ElzaMilicz Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [B]Betbet[/B] jesteś ze Szczecina ? Quote
koss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ELZA- znaczy się TOYOTA nie moze.-dobrze rozumiem? Dokładnie ,kiedy Ty bedziesz mogła odebrać Panów z Wrocławia, 20.09 siedzę od 9,00 do 16,00 na egzaminach:-(,ale o ile T.Ż. będzie na miejscu i nie będzie miał firmowych zobowiązań na cito(a on tylko takie ma! ) to my przywieziemy Panów21.09 niedziela -ale musielibyśmy obrócic z powrotem do Gdyni do pon.....JEDNAK NIE USTALAŁAM JESZCZE NICZEGO Z MĘZEM poniewaz znowu jest w trasie-tak więc to na razie myślenie życzeniowe:oops:Jak będe miala pewność to zaraz napiszę.... Brazowa -a co z odrobaczeniem Panów-Elza ma racje to b. wazne z powodu Jej ślicznosciowych blizniaków.W pon. powinny juz zacząć kuracje ,cos tak...??? Quote
brazowa1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Odrobaczenie to jest najmniejszy problem :) bo to zrobie na 100% Quote
brazowa1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 powiedzcie mi tylko na 100% na kiedy,to psiaki przygotuje,adresowniki itd. Tobi jeszcze obciac trzeba,jak maja jechac w Polske,to moze nie jak jakies dziady.:p moge juz zaczac lapac stresa? Elzo,a jak Twoje emocje? :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jakie emocje ??? :cool: [B]Toyocie[/B] najwygodniej zabrać ich w weekend, ale ze względu na swego [B]Miodka [/B](OP) nie bardzo ma jak psy przetrzymać. Ja jestem w Łodzi 25-go. Jeśli ktoś przywiózłby jej psy, do Grudziądza, z rana tego dnia, to ona je dowiezie do Łodzi. Potem już z górki :evil_lol: czyli [B]Meda[/B], po "strzale" dla każdego z panów i spać.:diabloti: [B]Koss[/B], ja mieszkam w Miliczu, 50 km na północ od Wrocławia. Quote
koss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ELZA-kurcze nie zapominaj ,zem blondynka-czyli jak:Toyota chcałaby dostac piiesy 25 09 z z rana do siebie,CZY TAKKKKKKKKK:cool3:,aby zabrać je do ŁODZI ,gdzie Ty będziesz czekała, czy tttttttttttttak??????????:lol: 25.09 to czwartek -ja odpadam mam zajecia do 16.00,.ale jak pojawi sie moje szczescie to zaraz ,poprosze o odpowiedż czy pojechałby sam..Taki krótki dystans jest możliwszy.i nie chodzi o chęci, ale o jego mozliwosci ,nie zlicze sylwestra, przyjątek ,wyjazdów-przekładanych, czy odwoływanych bo ...nagłe wezwanie i .....zimna :shake:Dlatego boję sie tak 100% ręczyć ,ale na krótkie dystanse łatwiej ,gdyby co -zdąży ,no chyba ,że ugrzęznie wcześniej -ale to będe wiedziała i dam znać:shake: Czyli jest szansa,ze odwieżie do Toyoty,ale o której schron jest otwarty-bo ja tez, jak wiecie nie mam ..GDZIE.... ELZA -a masz możliwosc tego chojraka -zadziore,gdyby (tfuuuuu, odpukać )TWÓJ czar:evil_lol: na niego nie od razu podziałał-gdzieś odseparować???? Już [COLOR=red]jezdem w[/COLOR] [COLOR=red]nerwach[/COLOR] cała,a wiesz,ze w okolicach 4.10 złożę Ci poadopcyjną wizytę :razz::razz:-bedem we WROCŁAWIU Quote
ElzaMilicz Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='koss'] Już [COLOR=red]jezdem w[/COLOR] [COLOR=red]nerwach[/COLOR] cała,a wiesz,ze w okolicach 4.10 złożę Ci poadopcyjną wizytę :razz::razz:-bedem we WROCŁAWIU[/quote] To może wtedy je przywieź ? Będziemy mieć wizytę przedadopcyjną i jedną poadopcyjną za sobą. :diabloti: A zatrzymacie się u nas na noc ? Quote
koss Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ELZA -ale ja bedem z 51 osobowa grupą, a do tego jeszcze CI dwaj PANOWIE dziękuję ..bardzo .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To wycieczka szkolna-moja klasa, a tak liczna bo to maturalny rocznik tzw."ajbików"....,:diabloti:.to była propozycja pół żartem, pół serio-ale myślałam na koniec się odłączyć, a oni- "niech w długą."..z drugim opiekunem:oops: a ja na malutką chwile zapomnienia... Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Koss,pewnie uczniowie jak chca Cie "zagadac",to o pieskach zaczynaja?:cool3: Elzo Kochana,zlituj sie nade mna i powiedz mi,ze jakby co,to bedziesz miala miejsce,gdzie by chlopakow upchnac,tzn odizolowac,jakby Tino wkurzal inne psy? Quote
