ElzaMilicz Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Chłopaki są fantastyczne !!! :p [B]Meda [/B]ich nie zjadła tylko pozwala zaglądać sobie do miski. :evil_lol: Zmykam bo moje pociechy jeszcze nie śpią, nie raczyły powiedzieć Robertowi "dobry wieczór", od razu spytały czy tatuś pieski przywiózł ? Wszystko jutro. Quote
koss Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,co za ulga,serdeczności:loveu:, no dobra dla Roberta też:razz: Quote
akucha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To czekamy na jutro :multi::multi::multi: I zdjęcia bliźniaków chcemy!!!! Quote
brazowa1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ja to bym chciala dzis,ale wiem,ze pieski i dzieci i nowe pieski,to grzecznie poczekam. Ciekawe,gdzie chlopaki beda spac. Mam nadzieje,ze mimo stresu chlopaki cos zjadły?Tobi taki wrazliwy... Elzo,ładnie sie z Toba przywitały? Quote
koss Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Volka,:lol: jak to gdzie na zielonej kanapie!Myślę ,że pozarły ....i niestety ślicznie Elzę wycmokały -bo to "zdrajce som":cool3: Quote
brazowa1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 nie zdrajce,tylko maja w sobie duzo milości,o!Podziela miedzy wszystkich ludzi.Ale w niedziele sie pani Iza (mamy taka kochana wolontariuszke,pania Ize,jest przedwojenna harcerka)ucieszy!:multi: Quote
koss Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 TERE FERE KUKU,serce rozmiaru XXXXL w Takich drobnych ciałkach?????????????????..Niewierni ,ale tak to jest z facetami, pokaz im tylko ładną nową, buzię..i co:crazyeye: Quote
ponka1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pierwsza noc od dłuższego czasu poza schroniskiem, Dobrej Nocy wszystkim domownikom, a Tiko Tobi śpijcie spokojnie ! Quote
samoglow Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ElzaMilicz'] - [B]Smoglow[/B], co Ty masz za konszachty z [B]Camarą [/B]? :razz:[/quote] Oooo, ja mam wiele konszachtow! :razz: Ciekawe jak kochani Panowie? [B]Ponka 1 -[/B]czy Ty posiadasz psa PONa? Quote
ponka1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak tam chłopakom noc minęła ? / obecnie został mi jeden PON staruszek biało-beżowy/ Quote
samoglow Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 W moim avatarku mozesz zobaczyc jednego milego PON-owego miksa :p Czekamy na relacje.... Quote
ElzaMilicz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='samoglow']Oooo, ja mam wiele konszachtow! :razz: [/quote] To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Panowie są prześwietni, poznali całe stadko, z nikim się nie pokłócili, [B]Meda [/B]musiała pokazać garnitur ząbków, bo sznaucerowaty chciał jej wejść do legowiska. ( od czasu do czasu nasza księżniczka wywiesza flagę, ale kurduple doskonale wiedzą co to oznacza i reagują prawidłowo ;) ) Mają tylko jeden defekt- obsikują wszystko co się da ! :cool1: Toteż, na razie, do kanapy ich nie dopuściłam ! :watpliwy: Korzystamy z dobrej pogody i wszyscy sadzimy "chaszczory" na działce z tyłu posesji. Quote
koss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 TAK ,wiem Tobi zaczyna,prawda?( ten z diabelskim chwościkiem na końcu ogonka)..i obsikiwac i podskakiwac..,mysle,ze to pierwsze koty za płoty, są przecież z dobrego domu.. i dobrego schronu i spod dobrej ręki Brazowej..Miały ogromna dawkę emocji ,jak na ich wiek i wielkośc to kosmiczne było przezycie.Myśle ze szybko im to minie ,musza poznać co w trawie piszczy-pies brata przez 2-3 dni czynil to samo -znaczył teren ,poczym hierarchia sie ustaliła i koniec Dasz radę :razz:??? Dzieciom sie podobają ?[COLOR=green][B]Elza tak sie ciesze ,tak bardzo:sweetCyb:[/B][/COLOR] Quote
ElzaMilicz Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [IMG]http://images41.fotosik.pl/14/d419932acfb7c183med.jpg[/IMG] Tu Zosia mówi: Jakie on ma piękne łapki ! :) Tylko jedno zdjęcie, bo mam kłopoty z netem. Quote
