Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WIEM , ŻE ŚĄ TUTAJ WZORY UMÓW ADOPCYJNYCH DLA PIESKÓW. cZY MOGŁABYM PROSIĆ O LINK BO NIE MPOGE SIĘ DOSZUKAĆ .
Prawdopodobnie Figa pojedzie dzisiaj do nowych właścicieli

Posted

Dzisiaj Figa Jedzie do Radomska. Miała szczeście na allegro :) Czeka na nia rodzina z 3 dzieci w domku z ogródkiem. Zakochali sie w zdjęciu:) Mam nadzieje , że to bedzie dobry dom. Mam wszystkie telefony i adres oraz zaproszenie do odwiedzin.
Nie pytali czy sunia wykastrowana czy nie , kochaja spaniele a niedawno zdechł im cocker spaniel ze starośći więc chca przygarnąć innego.......żal mi strasznie , mam nadzieje , że bedzie dobrze.

Posted

[quote name='karenblue']Dzisiaj Figa Jedzie do Radomska. Miała szczeście na allegro :) Czeka na nia rodzina z 3 dzieci w domku z ogródkiem. Zakochali sie w zdjęciu:) Mam nadzieje , że to bedzie dobry dom. Mam wszystkie telefony i adres oraz zaproszenie do odwiedzin.
Nie pytali czy sunia wykastrowana czy nie , kochaja spaniele a niedawno zdechł im cocker spaniel ze starośći więc chca przygarnąć innego.......żal mi strasznie , mam nadzieje , że bedzie dobrze.
Karenblue, cieszę się że tak dobrze poszło. :multi:
Skoro rodzinka zakochana w spanielkach, to na pewno suni będzie dobrze. :p
Fajnie, że będziecie utrzymywać kontakt.
Mam nadzieję, że nam tu kiedyś napiszesz jak sunieczka się zaaklimatyzowała u nowych włascicieli? :cool3:

Posted

karenblue napisał(a):
Psina pojechała :(
mam nadzieję , że bedzie szcześliwa

Ja tez mam taka nadzieje.
Prosze napisz jak niunia sie zaklimatyzowala, czekamy na wiesci.

Posted

Dostałam maila , że wszystko w porządku , sunia dojechała cała i zdrowa , dzieci się cieszą i nowy własciciel też. Sa zachwyceni pieskiem i bardzo mi dziekują za psiaka i wyprawkę:) Figa od razu przylgneła do nowego pana . Ufff...oby tak dalej.....

Posted

A TO WIADOMOŚC JAKĄ PRZED CHWILĄ DOSTAŁAM:

Treść wiadomości:
Witam.
Piesek czuje się świetnie,biega po podwórku sobie i wychodzi na spacery z mężem,mąż prawie że spał z nią bardzo ją polubił i stwierdził ze już innego niechce ten bardzo mu sie podoba, jest zachwycony Figą.Figa nie sprawiała zadnych kłopotów.Jest wspaniałym pieskiem.Nawet nasz córeczka ją polubiła i nie boji jej się.Napewno damy znać o tym jak Figa się ma i prześlemy zdjącie.Chcałam się jeszcze tylko spytać o której Figa dostawała jedzenie.Jeśli Pani chce to moge wysłać jedną tą umowe do Pani.Pozdrawiamy i życzym miłego dnia.