Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jakoś nie była przekonana,ale chyba zobaczyła,że wszyscy pchają się na sofę,to doszła do wniosku,że musi coś w tym być i warto popróbować na takim miękkim ;)

Posted

Tak ją obserwuję..normalnie dziecko wojny :shake: niespotykana zaradność i inteligencja jak na takiego małego glutka!

Nie wiem,czy to zbieg okoliczności,ale wydaje mi się,że zaczyna sygnalizować potrzebę wyjścia na koopę (siku robi nadal b.spontanicznie :evil_lol: )

Posted

pati-c napisał(a):
Tak ją obserwuję..normalnie dziecko wojny :shake: niespotykana zaradność i inteligencja jak na takiego małego glutka!

Niewiadomo czy sama nie musiała zdobywać pożywienia...

Posted

To jedno.. drugie-jej bieganie samopas po szosie i nie tylko -tylko inteligentne jednostki (a ona ma dopiero 3m-ce!!) przeżywają takie eskapady..no chyba,że miała mega-farta od urodzenia :roll:
Zastanawiam się czy miała rodzeństwo..Jeśli tak,to co się z nim stało..?
Szkoda,że psy nie mówią po naszemu..

Posted

Ależ to dokładnie tak jest........czasem kiedy przyglądam sie takim "bezdomnym kundlom pijaka sąsiada" to nie mogę się nadziwić, jakie one są zaradne, mądre........jak potrafią sobie dawać radę w życiu. Trafić do "domu", zdobyć coś do jedzenia, unikać samochodów - baaa przechodzą przez jezdnię z ludźmi...

Moje psy od razu rozjechałby samochód, zżarłyby pchły, zabłądziłyby itp.....bo ja jestem od dbania o nie.....
A ta Mała musiała się sama o siebie troszczyć. I jeszcze wiedzieć kiedy się schować, zeby nie oberwać.....

Posted

Małolata jest urodziwa i dom znajdzie szybciorem. Bardzo jej kibicuję, bo to moja ziomalka:-). I gdyby nie Tygrys........pewnie u mnie by teraz była. Także kciuki trzymamy, za lepszą przyszłość:-)

Posted

maggiejan- niestety to raczej taki "stan zawieszenia".. na pewno może sobie tu spokojnie egzystować, ale tylko DOBRY DOM STAŁY może być tym rajem ;) :)

Posted

A co tu taka cisza..?
Hopaj mała na pierwszą!

Suńka ma jedną cechę,którą wprost uwielbiam u psów! :razz:
A mianowicie- "wszyscy śpią,to ja też" -nocowała znowu w łóżku i tak sobie spaliśmy wszyscy do 9" -jak się w końcu obudziłam,to mała też się ruszyła. Wyszłam z nią na dwór- zrobiła elegancko siusiu i kupkę. Tym razem w nocy nic w domu nie nabrudziła :lol:

Posted

Moge też zrobić allegro, tylko więcej namiarów do kontaktu bym potrzebowała.
A mała jest prześliczna, po prostu do schrupania :loveu:.
A te zdjęcia cudne, zazdroszcze talentu.

Posted

Allegro zrobiła już asiaf1, ale dzięki za dobre chęci! :-D
Co do zdjęć,to staram się jak mogę,żeby mała miała dobrą reklamę..może komuś wpadnie w oko i się zakocha...;)

Posted

Zadzwoniła dziś do mnie Pani- jej teściom umarł pies i poszukują szczeniaka.. no i strasznie im się spodobała Klucha :razz: Mała mieszkałaby w domu z ogródkiem- nie w budzie. Mają przyjechać do mnie całą rodziną o 18.30 -pogadamy i zobaczymy co z tego wyniknie ;)

Posted

pati-c napisał(a):
Zadzwoniła dziś do mnie Pani- jej teściom umarł pies i poszukują szczeniaka.. no i strasznie im się spodobała Klucha :razz: Mała mieszkałaby w domu z ogródkiem- nie w budzie. Mają przyjechać do mnie całą rodziną o 18.30 -pogadamy i zobaczymy co z tego wyniknie ;)

To pomyślności przy rozmowie:p

Posted

No i nie mam już Kluchy :placz: :placz: :placz:

Rodzinka suuper!
Od razu widać,że miłośnicy zwierząt :loveu:
Cieszę się bardzo,że mała trafiła na takich ludzi! Z drugiej strony jestem w ciężkim szoku,że tak błyskawicznie znaleźli się tacy fajni chętni :-o
Umowa adopcyjna podpisana.