Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELZA- znaczy się TOYOTA nie moze.-dobrze rozumiem?
Dokładnie ,kiedy Ty bedziesz mogła odebrać Panów z Wrocławia, 20.09 siedzę od 9,00 do 16,00 na egzaminach:-(,ale o ile T.Ż. będzie na miejscu i nie będzie miał firmowych zobowiązań na cito(a on tylko takie ma! ) to my przywieziemy Panów21.09 niedziela -ale musielibyśmy obrócic z powrotem do Gdyni do pon.....JEDNAK NIE USTALAŁAM JESZCZE NICZEGO Z MĘZEM poniewaz znowu jest w trasie-tak więc to na razie myślenie życzeniowe:oops:Jak będe miala pewność to zaraz napiszę....
Brazowa -a co z odrobaczeniem Panów-Elza ma racje to b. wazne z powodu Jej ślicznosciowych blizniaków.W pon. powinny juz zacząć kuracje ,cos tak...???

Posted

powiedzcie mi tylko na 100% na kiedy,to psiaki przygotuje,adresowniki itd.
Tobi jeszcze obciac trzeba,jak maja jechac w Polske,to moze nie jak jakies dziady.:p
moge juz zaczac lapac stresa?
Elzo,a jak Twoje emocje? :cool3:

Posted

Jakie emocje ??? :cool:

[B]Toyocie[/B] najwygodniej zabrać ich w weekend, ale ze względu na swego [B]Miodka [/B](OP) nie bardzo ma jak psy przetrzymać. Ja jestem w Łodzi 25-go.
Jeśli ktoś przywiózłby jej psy, do Grudziądza, z rana tego dnia, to ona je dowiezie do Łodzi.
Potem już z górki :evil_lol: czyli [B]Meda[/B], po "strzale" dla każdego z panów i spać.:diabloti:

[B]Koss[/B], ja mieszkam w Miliczu, 50 km na północ od Wrocławia.

Posted

ELZA-kurcze nie zapominaj ,zem blondynka-czyli jak:Toyota chcałaby dostac piiesy 25 09 z z rana do siebie,CZY TAKKKKKKKKK:cool3:,aby zabrać je do ŁODZI ,gdzie Ty będziesz czekała, czy tttttttttttttak??????????:lol:
25.09 to czwartek -ja odpadam mam zajecia do 16.00,.ale jak pojawi sie moje szczescie to zaraz ,poprosze o odpowiedż czy pojechałby sam..Taki krótki dystans jest możliwszy.i nie chodzi o chęci, ale o jego mozliwosci ,nie zlicze sylwestra, przyjątek ,wyjazdów-przekładanych, czy odwoływanych bo ...nagłe wezwanie i .....zimna :shake:Dlatego boję sie tak 100% ręczyć ,ale na krótkie dystanse łatwiej ,gdyby co -zdąży ,no chyba ,że ugrzęznie wcześniej -ale to będe wiedziała i dam znać:shake:
Czyli jest szansa,ze odwieżie do Toyoty,ale o której schron jest otwarty-bo ja tez, jak wiecie nie mam ..GDZIE....
ELZA -a masz możliwosc tego chojraka -zadziore,gdyby (tfuuuuu, odpukać )TWÓJ czar:evil_lol: na niego nie od razu podziałał-gdzieś odseparować????
Już [COLOR=red]jezdem w[/COLOR] [COLOR=red]nerwach[/COLOR] cała,a wiesz,ze w okolicach 4.10 złożę Ci poadopcyjną wizytę :razz::razz:-bedem we WROCŁAWIU

Posted

[quote name='koss']
Już [COLOR=red]jezdem w[/COLOR] [COLOR=red]nerwach[/COLOR] cała,a wiesz,ze w okolicach 4.10 złożę Ci poadopcyjną wizytę :razz::razz:-bedem we WROCŁAWIU[/quote]

To może wtedy je przywieź ?
Będziemy mieć wizytę przedadopcyjną i jedną poadopcyjną za sobą. :diabloti:
A zatrzymacie się u nas na noc ?

