Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ElzaMilicz'][IMG]http://images41.fotosik.pl/26/ce85550fd6001d3bmed.jpg[/IMG]

[B]Tobi [/B]niemal w każdym momencie towarzyszy dzieciom, [B]Tiko [/B]wtedy odpoczywa albo wariuje z[B] Bernim[/B].[/quote]
Jak widzę Twoje cudne dzieciaczki ( zauważ,że o Zosiuni też piszę, nie tylko o moim ulubieńcu Konyaczku ), to tak jakby mi ktoś lał miód na serce. I jeszcze psiaki.
My też siedzieliśmy z Bambino, Puszakiem, Fizią na kooltowej, zielonej kanapie. O!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, myśle i tylko przychodzi mi do głowy allegro. Dla mnie do tej pory niezawodne.
elza, jesli napiszesz teksty, bo myślę, że trezba je ogłaszać osobno, to poproszę Kasię o allegro.

Posted

Ładnie się chłopaki prezentują na zielonej kanapie, tylko każdy chciałby szybko czmychnąć do wcześniejszych zajęć,obiektyw ich nie interesuje :lol:
To już Tiko pewniej siedzi- fotogeniczny jest.

Posted

[quote name='Agata69']Myślę, myśle i tylko przychodzi mi do głowy allegro. Dla mnie do tej pory niezawodne.
elza, jesli napiszesz teksty, bo myślę, że trezba je ogłaszać osobno, to poproszę Kasię o allegro.[/QUOTE]

Oczywiście, że napiszę...nie wiem kiedy.:shake:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Oczywiście, że napiszę...nie wiem kiedy.:shake:[/quote]

Usiądź i napisz chociaż o jednym już dzisiaj!
Od reki, bez odkładania. Sama nazwałaś mnie niedawno kierowniczką...;)

Posted

Nie ma mowy, dopiero wróciłam z Łodzi.[B][COLOR="Red"] Idę do dzieci !!![/COLOR][/B]

Aha, jeszcze poproszono mnie o pomoc dla dwóch maluchów spod Radomia.

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbieramy-na-hotel-prosimy-o-dt-do-odstrzalu-dwa-psiaki-k-radomia-124427/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbieramy-na-hotel-prosimy-o-dt-do-odstrzalu-dwa-psiaki-k-radomia-124427/[/URL]

Posted

[B]Violka[/B] -napisz, świetnie to zrobisz!!!!!,myslałam juz nad tekstem i miałam go pisać ale Ty i Elza jesteście najwłasciwszymi osobami:razz:
[B]IZIS-[/B] ( ona mnie znienawidzi)zrobi plakat do pobrania( [B]słonko[/B] będzie Ci łatwiej -brazowa dobrze stawia przecinki...:evil_lol: ,popiszemy z prośbą o pobieranie na cały region kraju -sama parę osób poproszę:lol:- porozwieszamu ,gzie się da-mam juz swoje szcześliy punkt-tam była :Amelka,Uszka-ślicności Ty moje...:-( Lorii,Łatek)
[B]allegro [/B]-fajne robiła dla mnie [B]magdaz,tamcug,[/B]agatka pisała o [B]kasi[/B]
[B]agatka [/B]-wirtualnie chuchnie ..na szczescie i do roboty.
[B]BRAZOWA PISZ[/B] -i jeszcze jedno, czy mogę je zamiescic na trójmiejskich ...skoro je zaodoptowałam z Sopotu:roll:

Posted

Odnowione ogloszenie

[URL="http://link.marktplaats.nl/208262722"]Marktplaats.nl > Adoptie - Dieren en Toebehoren - Honden en Puppies | Overige Honden[/URL]

Dla jednego z panow zglosil sie dzisiaj chetny domek z Amsterdamu. Rodzinka z 10-letnim dzieckiem i kotem. Moga adoptowac jednego z nich. Nie wybrali ktorego, tylko wyszli z zapytaniem, ktory by byl bardziej odpowiedni dla nich, dla rodziny z dzieckiem i z kotkiem. Przewija sie przez ich dom dosc duzo dzieci, w sasiedztwie jest tez duzo psow, oczywiscie jak to w Holandii nie zadnych bezdomnych tylko psow sasiadow.
Pytali sie jeszcze , ktory z nich bardziej lubi jezdzic samochodem poniewaz beda razem jezdzic w rozne miejsca, na wakacje i wypady weekendowe itp.

Posted

[quote name='brazowa1']Jeżeli pojechalby w swiat,to jako pies organizacji-co Elzo o tym myslisz?Chodzi o bezpieczeństwo psa.Nikt z nas po niego nie pojedzie,w razie wpadki.[/quote]

Jezeli ja sie podejmuje adopcji na terenie Holandii to nad wszystkim czuwam, sprawdzam dom i jestem w kontakcie z domem w razie problemow.