Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elzo, ja siedze i mysle, gdybym wiedziala gdzie on przyjedzie to byloby inaczej, poniewaz co innego dla mnie jechac jutro popoludniu do Emmen a co innego do Eindhoven.
Gdyby jednak nic z tego nie wyszlo, ja na pewno zorganizuje jakis transport. :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z Elza i doszlysmy do wniosku , ze poczekamy na kolejna okazje , byc moze pojawi sie ona szybko. Mam nadzieje, ze moj TZ pojedzie w najblizszym czasie do Polski i nawet jezeli nie w strone Elzy to zawsze mozemy zoorganizowac jakis dodatkowy transport po Polsce. :loveu:

Elzo, jestes wspaniala osoba. :loveu:

Posted

tak,Elza jest wspaniala.
jezeli wszystko wypali,bo pare rzeczy ma sie rozwiazac jutro,to pewnikiem Balbina pojedzie na jeden dzien do Elzy (Elzo,to wynik ostatnich wiadomosci sprzed godziny) i tak sobie mysle,ze gdybysmy odwiozły Balbinke,to ja bym mogla zobaczyc Tobiego i Tino....pewnie mnie pamietaja chłopaki.

Posted

Mam dobra wiadomosc, dla Tiko tez jest dom. Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta z Assen, ktora po rozmowie ze mna zdecydowala sie na 100%. Powiedzialam jej o wszystkich problemach, tez o zebach i nie bylo zadnego problemu. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna, ale mysle , ze mozemy organizowac transport dla dwojki chlopakow. :loveu:

Posted

bede trzymac kciuki....
Elzo,dziekuje serdecznie za zaproszenie,bo wiesz,ja niedawno myslalam,ze chcialabym jeszcze kiedys ostrzyc Tino.Co Ty na to?Moge zabrac maszynke i przypomniec psom,ze Ciocia Szalone Ostrze wiecznie zywa.

Posted

Cholera zryczałam sie,byłam osłabiona-mam paskudny dzień za sobą,odszedł samotnie za ten T. M.-czyli ...do chłodni [B]pies [/B]który mnie poruszył. a któremu nie umiałam pomóc......................................................a tu takie nowiny...:multi::lol::megagrin::D:mdrmed::bigcool::laola:- [B]o tak sie ciesżę..chociaz ....[/B]
Violka zazdroszcze Ci, ze jedziesz do ELZY-[SIZE=1][B]JA TEZ JA KOCHAM...[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Fortuna']Mam dobra wiadomosc, dla Tiko tez jest dom. Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta z Assen, ktora po rozmowie ze mna zdecydowala sie na 100%. Powiedzialam jej o wszystkich problemach, tez o zebach i nie bylo zadnego problemu. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna, ale mysle , ze mozemy organizowac transport dla dwojki chlopakow. :loveu:[/quote]

Fortuno ...

Z Ciebie to prawdziwa FORTUNA JEST !!!
Dziewczyny - jesteście po prostu NIESMOWITE i NIEOCENIONE !!!
Ślędzę ten wątek od pewnego czasu i powiem Wam że człowiekowi robi sie na sercu lżej kiedy wie, że są na świecie takie DZIEWCZYNY jak WY !!!

JESTEŚCIE KOCHANE !!!:loveu:

Posted

Miałam dziś tel. w sprawie [B]Tiko[/B].
Pani czeka na niego, gdyby domek w Holandii nie wypalił.
Jednak wątpię czy to możliwe. :)

Dawajcie tu jakiegoś innego, cywilizowanego terierka.

Posted

Mysle, ze domek w Holandii wypali, wiec mozecie szukac innego psiaczka dla tej pani. Dzisiaj mialam takze kontakt z przyszlym domkiem dla Tiko, oni czekaja na mnie w niedziele i nie moga sie doczekac kiedy Tiko do nich przyjedzie. :loveu:

Posted

dziewczyny allegro jest opłacone i wyróznione[B](tamcug[/B]),a jako ze Tiko ma juz domek przyobiecany w Holandii-ta farciasta Fortuna,tp podmieniam na inna bide moze to i reka [B]tomcug-"[/B]co wystawi to idzie" oby, bo nadal w dole...jestem:shake:

Posted

Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej w przyszlym domu Tiko. Osoba , ktora chce adoptowac Tiko mieszka sama z chlopcem 13-letnim, ktorego nie tyle adoptowala co przyjela na wychowanie i swoja wlasna prawie dwuletnia dziewczynka. Pytalam sie , czy malutka bedzie umiala obchodzic sie z psem i okazalo sie , ze dziewczyna mieszkala caly czas z duzym psem. Jakis czas temu jednak jej mama rozstala sie z jej tata i pies poszedl mieszkac do taty. Caly czas ma doczynienia z kotami. Widac,ze w domu niczego nie brakuje. Oczywiscie dostalam zaproszenie do odwiedzania ich domu jak tylko bede chciala. Pani pracuje tylko rano, wiec wieksza czesc dnia jest w domu. Dla psa ma wszystko, jedzenie, miseczki itp. Tiko bardzo przypadl jej do serca, jak zobaczyla zdjecia pomyslala sobie , ze to piesek, ktorego szuka. Wiek jak najbardziej jej odpowiada. Mowilam jej jeszcze raz o zebach , nie stanowi to dla niej problemu, pojdzie z tym do weterynarza. Mysle, ze nie ma sie do czego przyczepic, chyba tylko do wieku dziecka. Wedlug niej to nie jest problem. Ona uwaza , ze dziecko powinno wychowywac sie ze zwierzetami.