Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki!W-do
mu-byc-
moze-nie-
ma
m-internetu,proszę-Was-jesli-chcecie-zyby
m-sprawdzila-do
mek,piszcie-do-
mnie-na-nr-.............
poprosze-o-adres-do
mku
no-i-
mozliwie-jak-najszybciej-bo-nie-wie
m-jak-dlugo-ta
m-zostane;)

Posted

Byłam dzisiaj;) Pani jest super, taka dobra, i tak kocha tego psa! Tak rzadko na wsi spotyka sie takich ludzi, którzy pozwalają psu siedzieć przy stole i spać w łóżku;) U nas to tylko łancuchy;( A ta Pani to niezwykła osoba, która traktuje malutką jak córke! Naprawde nie przesadzam;)!! Całuje, przytula, nosi, ciągle do niej mówi;) Pani opowiedziała mi też o poprzednim piesku. To bardzo dobra, wspaniała osoba!
Za 5 min fotki

Posted

black sheep, dziekujemy za wizyte i fotki, widac za malutka szybciutko zaufala tez nowej pani, ale jak miala nie zaufac kiedy juz na DT p. Kasia pokazala jej co to znaczy dobra reka czlowieka, wiec i w nowym domku u tak kochanej osoby do ktoraj sie dostala pokazala swoje prawdziwe i wierne oblicze. Co do umowy to moze by tak wyslac poczta i poprosic zeby pani podpisala i nam odeslala lub jak pojedziesz nastepny raz z wizyta to wstap prosze jeszcze raz i daj do podpisania, to nie jest nic co sie pali.

Posted

Dobra, to może zróbmy tak jak mówi Ada-jeje. Black_sheep, odeślij proszę umowę na adres państwa, może dołącz kopertę zwrotną z naszym adresem, a oni odeślą umowę nam. Ja zadzwonię do nich jutro i wytłumaczę wszystko. Zwrócimy Ci koszty wysyłek oczywiście.

edit: Ada-jeje mnie oświeciła, że przecież same możemy wysłać dla tej pani czystą umowę, którą wypełni jeszcze raz, nie trzeba Cię więc fatygować:)

Posted

ojejuś :loveu::loveu::loveu::loveu:
ale cudnie trafiła kruszynka :multi::multi::multi:

black_sheep fajnie że ją odwiedziłaś i nam opowiedziałaś i pokazałaś jaka szczęśliwa malutka jest.

a czemu pani się pyta czy jej może imię zmienić? przecież ona chyba nie miała żadnego :roll:

Posted

Ulaa napisał(a):

a czemu pani się pyta czy jej może imię zmienić? przecież ona chyba nie miała żadnego :roll:

Była ogłaszana jako Malutka i chyba to zostało wzięte za imię:)

• 1 month later...
Posted

Mamy odebrać Malutką bo jest agresywna. Rzuca się na ludzi, a państwo mają nieogrodzoną posesję.

Dzwoniła do mnie najpierw córka pani, powiedziałam jej, że muszą przetrzymać psa bo nie mamy gdzie jej umieścić, potem to samo tłumaczyć musiałam samej właścicielce, a potem jeszcze dorwała się do słuchawki kobieta, której dziecko dziś ugryzła Malutka i zaczęła się awanturować że mamy wziąć tego psa, na co ja grzecznie odłożyłam słuchawkę.

Potem zadzwoniła znowu córka pani i stanęło na tym, że Malutka do czasu aż jej nie zabierzemy będzie wyprowadzana 3 razy dziennie przez właścicielkę na smyczy.

Potem znowu zadzwoniła ta kobieta od pogryzionego dziecka i z satysfakcją powiedziała, że za moment jedzie z dzieckiem do lekarza i obciąży mnie wszelkimi kosztami związanymi z tym, i coś tam się jeszcze pluła, ale znowu odłożyłam słuchawkę, bo nie dawała dojść do słowa.

Co robimy? Malutka jest chyba agresywna ze strachu, przynajmniej ja to tak odebrałam jak ją kiedyś odwiedziłam u pani Kasi.

Posted

Hanek akurat jak do mnie zadwonilas z ta smutna wiadomoscia, byla u mnie p. Kasia, do niej juz wrocic nie moze z wiadomych wzgledow 3 tymczasy to i tak za duzo chociaz p. Kasia sie nie skarzy ale na czwarty tez sie juz nie zgadza.
Ale uradzilysmy ze sunia nadawalaby sie do panstwa ktorzy byli ogladac u niej Czarnulke bo tam sa sami dorosli a ludzie bardzo w porzadku, tylko ja nie mam na nich namiaru zeby z nimi porozmawiac, kontakt do nich powinna miec Ulka.

Posted

No to może Ci państwo się zgodzą, ech. Podejrzewam, że to ta kobieta, której córkę ugryzła Malutka nakręciła właścicielkę na jej zwrócenie. No i masakra, że tam nie ma ogrodzenia, przecież większość psów nie jest pozytywnie nastawiona do obcych przechodzących obok domu! Biedna Malutka. Ona też potrzebuje spokoju.

Posted

Ja nie moge, normalnie nie chce sie wierzyc! Nic z tego nie rozumiem, ta stara babcia nie chce juz psa? Przeciez ona ja tak sciskala, calowala i mowila, ze tak strasznie kocha. Moze ona ma jakas skleroze albo cos

Posted

Wyglada na to ze babcia jest pod wplywem presji, niemniej jednak wiedzac o tym ze sunia jest agresywna do obcych(ze strachu) dopuscila do tego ze sunia byla bez kontroli, tylko tak jestem w stanie to sobie wytlumaczyc.:angryy: