Fortuna Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Elzo, ja siedze i mysle, gdybym wiedziala gdzie on przyjedzie to byloby inaczej, poniewaz co innego dla mnie jechac jutro popoludniu do Emmen a co innego do Eindhoven. Gdyby jednak nic z tego nie wyszlo, ja na pewno zorganizuje jakis transport. :loveu: Quote
Fortuna Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Rozmawialam z Elza i doszlysmy do wniosku , ze poczekamy na kolejna okazje , byc moze pojawi sie ona szybko. Mam nadzieje, ze moj TZ pojedzie w najblizszym czasie do Polski i nawet jezeli nie w strone Elzy to zawsze mozemy zoorganizowac jakis dodatkowy transport po Polsce. :loveu: Elzo, jestes wspaniala osoba. :loveu: Quote
brazowa1 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 tak,Elza jest wspaniala. jezeli wszystko wypali,bo pare rzeczy ma sie rozwiazac jutro,to pewnikiem Balbina pojedzie na jeden dzien do Elzy (Elzo,to wynik ostatnich wiadomosci sprzed godziny) i tak sobie mysle,ze gdybysmy odwiozły Balbinke,to ja bym mogla zobaczyc Tobiego i Tino....pewnie mnie pamietaja chłopaki. Quote
ElzaMilicz Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Fortuna'] Elzo, jestes wspaniala osoba. :loveu:[/QUOTE] Wzajemnie[B] Fortuno[/B]. :p [B]Brązowa[/B] zapraszamy. :) Quote
Fortuna Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mam dobra wiadomosc, dla Tiko tez jest dom. Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta z Assen, ktora po rozmowie ze mna zdecydowala sie na 100%. Powiedzialam jej o wszystkich problemach, tez o zebach i nie bylo zadnego problemu. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna, ale mysle , ze mozemy organizowac transport dla dwojki chlopakow. :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zamurowało mnie... :laola: :bigcool: :laola: Quote
ponka1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nadchodzi zima, zbliżają się święta i nastał czas cudów na dogo. Wierzę, że dla obydwu psiaków będzie to szczęśliwy okres.:multi: :lol: :multi: Quote
wredne_słonko Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jak dobrze :) Szkoda tylko, że w Polsce adopcje starszych psów tak szybko nie działają.. Quote
brazowa1 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 bede trzymac kciuki.... Elzo,dziekuje serdecznie za zaproszenie,bo wiesz,ja niedawno myslalam,ze chcialabym jeszcze kiedys ostrzyc Tino.Co Ty na to?Moge zabrac maszynke i przypomniec psom,ze Ciocia Szalone Ostrze wiecznie zywa. Quote
ElzaMilicz Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 One są strzyżone na bieżąco, ale na pewno nie robię tego tak dobrze jak Ty. Gdzie jest [B]Koss[/B], Główna Kierowniczka Zamieszania ? :roll: Quote
koss Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cholera zryczałam sie,byłam osłabiona-mam paskudny dzień za sobą,odszedł samotnie za ten T. M.-czyli ...do chłodni [B]pies [/B]który mnie poruszył. a któremu nie umiałam pomóc......................................................a tu takie nowiny...:multi::lol::megagrin::D:mdrmed::bigcool::laola:- [B]o tak sie ciesżę..chociaz ....[/B] Violka zazdroszcze Ci, ze jedziesz do ELZY-[SIZE=1][B]JA TEZ JA KOCHAM...[/B][/SIZE] Quote
brazowa1 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Elzo,to moze ja pokaze,jezeli sie okaze ,ze umiem odrobine wiecej w tej materii.No i chcialabym znowu popracowac na takim modelu,jak Tino,bedzie to dla mnie ogromna frajda. Quote
kosu32 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Fortuna']Mam dobra wiadomosc, dla Tiko tez jest dom. Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta z Assen, ktora po rozmowie ze mna zdecydowala sie na 100%. Powiedzialam jej o wszystkich problemach, tez o zebach i nie bylo zadnego problemu. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna, ale mysle , ze mozemy organizowac transport dla dwojki chlopakow. :loveu:[/quote] Fortuno ... Z Ciebie to prawdziwa FORTUNA JEST !!! Dziewczyny - jesteście po prostu NIESMOWITE i NIEOCENIONE !!! Ślędzę ten wątek od pewnego czasu i powiem Wam że człowiekowi robi sie na sercu lżej kiedy wie, że są na świecie takie DZIEWCZYNY jak WY !!! JESTEŚCIE KOCHANE !!!:loveu: Quote
Fortuna Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 W niedziele zdam Wam relacje i moze uda mi sie zrobic zdjecia. Moja intuicja mowi mi, ze jest dobrze i ze to to. :lol::loveu::loveu::loveu: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wielkie gratulacje dla Was :multi: Psiaki, badzcie szczesliwe :))) Quote
ElzaMilicz Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Miałam dziś tel. w sprawie [B]Tiko[/B]. Pani czeka na niego, gdyby domek w Holandii nie wypalił. Jednak wątpię czy to możliwe. :) Dawajcie tu jakiegoś innego, cywilizowanego terierka. Quote
koss Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [I][B]ELZA WYSŁAŁM CI NA PRV:oops::roll:[/B][/I] Quote
brazowa1 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='koss'][I][B]ELZA WYSŁAŁM CI NA PRV:oops::roll:[/B][/I][/quote] koss nie marnuje czasu :) :) :);) terierki takie chodliwe? Quote
Fortuna Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Mysle, ze domek w Holandii wypali, wiec mozecie szukac innego psiaczka dla tej pani. Dzisiaj mialam takze kontakt z przyszlym domkiem dla Tiko, oni czekaja na mnie w niedziele i nie moga sie doczekac kiedy Tiko do nich przyjedzie. :loveu: Quote
koss Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 dziewczyny allegro jest opłacone i wyróznione[B](tamcug[/B]),a jako ze Tiko ma juz domek przyobiecany w Holandii-ta farciasta Fortuna,tp podmieniam na inna bide moze to i reka [B]tomcug-"[/B]co wystawi to idzie" oby, bo nadal w dole...jestem:shake: Quote
Agnie Koty Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dawno do Starszych Panów nie zaglądałam i teraz mowę mi odjęło. Trzymam kciuki, łapy, pazury, ogony za powodzenie całej akcji.Wiem, że to nudne. Ale...kochane jesteście, :evil_lol: Quote
Fortuna Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej w przyszlym domu Tiko. Osoba , ktora chce adoptowac Tiko mieszka sama z chlopcem 13-letnim, ktorego nie tyle adoptowala co przyjela na wychowanie i swoja wlasna prawie dwuletnia dziewczynka. Pytalam sie , czy malutka bedzie umiala obchodzic sie z psem i okazalo sie , ze dziewczyna mieszkala caly czas z duzym psem. Jakis czas temu jednak jej mama rozstala sie z jej tata i pies poszedl mieszkac do taty. Caly czas ma doczynienia z kotami. Widac,ze w domu niczego nie brakuje. Oczywiscie dostalam zaproszenie do odwiedzania ich domu jak tylko bede chciala. Pani pracuje tylko rano, wiec wieksza czesc dnia jest w domu. Dla psa ma wszystko, jedzenie, miseczki itp. Tiko bardzo przypadl jej do serca, jak zobaczyla zdjecia pomyslala sobie , ze to piesek, ktorego szuka. Wiek jak najbardziej jej odpowiada. Mowilam jej jeszcze raz o zebach , nie stanowi to dla niej problemu, pojdzie z tym do weterynarza. Mysle, ze nie ma sie do czego przyczepic, chyba tylko do wieku dziecka. Wedlug niej to nie jest problem. Ona uwaza , ze dziecko powinno wychowywac sie ze zwierzetami. Quote
Agnie Koty Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Rozsądnie to wszystko brzmi.... A że dziecko ma dwa latka? Moje też miały dwa i w domu był pies....:evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [B]Brązowa [/B]dopiero niedawno weszła do domu, po wyczerpujacej podróży. Wyrabiać jutro paszport[B] Tiko [/B]? Quote
Recommended Posts