLOR=purple]...jeśli nie daj Boże dojdzie do nieszczęścia powiemy...że przecież można było coś zrobić...tymczasem jest problem i nie robimy nic...[/COLOR][/I][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10454905#post10454905[/URL][/quote]

przypominam o problemie z Olafem.... wprawdzie
Pidzej i Sati obiecały wspomóc grosikiem...ale to ciągle mało!!!
proszę o pomoc!

Posted

zmontowalam profil na nk dla psiakow i poki co jest tam Dropsik, Pysio, Babcia - jak chcecie zebym ktoregos psiaka jeszcze dodala to piszcie :)
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/17623799/gallery[/URL]

Posted

trace resztki nadziei...co za ciężki okres....

- Pani w sprawie Murzynka zniknęła...
- Pani w sprawie Czupurka zniknęła...
- Pani w sprawie Bonki zniknęła...
- Pani od Rybki nie zadzwoniła....
- mało kogo obchodzi los Olafka.....

moja kotka gaśnie...podejrzewają ją o raka....

chyba jestem wykończona.....:shake::shake: