szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To czekamy na wieści z nowego domku, życząc suni szcześliwej podróży i duzo miłości! Quote
chacko Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 WITAM dojechalis my cali mala zabka jest super kochana.....tylko chodzi za moja siostra...:lol: chyba sobie sama szuka ludzi...nie Timonek:cool3::cool3::cool3::cool3: niestety puma i wilczkek nie daly rady przyjechac...domki sa tam zalamane! zaraz beda zdjecia Quote
chacko Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 u mojej siostry: na tym juz wielka zazdrosc: Quote
Ulka18 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Super zadowolona sunieczka, wreszcie ma czlowieka dla siebie :multi: Quote
chacko Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 sobie czlowiecka sama wyszukala....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyboru nie mjala moja siostra...hehe....tam pierw zostanie na DT, super slucha, siad, chodz, pollusz sie....wrzedzie zania.... timonek sie wypowie ale jest zajeta zabka!!!!!!!!!!111 hm...kto wie moze tam zostanie na zawsze.....domek jest juz ale.... Quote
Timonek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :loveu:ona swietna , i tak hoc by nigdy nic nie bylo . Slucha na slowo , tuli sie i nie ucieknie :cool3: :shake:Nie zrozumie jak taki swietny pies nie mog domku znalesc ,ona jest cudeczek, moj Timonek tesz sie z nia pogodzi , tylko ze ona lobuz jak na kolanach mojich :evil_lol:zazdrosna na niego i zemby pokazuje na kazdeko (bez gryzienia ) ktory sie mi z psow poblizy, kolo mojej trwasz albo mojej renki .Jak glaszcze psa jakiegos ,to ona wszystko robi zebym ja zauwazyla i skacze jak skoczka zebym ja widziala. Ani razu mi nie nasikala , grzecznie czymie , na lonce tylko by pszymie stala , magnes chyba mam , chce pszy mie caly czas byc . Pewniejsza sie zrobila, i nie straszy sie jusz tak szybko . Wszystkich by pokochala :lol: Chacko wam znow zdiencia pokaze :razz: , pa Bozena Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Widzisz Bożenko, to nie tak, że ona nie mogła znaleźć domku w Polsce. To śliczna sunia i domek zapewne by sie znalazł. O niej dowiedzieliśmy się zaledwie 18 kwietnia i od tego czasu była ogłaszana. Na allegro miała obserwatora, ale zapadła decyzja o jej wyjeździe. Najważniejsze, żeby sunia była szczęśliwa i bezpieczna, a czy w Polsce czy w Niemczech to już nie ma znaczenia. Ona pojechała do domku stałego czy na DT????????? Bo z tego co zrozumiałam to czekał na nią domek stały i byłam pewna, że od razu tam pojechała/ Quote
chacko Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak na nia czeka dom staly.....ale za nim ja oddamy musi wlascicielka dwa czy razy przyjsc zeby psa poznac. my musimy byc pewni ze ten domek jest ten prawdziwy za nim psa oddajemy, czy suczka sie tez z gadza na to rodzinke, stwierdzilis my ze ona sobi sama ludzi wyszukuje kturym ufa i ich nie spuszcza z oka....a tak wogule chcemy suczke troche poznac, jak sie zachowuje itd za nim bedzie oddana...nikt tu niechce zeby z jakiegos glupiego powodu wrucila do nas. rodzinka sie na te wizyty zgadza..... Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Brakowało jej kontaktu z człowiekiem i pewnie dlatego teraz jest taka zaborcza w stosunku do twojej siostry. Quote
chacko Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 mnie poznala jaka pierwsza, ale do niej ciagnie jak glupia, jak sie moja siostra ruszy to ona zaraz za nia, jak idzie bez niej to wielki placz przez 5 minut.dlatego ja z dzisiaj na jutro z tamtad nie wyrwie. rodzinka ja pozna, sie z nia zajmnie, pujdzie na spacerki a wtedy moze isc na dom staly....tak by suczka przeszla szok. Quote
Timonek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 szajbus napisał(a):Brakowało jej kontaktu z człowiekiem i pewnie dlatego teraz jest taka zaborcza w stosunku do twojej siostry. jestem pewna ze to jej kiedys pszejdzie troszke ,jak jej powiem ze nie wolno ,to gzecznie pszestaje wyrabiac :evil_lol: Ona jest cudna ,jestem pewna ze zoztanie szczensliwym psiaczkem . Quote
chacko Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 pomocy..jak sie jeszcze raz nazywala pani co mi zabke podwiozla, ona wziela zeczy dla dwoch szczeniat...a na tym watku niewiem co mam dziewczyna napisac Quote
bunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bardzo się cieszę,że Sonia tak dobrze się sprawuje. Pozbawiona internetu doczekać sie nie mogłam dnia dzisiejszego aby czegoś sie dowiedzieć o Soni. Mam nadzieję,że nowy domek też pokocha maleństwo z wzajemnością oczywiście :loveu: Quote
chacko Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 jesem tego pewna, ona jest taka wdzieczna jak sie ktos nia zajmuje...a jak nie to robi wrzystko zeby ja zauwazyc..... Quote
lio_ness Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam :) To ja przywiozłam malutką na miejsce spotkania. Cieszę się ,że już jest na miejscu. Jest naprawdę przeurocza :loveu: chacko napisał(a):pomocy..jak sie jeszcze raz nazywala pani co mi zabke podwiozla, ona wziela zeczy dla dwoch szczeniat...a na tym watku niewiem co mam dziewczyna napisac Karma i inne rzeczy dla maluszków są u mnie, Katya zna adres, ma po nie przyjechać w tym tygodniu. Quote
bunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam Pani Olu :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za transport dla Soni :loveu: Quote
Timonek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzisiaj sie spotkam z Dziewczyna(jej DS) , ktora chciala by sunie miec . Jestem jusz ciekawa na pierwsze widzenie jej z sunia .:razz: Moja kruszynkaaaaa:placz:ona ma miec jak naj lepiej :loveu: Quote
Timonek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 chacko napisał(a):Timonku to juz pani z coreczka.... Ja wiem , jest mloda i dla tego dziewczyne ja nazwalam .Czekam jeszcze na nia , miala dzwonic ,zanim dojdzie . Quote
bunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 W takim razie czekam z niecierpliwoscią czy Sonia ich polubiła Quote
Timonek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jedno wiem , ze sunia lepejej woli byc jednym psie . Zazdrosna nawzajem z moim Timonkem . Timonek nie popusci a ona nie lepsza ,kuca sie o miejsce kolo mie :shake:nie moge jednego pogluskac ,bo drugi zazdrosci . Ale Timonek jest spokojny i probuje jej pokazac ostroznie , on sie ja boji . A ona sie nie da, i broni zwoje miejsce :evil_lol:. Nic nie da ,jak kazdy z jednej strony by lezal , bo jeden drugiemu sie wsciska :diabloti:. Zaczyna tesz sobje poczsztekiwac , a dzieci lubi i biega za nimi . Quote
Timonek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Super bylo :multi:, Sonia ta kobjete polubila , kobieta wszystko robila , zeby soni pokazac ze nie jest zla .Sunia pozniej sama pszyhodzila to tej kobjety . A kobieta sie zakochala:loveu: , najhentniej by sunie odrazu wziela , ale na jutro o 4 godz. sie umuwilis my . Ona curke u mie dostawi i chce isc z nia na spacer , zeby sie uswoic z sunia. Musze sie z Chacko dogadac ,zeby pszyszla zdiencia porobic . Widac ze psowi u nich, na nic by nie brakowalo . Chacko odbiesz ten TELEFON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
chacko Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 chacko byl w lasku z eli i dziecmi....juz dzwonie Quote
Recommended Posts