Posted

ELZA -ale ja bedem z 51 osobowa grupą, a do tego jeszcze CI dwaj PANOWIE dziękuję ..bardzo .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To wycieczka szkolna-moja klasa, a tak liczna bo to maturalny rocznik tzw."ajbików"....,:diabloti:.to była propozycja pół żartem, pół serio-ale myślałam na koniec się odłączyć, a oni- "niech w długą."..z drugim opiekunem:oops: a ja na malutką chwile zapomnienia...

Posted

Koss,pewnie uczniowie jak chca Cie "zagadac",to o pieskach zaczynaja?:cool3:

Elzo Kochana,zlituj sie nade mna i powiedz mi,ze jakby co,to bedziesz miala miejsce,gdzie by chlopakow upchnac,tzn odizolowac,jakby Tino wkurzal inne psy?

Posted

Elza dopiero moge odpowiedzieć, bo niedawno wróciłam z pracy. Jestem z Trójmiasta, ale teraz siedzę niedaleko Szczecina.
A właściwie z Trójmiasta jestem też od niedawna...hmmma czemu pytasz?

Posted

Brazowa-zupełnie odwrotnie,jak ja zaczynam " słuchajcie trzeba pomóc...",oni : " ratunku ,już lepiej test ,esej a nawet "Wojna i pokój"....tak, tak cięzkie maja zycie ze mną:cool1:

Posted

[B]Brązowa[/B]- spokój wodza, u mnie jest tylko jeden pies-[B]Berni[/B], reszta stada to suki. Poza tym barierek i furtek "...ci u nas dostatek."

[B]Koss[/B], bo zaczynasz mówić do ludzi " na sucho ", bez uroczego, ujmującego, rozbrajającego delikwenta.
[COLOR=red][B]Na zajęcia należy chodzić z psem. :diabloti:[/B][/COLOR]
[COLOR=black]Mnie słuchają z otwartymi ustami. :evil_lol:[/COLOR]

[B]Betbet[/B], pytam, bo potrzebuję ludzi ze Szczecina, którzy będą "mieli na oku" tego pana:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117689[/URL]

to bardzo fajny psiak, i ogromnie mi go szkoda. :shake:

Posted

hhhhhhhhhhhmmmm, czy ja o czyms nie wiem:razz::razz::razz: Brazowa ,Elzo..:lol:
Do poniedziałku jestem nieżywa,jezeli zmartwypowstanę to ogłoszę to na dogo- i dopniemy sprawe transportu??????????

Posted

z Trójmiasta do Milicza jest ok 420 km - zależy czym ta podróż - samochodem? to zalezy jakim - ile pali, jakie paliwo? :razz:

np - moim dieslem który pali ok 6l/100 km taka podróż kosztowałaby w jedną stronę ok 111 zł przy cenie za ON 4,50

Posted

Albo pomogę albo będe partycypowala w kosztach transportu, TO jest pewne; poza tym BRAZOWA: ile ma kosztowac "wykup" panów z bidula???,i pamietaj smyczki juz mam dla nich:oops::oops:-ładne:cool1:,masz mój nr. -dzwoń w razie pytań,jestem teraz bardzo zajęta, doskakuję tylko do kom.-pisałam ,ze zdajemy maturę:roll:. Jezeli wypali wersja Toyoty-czyli mój maz wiezie je do Toyoty ,a ona do ŁODZI do Elzy( czwartek,25.09.)-to rozumiem musi być rano ale schron musi być otwarty, aby wydac piesy jemu,( po podpisaniu adopcji i uiszczeniu opłat)- ja ma wtedy zajęcia ale juz coś kombinuję ,aby urwać te 2h.:razz:,chciałaby Panów ulokować, pożegnać itp...NIE wiem ,czy uda mi się znależc jakies zastepstwo ale staram sie..

Posted

ELZA- bardzo CI dziekuje ,nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie to dla mnie ważne...[COLOR=red][U][I][B]bardzo,bardzo,bardzo...DZIĘKUJE[/B][/I][/U][/COLOR]:calus::calus::calus::calus::calus: