Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiamm']fajnie... ale jak go nawet na oplate schroniskowa nie stac to na weta tym bardziej go stac nie bedzie i normalna (a nie resztki ze stolu) karme tez...[/quote]

Nie pisz jak nie wiesz. :cool1:

Posted

[quote name='Talcott']Nie pisz jak nie wiesz. :cool1:[/QUOTE]

wiem tyle, że chce psa, a nie ma jednorazowo 60 zl na opłatę schroniskową (nie mówiąc już o transporcie). wątek jest na publicznym forum i na podstawie tego co zostało na nim napisane wyciągam wnioski.

Posted

na dogo jest też wiele osób, które wydadzą psa pierwszemu lepszemu chętnemu i się bardzo cieszą, że się domek znalazł :roll: :p buahaha (i to nie jest przytyk do nikogo konkretnego)

a jak czytam post, że pan chce psa, ale go na niego nie stać i zero jakichkolwiek wyjaśnień to wnioski wyciągam z tego co mam, nikogo za język ciągnąć nie zamierzam

Posted

fajnie że Warszawianka znalazła dom :multi: czasami biedny da więcej miłości zwierzakowi niż bogaty ;)...... ale mam przeczucie że coś będzie nie tak ......nie będę krakać bo jeszcze wykrakam :evil_lol:

Posted

Jesteśmy w punkcie wyjścia. Pan, ktory chciał adoptowac Warszawianke, po informacji o rozmowach toczących sie na watku - zrezygnowal z adopcji. Jest mi tym bardziej przykro że urażono czlowieka bardzo zacnego, dobrego, posiadającego wspaniałe warunki i wielkie serce dla zwierząt.
Ten człowiek do mnie dzwonił i jest mi wstyd, że tak go potraktowano. Przy kazedj adopcji nie ma do końca pewności jak bedzie wyglądać życie psa za rok czy za dwa. Nigdy nie ma pewności co sie stanie jutro, nikt tego nie jest pewny. Życie jest wielka niewiadomą, nie można przewidziec jutra. Tak samo jak jutro może ktos adoptowac Warszawiankę i będzie miała super życie tak samo straciła ona w ten sposób jedyną sznsę na wyjście ze schroniska - nikt teraz tego nie wie.
Na Dogo jestem od roku i zawsze omijałam wątki na których zaczynały sie sprzeczki. Rozumie gdy w awanturach rozgaduja się małolaty. Jest to gadanie anonimowe i nawet poubliżac mozna anonimowo i bezkarnie. Ale kiedy sprzeczki dotycza ludzi dorosłych i wydawałoby sie takich którym los zwierząt leży na sercu - to zaczyna być bardzo niesmaczne, wręcz obrzydliwe. Rozumie dyskusje, rozważanie, ale nie pyskówki.

Posted

o rany czyli moje przeczucie się sprawdziło - wykrakałam ....czasami aż się boje że te moje przeczucia tak często się sprawdzają :-( ...luka zobacz mi na początku nieźle na dogo dawaliście a mimo to nie poddałam się jeżeli temu panu będzie zależeć na Warszawiance to się odezwie ...uważam że to że ten pan nie ma w tej chwili pieniędzy to nie problem najważniejsze by dał psu miłość ....na transport też można się złożyć ...teraz pytanie czy pan zmieni zdanie i czy weźmie jednak Warszawiankę ?

Posted

Dałam Warszawiankę tutaj :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10973852#post10973852[/url]

Kinia, Asiamm chyba robiła banerek dla Warszawianki ale nie wiem gdzie jest :shake: tzn. na której stronie :roll:

Posted

luka nie martw się domek dla Warszawianki się znajdzie tylko trzeba w to wierzyć i nie wolno tracić nadziei .....mój kot "Benio" lubi i psy i być fotografowany tylko że ta odległość ......możemy z naszego Gdyńskiego schronu podrzucić wam parę kotów u nas jest ich pełno ;)

Posted

Kinia- weż ty te wasze kotecki i sie nimi wypchaj :evil_lol: - ja mam swoich piesków dosyć- mogę ci troszeczkę podrzucić - bedzie równowaga pieseczków i kotecków :evil_lol:

Posted

he he Luka u nas w Gdyni piesecków i kotecków jest od groma :evil_lol: więcej tu nie trzeba ..... mogę ci przysłać fotki moich kotów to może jakiś fotomontaż zrobisz ;) ale tak na serio to szkoda że Warszawianka nie ma fotek z koteckami może szybciej by domek znalazła ...... wiesz ja mam pomysł jak przyjedziesz do mnie na wizytę poadopcyjną to weź Warszawiankę zrobimy jej sensję że ho ho ;)