Betbet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Elza dopiero moge odpowiedzieć, bo niedawno wróciłam z pracy. Jestem z Trójmiasta, ale teraz siedzę niedaleko Szczecina. A właściwie z Trójmiasta jestem też od niedawna...hmmma czemu pytasz? Quote
koss Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Brazowa-zupełnie odwrotnie,jak ja zaczynam " słuchajcie trzeba pomóc...",oni : " ratunku ,już lepiej test ,esej a nawet "Wojna i pokój"....tak, tak cięzkie maja zycie ze mną:cool1: Quote
ElzaMilicz Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [B]Brązowa[/B]- spokój wodza, u mnie jest tylko jeden pies-[B]Berni[/B], reszta stada to suki. Poza tym barierek i furtek "...ci u nas dostatek." [B]Koss[/B], bo zaczynasz mówić do ludzi " na sucho ", bez uroczego, ujmującego, rozbrajającego delikwenta. [COLOR=red][B]Na zajęcia należy chodzić z psem. :diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=black]Mnie słuchają z otwartymi ustami. :evil_lol:[/COLOR] [B]Betbet[/B], pytam, bo potrzebuję ludzi ze Szczecina, którzy będą "mieli na oku" tego pana: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117689[/URL] to bardzo fajny psiak, i ogromnie mi go szkoda. :shake: Quote
koss Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 hhhhhhhhhhhmmmm, czy ja o czyms nie wiem:razz::razz::razz: Brazowa ,Elzo..:lol: Do poniedziałku jestem nieżywa,jezeli zmartwypowstanę to ogłoszę to na dogo- i dopniemy sprawe transportu?????????? Quote
brazowa1 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 ja tam juz kupilam tabl na odrobaczenie,jutro chlopakom podam Quote
koss Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :Cool!::bigcool::bye::cunao::laola:c. d. n. Quote
brazowa1 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 no nie,no jeszcze musze pogadac z Elza,tak w 4 oczy :) na kiedy szykowac chlopakow i w ogole,jakie kokardki maja miec przy obrozach Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No czekam. :) Na PW wysyłam nr tel. stacjonarnego. ;) Quote
brazowa1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dzieki za rozmowe :) Chlopaki juz wiedza,ze w jesienna szaruge nie beda biedowac w schronie. Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 o rany jakie wieści :mdleje: fantastycznie Elza :Rose: :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 czy ktoras z pań,ktore sie na tym znaja,moglaby mi pi razy oko wyliczyc koszty podrozy chlopakow? Quote
malawaszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 z Trójmiasta do Milicza jest ok 420 km - zależy czym ta podróż - samochodem? to zalezy jakim - ile pali, jakie paliwo? :razz: np - moim dieslem który pali ok 6l/100 km taka podróż kosztowałaby w jedną stronę ok 111 zł przy cenie za ON 4,50 Quote
koss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Albo pomogę albo będe partycypowala w kosztach transportu, TO jest pewne; poza tym BRAZOWA: ile ma kosztowac "wykup" panów z bidula???,i pamietaj smyczki juz mam dla nich:oops::oops:-ładne:cool1:,masz mój nr. -dzwoń w razie pytań,jestem teraz bardzo zajęta, doskakuję tylko do kom.-pisałam ,ze zdajemy maturę:roll:. Jezeli wypali wersja Toyoty-czyli mój maz wiezie je do Toyoty ,a ona do ŁODZI do Elzy( czwartek,25.09.)-to rozumiem musi być rano ale schron musi być otwarty, aby wydac piesy jemu,( po podpisaniu adopcji i uiszczeniu opłat)- ja ma wtedy zajęcia ale juz coś kombinuję ,aby urwać te 2h.:razz:,chciałaby Panów ulokować, pożegnać itp...NIE wiem ,czy uda mi się znależc jakies zastepstwo ale staram sie.. Quote
koss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ELZA- bardzo CI dziekuje ,nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie to dla mnie ważne...[COLOR=red][U][I][B]bardzo,bardzo,bardzo...DZIĘKUJE[/B][/I][/U][/COLOR]:calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Recommended Posts