Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie jest budowa - al etak wroci tam.
Mam cicha nadzieje ze po sterylce ktoś sie zlituje i ja wezmie to jest madra sunia. Okazuje sie ze ona nieufna jest tylko do obcych pozostalym daje sie do siebie zblizyc.
Mysle ze tu wieksze szanse ma na domek niz w schronie. Do jesieni chyba mozna zaczekać, jak myslicie? JEsli zapadnie jaka kolwiek decyzja niekorzystna dla suni to dziewczyna z sekretariatu bedzie ja znała pierwsza i bedziemy działac.
Zobacze jeszcze jak sprawa wyglada pieniedzy na sterylke -brakująca sume zobowiazalam sie dołozyć Moze okaze ze sunia ma nie tylko 2 wielbicieli (czyli mnie i dziewczyne z sekretatriatu) Jesli byłoby pare osob to wspolnie moglobysmy skaldac sie co miesiac na worek karmy tylo problemem jest kto bedzi esuni ta miche karmy dawal bo nie ma 1 konkretnej osoby ktora zajela by sie sunia i ktorej mozna by zaufac i przekazywac karme...

CO do pomocy w schronie to niestety ja nie moge. Z domu wychodze do pracy po 7 rano a wracam po 17. Do tego mam małe dizecko którego nie mam komu zostawic - zreszta jzu drecza mnie wyzxuty sumienia ze tak mało jestem z nim.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77 napisał(a):

Zobacze jeszcze jak sprawa wyglada pieniedzy na sterylke -brakująca sume zobowiazalam sie dołozyć Moze okaze ze sunia ma nie tylko 2 wielbicieli (czyli mnie i dziewczyne z sekretatriatu) Jesli byłoby pare osob to wspolnie moglobysmy skaldac sie co miesiac na worek karmy tylo problemem jest kto bedzi esuni ta miche karmy dawal bo nie ma 1 konkretnej osoby ktora zajela by sie sunia i ktorej mozna by zaufac i przekazywac karme...

A w tej firmie nie ma jednego normalnego człowieka, który mógłby dawać tą karmę?

Posted

Powiem wam jeszcze ze te szczeniaki zyja tylko dzieki zdechłym karpią. Musialy sie urodzic w okresie kiedy są połowy karpi do marketów na świeta BN. Dowiedziałąm si eze suka podchodziła do stawów i kradła martwe sztuki karpi które zostały odrzucone na połowach. Podobno przychodizła i wynosiła je gdzies...
Pewnie dzieki temu pozywieniu uratowały sie 3 maluszki.

Posted

Sunia juz zawieziona -własnie ją operują. Jest bardzo zakleszczona i zapchlona. Kupimy jej tez kropelki na pchły i kleszcze. Wet powiedział ze moze bedzie coś taniej. Jest bardzo grzeczna i kochana. Nie da sie uwiązać ani nic sobi ezałozyc na szyje ale do samochodu ładnie wsiadła - ale trzesła sie przeraźliwe ze strachu
Zrobię zdjecia
KTO MOZE JEJ DAĆ DOM? TO JEST BARDZO KOCHANA I MADRA SUNIA! NIESAMOWICIE MADRA... TAK WALCZYLA O ZYCIE O SWOJE I O DZIECI...
MOZE PRZYNAJMNIEJ DT ... PROSZE!

Posted

Sunia juz po operacji, obolała i śnieta jeszcze. Wet powiedział ze ma niecałe 2 latka. Była b. zakleszcozna i zapchlona. Za prae dni damy jej kropelki na te świństwa.
Wzieli ja na noc do korytarza. NIestety szwy sa zwyczajne .. ma załozone ubranko. Rano dostanie dopiero wode. Kochana z niej sunia. Ma takie madre wierne oczka.

Posted

Wezme aparat do pracy i bede czatować az sie pojawi - moze sie to uda mi zgrac z mozliwoscia wyskoczenia z biura.
Wtedy zapodam jej fotki.
Licze na pomoc w ogłoszaniu jej i jej dzieci!

Posted

Madzik77 napisał(a):

Kasiu ona jzu tam jest.
Tylko dzis wpuscili ja do holu.

Myślałam że choć dobę po zabiegu nie będzie musiała tam wracać...:-(

Posted

sunia czuje sie dobrze, nie zdjela sobie sama szwow choc byla samiutka w nocy i bez kolnieza... to takai madry psiak!:loveu: Szczeniai zapewne tez beda niesamowicie pojetne!