Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopaki są fantastyczne !!! :p
[B]Meda [/B]ich nie zjadła tylko pozwala zaglądać sobie do miski. :evil_lol:

Zmykam bo moje pociechy jeszcze nie śpią,
nie raczyły powiedzieć Robertowi "dobry wieczór",
od razu spytały czy tatuś pieski przywiózł ?

Wszystko jutro.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to bym chciala dzis,ale wiem,ze pieski i dzieci i nowe pieski,to grzecznie poczekam.
Ciekawe,gdzie chlopaki beda spac.
Mam nadzieje,ze mimo stresu chlopaki cos zjadły?Tobi taki wrazliwy...
Elzo,ładnie sie z Toba przywitały?

Posted

nie zdrajce,tylko maja w sobie duzo milości,o!Podziela miedzy wszystkich ludzi.Ale w niedziele sie pani Iza (mamy taka kochana wolontariuszke,pania Ize,jest przedwojenna harcerka)ucieszy!:multi:

Posted

TERE FERE KUKU,serce rozmiaru XXXXL w Takich drobnych ciałkach?????????????????..Niewierni ,ale tak to jest z facetami, pokaz im tylko ładną nową, buzię..i co:crazyeye:

Posted

[quote name='ElzaMilicz'] -

[B]Smoglow[/B], co Ty masz za konszachty z [B]Camarą [/B]? :razz:[/quote]

Oooo, ja mam wiele konszachtow! :razz:

Ciekawe jak kochani Panowie?
[B]Ponka 1 -[/B]czy Ty posiadasz psa PONa?

Posted

[quote name='samoglow']Oooo, ja mam wiele konszachtow! :razz:
[/quote]

To nie jest odpowiedź na moje pytanie.

Panowie są prześwietni, poznali całe stadko, z nikim się nie pokłócili, [B]Meda [/B]musiała pokazać garnitur ząbków, bo sznaucerowaty chciał jej wejść do legowiska.
( od czasu do czasu nasza księżniczka wywiesza flagę, ale kurduple doskonale wiedzą co to oznacza i reagują prawidłowo ;) )
Mają tylko jeden defekt- obsikują wszystko co się da ! :cool1: Toteż, na razie, do kanapy ich nie dopuściłam ! :watpliwy:
Korzystamy z dobrej pogody i wszyscy sadzimy "chaszczory" na działce z tyłu posesji.

Posted

TAK ,wiem Tobi zaczyna,prawda?( ten z diabelskim chwościkiem na końcu ogonka)..i obsikiwac i podskakiwac..,mysle,ze to pierwsze koty za płoty, są przecież z dobrego domu.. i dobrego schronu i spod dobrej ręki Brazowej..Miały ogromna dawkę emocji ,jak na ich wiek i wielkośc to kosmiczne było przezycie.Myśle ze szybko im to minie ,musza poznać co w trawie piszczy-pies brata przez 2-3 dni czynil to samo -znaczył teren ,poczym hierarchia sie ustaliła i koniec Dasz radę :razz:???
Dzieciom sie podobają ?[COLOR=green][B]Elza tak sie ciesze ,tak bardzo:sweetCyb:[/B][/COLOR]

Posted

a mnie martwi to obsikiwanie.Sa dwa,wiec sie nakrecaja :shake:
a brudzenie to pierwsza rzecz dla ktorej ludzie oddaja psy z adopcji.

Jaka mila dziewczynka :"sliczne łapki",a on ma takie paskudne,szarym wlosem porośniete :lol:
sorki,ze nie dalam rady ich wykapac,ale juz za zimno na kąpanie na dworzu,a pomieszczenia cieplego dla psow po kapieli w schronisku nie ma.

Moze ustalmy:na fotkach jest TOBI
I to on,biedactwo chciał wejsc do legowiska Medy?

Posted

Brazowa -zaraz po wyściu z pokoju ,gdzie podpisuje sie adopcje, po prawej stronie,taki mix onkowato -misiowy tak prosił ,tak wsadzał nosa do mnie ,nie chcial sie odkleic a ja byłam ttaka bezradna- ( co to za piesio?) żle się czuję mam tem. i pewnie dlatego nie mogę sobie z tym poradzić,prosze dziś nie "strasz "powrotem panów z adopcji,dobra?:roll:Ponieważ dzieci Elzy nie czytają jeszcze-to powiem do d..e to wszystko

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120557[/URL]
pewnie chodzi Ci o tego psa.On znajdzie dom-jest młody,ładny i super fajny.

a zaraz przyjdzie Elza i nas ochrzani za smęcenie i będzie miała racje :)

Posted

[B]Koss,[/B] to nie w moim stylu, bo na odległość nieskuteczne. :diabloti:

Chłopaki są posłuszne, wiedzą gdzie ich miejsce. Nie muszą chodzić na smyczy, odwołane bez oporów wracają. Nie brudzą w domu.
To co robili pierwszego dnia pobytu to oznaczenie terytorium.
Dziś żaden nie podniósł nogi w domu.
:cool3: Nie mają ochoty wysłuchiwać reprymendy. :evil_lol:
Oczywiście w nowym miejscu zachowają się tak samo. Właściciel musi być na to przygotowany.
[B]Tobi[/B] (sznaucerowaty) stara się spać pod naszym łóżkiem.[B] Tiko[/B] ten bardziej wrażliwy ( jak określa to [B]Brązowa[/B] ) pozostaje do rana w legowisku.
Pieski nie robią pobudki, czekają na nasz ruch. :gent:
Ten atut to zasługa ich byłej właścicielki- Pani Krystyny.

Za kilka dni określę czy mogą iść do adopcji osobno.

Kto im zrobi ogłoszenia ?

Posted

Elza-BRAZOWA MOŻE NAPISAĆ ŚLICZNOSCIOWY TEKST,( a ja tylko to moge zrobić-wykreślając słowo ślicznościowy:shake:,-reszta to za mądre dla mnie ) ale nie wiem czy umie ogłaszać . Mogę pobuszowac po watkach i poszukac zawodowych wklejaczy i ładnie poprosić -ale chyba nalezy poczekać na Brazową- to Jej niuniusie,a i ona ma mir i powazanie w całej pomorskiej dogomanii-ze hoo.ho:lol:Jeszcze pozostaje moja synowa ,tez pomoze -fajna jest.I przegoniłaś koszmar-że one mogłyby tak na stałe sikać i co wtedy z adopcja?

Wiesz,ja od czwartku myśle o tej Pani Krystynie B.-jej pismo widnieje w ksiązeczkach pupili ,a JEJ już [COLOR=deepskyblue][B][U]nie ma[/U][/B][/COLOR] -ot,co pozostaje z człowieka.....pismo:oops:

Posted

[quote name='koss']Wiesz,ja od czwartku myśle o tej Pani Krystynie B.-jej pismo widnieje w ksiązeczkach pupili ,a JEJ już [COLOR=deepskyblue][B][U]nie ma[/U][/B][/COLOR] -ot,co pozostaje z człowieka.....pismo:oops:[/quote]

A ja myślę o Niej niemal każdego dnia od momentu, gdy dostałam od Ciebie PW.
O jej sąsiadach też...
Ona jest. :p
Trudno mi uwierzyć, że nikt nigdy z tej [COLOR=deepskyblue][B][U]drugiej strony[/U][/B][/COLOR] Cię nie odwiedził. :???: