karenblue Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 WIEM , ŻE ŚĄ TUTAJ WZORY UMÓW ADOPCYJNYCH DLA PIESKÓW. cZY MOGŁABYM PROSIĆ O LINK BO NIE MPOGE SIĘ DOSZUKAĆ . Prawdopodobnie Figa pojedzie dzisiaj do nowych właścicieli Quote
ulvhedinn Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tu jest wątek o adopcyjnym ABC i wzory umów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25135 ;) Quote
xxxx52 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 karenblue-prosze nie zapomnij o kastracji swojego pieska Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czekamy jak ta historia się skończy, miejmy nadzieję, że dobrze! Quote
karenblue Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dzisiaj Figa Jedzie do Radomska. Miała szczeście na allegro :) Czeka na nia rodzina z 3 dzieci w domku z ogródkiem. Zakochali sie w zdjęciu:) Mam nadzieje , że to bedzie dobry dom. Mam wszystkie telefony i adres oraz zaproszenie do odwiedzin. Nie pytali czy sunia wykastrowana czy nie , kochaja spaniele a niedawno zdechł im cocker spaniel ze starośći więc chca przygarnąć innego.......żal mi strasznie , mam nadzieje , że bedzie dobrze. Quote
xxxx52 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mam nadzieje ,ze bedzie wszystko okey,czas pokaze ,wtedy moge gratulowac. Mysle jednak ,ze piesek i jego przyszli wlasciciele beda szczesliwi:multi: Quote
karenblue Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Psina pojechała :( mam nadzieję , że bedzie szcześliwa Quote
Asia & Ginger Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='karenblue']Dzisiaj Figa Jedzie do Radomska. Miała szczeście na allegro :) Czeka na nia rodzina z 3 dzieci w domku z ogródkiem. Zakochali sie w zdjęciu:) Mam nadzieje , że to bedzie dobry dom. Mam wszystkie telefony i adres oraz zaproszenie do odwiedzin. Nie pytali czy sunia wykastrowana czy nie , kochaja spaniele a niedawno zdechł im cocker spaniel ze starośći więc chca przygarnąć innego.......żal mi strasznie , mam nadzieje , że bedzie dobrze. Karenblue, cieszę się że tak dobrze poszło. :multi: Skoro rodzinka zakochana w spanielkach, to na pewno suni będzie dobrze. :p Fajnie, że będziecie utrzymywać kontakt. Mam nadzieję, że nam tu kiedyś napiszesz jak sunieczka się zaaklimatyzowała u nowych włascicieli? :cool3: Quote
daisy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 karenblue napisał(a):Psina pojechała :( mam nadzieję , że bedzie szcześliwa Ja tez mam taka nadzieje. Prosze napisz jak niunia sie zaklimatyzowala, czekamy na wiesci. Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 i ja się cieszę, ta sunieczka tak mi zapadła w serce. Będzie dobrze. Quote
karenblue Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Dostałam maila , że wszystko w porządku , sunia dojechała cała i zdrowa , dzieci się cieszą i nowy własciciel też. Sa zachwyceni pieskiem i bardzo mi dziekują za psiaka i wyprawkę:) Figa od razu przylgneła do nowego pana . Ufff...oby tak dalej..... Quote
Agnie Koty Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Miło nam to czytać, naprawdę. Chyba możesz napisać do moderatora o przeniesienie do "Już w nowym domu. " Chociaż mówią, żeby poczekać kilka dni, :oops:. Quote
karenblue Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 A TO WIADOMOŚC JAKĄ PRZED CHWILĄ DOSTAŁAM: Treść wiadomości: Witam. Piesek czuje się świetnie,biega po podwórku sobie i wychodzi na spacery z mężem,mąż prawie że spał z nią bardzo ją polubił i stwierdził ze już innego niechce ten bardzo mu sie podoba, jest zachwycony Figą.Figa nie sprawiała zadnych kłopotów.Jest wspaniałym pieskiem.Nawet nasz córeczka ją polubiła i nie boji jej się.Napewno damy znać o tym jak Figa się ma i prześlemy zdjącie.Chcałam się jeszcze tylko spytać o której Figa dostawała jedzenie.Jeśli Pani chce to moge wysłać jedną tą umowe do Pani.Pozdrawiamy i życzym miłego dnia. Quote
Asia & Ginger Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziękujemy bardzo za informacje. :p Super, że sunieczka tak szybko się zaaklimatyzowała i skumplowała z Pańciem. :cool3: :multi: Quote
Recommended Posts