paros Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Może wreszcie uśmiechnie sie szczęście do Maxa :roll: Ja mu zrobię allegro :lol: Quote
Daria_13 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Maxa ogłosiłam na: pineska.pl adopcje.org e-zwierzak.pl animalia.pl adopcjapsa.pl ojej.pl olx.pl Quote
anetek100 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 "Każdy z nas ma na pewno coś cennego, jakąś błyskotkę,misia fajnego, Pamiątkę znad morza,zdjęcie,czy obrazek, Jedni piękny obraz inni stara wazę, I każda z tych rzeczy cokolwiek by znaczyła, Na pewno w życiu ważna dla nas była, Tak samo jest z Maxem psem który teraz, Chciałby mieć swego Pana, a nie ma. Był dla niego cennym,wiernym darem, O którego dbał i chronił stale, Lecz teraz zabrakło jego właściciela, A los ciemne chmury nad Maxem rozpościera, Z prognozą deszczu i złej aury na jutro, Bo bez pana źle,bez pana smutno, Bez pana nie to samo,bo po co tak żyć, Jak nie ma z kim,samemu tu twkić? W miejscu gdzie mieszkałem, teraz mieszka inny, Człowiek,ktoremu nic nie jestem winny, Chce kupić moje dawne i cpiepłe miejsce, Bez którego już wolniej bije mi serce, Bo pan mój patrzy już tylko na mnie z nieba, A teraz nowego domku mi potrzeba, Bo chcą mnie stąd wypędzić, bo pies tu niepotrzebny, Takie me życie i los wciąż chaniebny, Tak tyka ciągle zegar mojego istnienia, Bo dla innych nie ma to już znaczenia, Zabierz mnie zatem do siebie,bo chcą wygonic, Nie mam gdzie isc, gdzie sie tu schronic, Wiec oddaj mi serce,bo moje wciaz czeka, Z nadzieja na tego jedynego czlowieka." :roll::oops: Quote
Olena84 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 O w mordkę:crazyeye::-o, ale super wierszyk! Jestem pod wrażeniem! Quote
anetek100 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :oops::oops:dziekuje polecam sie na przyszlosc:) Quote
Olena84 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Olena84']Maxiu na pierwszą![/quote] i jeszcze raz. Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To ja go zamieszcze wieczorem na pajeczyna. pl i 4lapy. pl - jak mi aktywuja konto. Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Max ma ogłoszenia na: [U][B]pajeczyna.pl, pineska.pl, 4lapy.pl.[/B][/U] Quote
Daria_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Prosimy o allegro dla Maksia, to zwiększy szanse na jego adopcje ;) Quote
paros Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Daria_13']Prosimy o allegro dla Maksia, to zwiększy szanse na jego adopcje ;)[/quote] Ja dzisiaj zrobię Maxowi allegro i kilka ogłoszeń w necie :lol: Quote
bigosik Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Właśnie przeczytałam wątek... "Idź w cholerę":angryy::angryy::angryy: co za banda bezdusznych s:bad-word: i p:bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word: :madgo: Mam szczerą nadzieję ,że ofluna eksmitują, a jak będzie prosił o nocleg to mu kto powie: "idź w cholerę", i to w [B][COLOR="Red"]SROGĄ[/COLOR][/B] zimę...grrrrr.. Biedne piesio Quote
paros Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Maxik nie ma szczęścia :-( Wznowiłam mu allegro [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=566264920"][B][COLOR="Purple"]http://allegro.pl/show_item.php?item=566264920[/COLOR][/B][/URL] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Olena84 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale Max nie jest w Krzyczek:cool3:. Zaraz go dodam jeszcze do kokosy.pl. Quote
Olena84 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Max od wczoraj na [B]kokosy.pl,[/B] ale tak sobie pomyślałam, czy jest szansa na więcej zdjęć i czy ktos w ogóle ma " z nim" kontakt? Quote
bigosik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Olena84']Max od wczoraj na [B]kokosy.pl,[/B] ale tak sobie pomyślałam, czy jest szansa na więcej zdjęć i czy ktos w ogóle ma " z nim" kontakt?[/QUOTE] Jejku, chyba ktoś o niego jakoś dba.. Papu i tak dalej:-( ? mu zaniesie... Quote
przyjaciel_koni Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dziękuję w imieniu Maxa za ogłoszenia. Niestety bezpośredni kontakt, to nie taka prosta sprawa. Dotyczy to również zdjęć... [B]Bardzo potrzebny mu chociaż DT[/B]... Sytuacja Maxa jest o tyle trudna, że jest przy budzie przy pewnej stajni pod Warszawą. Tam nie ma dobrego dojazdu... Wiemy tylko to, co zostaje nam przekazane drogą telefoniczną. Na dzień dzisiejszy niestety nic się nie zmieniło... Max jest psem ciężko pokrzywdzonym przez los. Jak to bywa w przypadku psiaków "pospolitych" i bez drastycznych urazów, nie ma specjalnie wielu zainteresowanych jego sprawą... Minimum potrzeb, czyli jedzenie ma zapewnione i... właściwie to wszystko... Quote
Daria_13 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Niestety na tę chwilę mogę jedynie poodnawiać ogłoszenia Maxa... pytałam znajomych, jednak nikt nie chce. A może warto było by go dać do jakiejś gazety? Max ma odnowione ogłoszenia na : pineska.pl e-zwierzak.pl Adopcjapsa.pl Quote
Recommended Posts