Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaloze zloze ale ciagle czasu brak

Dzis miałam SUKCES! Sunka dała mi sie dotknać (wczesniej zawsze odsowała sie na krod ode mnie) Wysmyrałam i wygłaskałąm ja jak mogłam. Jak zobaczyła ze krzywdty jej nei robie to caly czas podsowała łepek do smyranka..
Ona na 100% była bita -bo kazde dotkniecie jej niekontrolowane (kiedy nie widzi zbizajacej si ereki) reaguje wielkim podskokiem ze strachu.... Na szczesci etak jak wczesniej podkreslalam agresji zero! Wylałam sunie na pchły i kleszcze takze na 4miesace ma pchły z głowy. Podczas wszelkich zabiegów suńka zamiera w bezruchu i daje z sobą wszystko zrobić. Dizeń w dizeń miała wyciagane po pare kleszczy -kładła sie zawsze na pleckach i ani drgneła, grzecznie znosiła wszystkie zabiegi. To naprawde madry , kochany i oddany pies. Ktos bedzie miał z niej wiele radosci bo to przekochana sunia jest.
Podobno sunia sie wygryza z jednego boku (faktycznie troszke sierśc była przezedzona na boku w 1 miejscu) ja typuje na alergie albo jakąs grzybicę....??
Panie ktore najwiecej jej serca okazują typuja ze za tłusto je (tylo czemu w takim razie stercza jej kosci??-no ale moze na to trzeba czasu) bo kazdy zekomo przynosi jej z domu odkrojone kawałeczki tego co sami nie zjedza, pasztety etc... Ponoc głodna nie chodzi -przynajmniej w tygodniu pracy...Sunia nie odstepuje tych kobiet na krok.

Pilnie potrzebuje malenka domu -własnei wystwili tablice NA SPRZEDAZ -wiec tak jak mówiłam firma si elikwiduje a caly terem ma byc sprzedany. Watpie by nowy własciciel tolerował przybłede.. Zdreszta co ona i teraz ma? 8h kogos za kim chodzi a poznej spanko pod chmurka...