asiaf1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Teraz to ma luksusy:multi: pati-c napisał(a):Dziękuję bardzo i mam nadzieje,że tak się stanie :-) Mała poszalała i śpi..na sofie hehe Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wczoraj jakoś nie była przekonana,ale chyba zobaczyła,że wszyscy pchają się na sofę,to doszła do wniosku,że musi coś w tym być i warto popróbować na takim miękkim ;) Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tak ją obserwuję..normalnie dziecko wojny :shake: niespotykana zaradność i inteligencja jak na takiego małego glutka! Nie wiem,czy to zbieg okoliczności,ale wydaje mi się,że zaczyna sygnalizować potrzebę wyjścia na koopę (siku robi nadal b.spontanicznie :evil_lol: ) Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 pati-c napisał(a):Tak ją obserwuję..normalnie dziecko wojny :shake: niespotykana zaradność i inteligencja jak na takiego małego glutka! Niewiadomo czy sama nie musiała zdobywać pożywienia... Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To jedno.. drugie-jej bieganie samopas po szosie i nie tylko -tylko inteligentne jednostki (a ona ma dopiero 3m-ce!!) przeżywają takie eskapady..no chyba,że miała mega-farta od urodzenia :roll: Zastanawiam się czy miała rodzeństwo..Jeśli tak,to co się z nim stało..? Szkoda,że psy nie mówią po naszemu.. Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ona się chyba nie urodziła w tej melinie... pewnie ją skądś wzięli... Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ależ to dokładnie tak jest........czasem kiedy przyglądam sie takim "bezdomnym kundlom pijaka sąsiada" to nie mogę się nadziwić, jakie one są zaradne, mądre........jak potrafią sobie dawać radę w życiu. Trafić do "domu", zdobyć coś do jedzenia, unikać samochodów - baaa przechodzą przez jezdnię z ludźmi... Moje psy od razu rozjechałby samochód, zżarłyby pchły, zabłądziłyby itp.....bo ja jestem od dbania o nie..... A ta Mała musiała się sama o siebie troszczyć. I jeszcze wiedzieć kiedy się schować, zeby nie oberwać..... Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No to jeszcze jedna fota..a co mi tam..póki jeszcze nie zeszłam na katar,to sobie poszaleję :cool: Quote
maggiejan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No to mała trafiła jak z piekła do raju... Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Neigh- dokładnie tak! i to u niej widać na każdym kroku! Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Małolata jest urodziwa i dom znajdzie szybciorem. Bardzo jej kibicuję, bo to moja ziomalka:-). I gdyby nie Tygrys........pewnie u mnie by teraz była. Także kciuki trzymamy, za lepszą przyszłość:-) Quote
pati-c Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 maggiejan- niestety to raczej taki "stan zawieszenia".. na pewno może sobie tu spokojnie egzystować, ale tylko DOBRY DOM STAŁY może być tym rajem ;) :) Quote
pati-c Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A co tu taka cisza..? Hopaj mała na pierwszą! Suńka ma jedną cechę,którą wprost uwielbiam u psów! :razz: A mianowicie- "wszyscy śpią,to ja też" -nocowała znowu w łóżku i tak sobie spaliśmy wszyscy do 9" -jak się w końcu obudziłam,to mała też się ruszyła. Wyszłam z nią na dwór- zrobiła elegancko siusiu i kupkę. Tym razem w nocy nic w domu nie nabrudziła :lol: Quote
pati-c Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 DG32- właśnie zauważyłam,że dorzuciłaś następne ogłoszenia -B.DZIĘKUJEMY! :calus: Quote
DG32 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Moge też zrobić allegro, tylko więcej namiarów do kontaktu bym potrzebowała. A mała jest prześliczna, po prostu do schrupania :loveu:. A te zdjęcia cudne, zazdroszcze talentu. Quote
pati-c Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Allegro zrobiła już asiaf1, ale dzięki za dobre chęci! :-D Co do zdjęć,to staram się jak mogę,żeby mała miała dobrą reklamę..może komuś wpadnie w oko i się zakocha...;) Quote
pati-c Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zadzwoniła dziś do mnie Pani- jej teściom umarł pies i poszukują szczeniaka.. no i strasznie im się spodobała Klucha :razz: Mała mieszkałaby w domu z ogródkiem- nie w budzie. Mają przyjechać do mnie całą rodziną o 18.30 -pogadamy i zobaczymy co z tego wyniknie ;) Quote
Edi100 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 pati-c napisał(a):Zadzwoniła dziś do mnie Pani- jej teściom umarł pies i poszukują szczeniaka.. no i strasznie im się spodobała Klucha :razz: Mała mieszkałaby w domu z ogródkiem- nie w budzie. Mają przyjechać do mnie całą rodziną o 18.30 -pogadamy i zobaczymy co z tego wyniknie ;) To pomyślności przy rozmowie:p Quote
pati-c Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No i nie mam już Kluchy :placz: :placz: :placz: Rodzinka suuper! Od razu widać,że miłośnicy zwierząt :loveu: Cieszę się bardzo,że mała trafiła na takich ludzi! Z drugiej strony jestem w ciężkim szoku,że tak błyskawicznie znaleźli się tacy fajni chętni :-o Umowa adopcyjna podpisana. Quote
DG32 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No to super, ze klucha w nowym domu!!! :multi: Quote
Recommended Posts