Agnie Koty Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cud, miód i orzeszki! :lol: To obsikiwanie chyba im przejdzie, pewnie sobie teren anektują. Ciesze się, dopiero dziś doczytałam, że są na nowej drodze życia.:lol: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a mnie martwi to obsikiwanie.Sa dwa,wiec sie nakrecaja :shake: a brudzenie to pierwsza rzecz dla ktorej ludzie oddaja psy z adopcji. Jaka mila dziewczynka :"sliczne łapki",a on ma takie paskudne,szarym wlosem porośniete :lol: sorki,ze nie dalam rady ich wykapac,ale juz za zimno na kąpanie na dworzu,a pomieszczenia cieplego dla psow po kapieli w schronisku nie ma. Moze ustalmy:na fotkach jest TOBI I to on,biedactwo chciał wejsc do legowiska Medy? Quote
koss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Brazowa -zaraz po wyściu z pokoju ,gdzie podpisuje sie adopcje, po prawej stronie,taki mix onkowato -misiowy tak prosił ,tak wsadzał nosa do mnie ,nie chcial sie odkleic a ja byłam ttaka bezradna- ( co to za piesio?) żle się czuję mam tem. i pewnie dlatego nie mogę sobie z tym poradzić,prosze dziś nie "strasz "powrotem panów z adopcji,dobra?:roll:Ponieważ dzieci Elzy nie czytają jeszcze-to powiem do d..e to wszystko Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120557[/URL] pewnie chodzi Ci o tego psa.On znajdzie dom-jest młody,ładny i super fajny. a zaraz przyjdzie Elza i nas ochrzani za smęcenie i będzie miała racje :) Quote
ElzaMilicz Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [B]Koss,[/B] to nie w moim stylu, bo na odległość nieskuteczne. :diabloti: Chłopaki są posłuszne, wiedzą gdzie ich miejsce. Nie muszą chodzić na smyczy, odwołane bez oporów wracają. Nie brudzą w domu. To co robili pierwszego dnia pobytu to oznaczenie terytorium. Dziś żaden nie podniósł nogi w domu. :cool3: Nie mają ochoty wysłuchiwać reprymendy. :evil_lol: Oczywiście w nowym miejscu zachowają się tak samo. Właściciel musi być na to przygotowany. [B]Tobi[/B] (sznaucerowaty) stara się spać pod naszym łóżkiem.[B] Tiko[/B] ten bardziej wrażliwy ( jak określa to [B]Brązowa[/B] ) pozostaje do rana w legowisku. Pieski nie robią pobudki, czekają na nasz ruch. :gent: Ten atut to zasługa ich byłej właścicielki- Pani Krystyny. Za kilka dni określę czy mogą iść do adopcji osobno. Kto im zrobi ogłoszenia ? Quote
koss Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Elza-BRAZOWA MOŻE NAPISAĆ ŚLICZNOSCIOWY TEKST,( a ja tylko to moge zrobić-wykreślając słowo ślicznościowy:shake:,-reszta to za mądre dla mnie ) ale nie wiem czy umie ogłaszać . Mogę pobuszowac po watkach i poszukac zawodowych wklejaczy i ładnie poprosić -ale chyba nalezy poczekać na Brazową- to Jej niuniusie,a i ona ma mir i powazanie w całej pomorskiej dogomanii-ze hoo.ho:lol:Jeszcze pozostaje moja synowa ,tez pomoze -fajna jest.I przegoniłaś koszmar-że one mogłyby tak na stałe sikać i co wtedy z adopcja? Wiesz,ja od czwartku myśle o tej Pani Krystynie B.-jej pismo widnieje w ksiązeczkach pupili ,a JEJ już [COLOR=deepskyblue][B][U]nie ma[/U][/B][/COLOR] -ot,co pozostaje z człowieka.....pismo:oops: Quote
Agata69 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kto by tam miał odwagę sikać Elzie po katach. Inteligentne chłpoopaki, wyczuły zołze:evil_lol:. Quote
ElzaMilicz Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='koss']Wiesz,ja od czwartku myśle o tej Pani Krystynie B.-jej pismo widnieje w ksiązeczkach pupili ,a JEJ już [COLOR=deepskyblue][B][U]nie ma[/U][/B][/COLOR] -ot,co pozostaje z człowieka.....pismo:oops:[/quote] A ja myślę o Niej niemal każdego dnia od momentu, gdy dostałam od Ciebie PW. O jej sąsiadach też... Ona jest. :p Trudno mi uwierzyć, że nikt nigdy z tej [COLOR=deepskyblue][B][U]drugiej strony[/U][/B][/COLOR] Cię nie odwiedził. :???: Quote
Recommended Posts