Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, Pozwalam sobie skopiować odp. z "Kocich..." :

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Witam Panią serdecznie,[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]bardzo proszę przesłać informację adopcyjną o Warszawiance, zamieścimy ogłoszenie w naszym dziale adopcje wraz ze zdjęciem. Proszę podać kontakt w sprawie adopcji.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Cieszę się, że szuka Pani domu dla niej również w naszym magazynie.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Magdalena Bielicka[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/FONT][/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]redaktor naczelna[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]magazynu KOCIE SPRAWY[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:multi::multi::multi:

[COLOR=black]Prosba do Luki i innych...[/COLOR]
[COLOR=black]Ponieważ ja Warszawianki osobiscie nie znam, napiszcie info adopcyjne o Niej i wybierzcie odp. zdjęcie. Ja jestem tylko łącznikiem :cool1:[/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

janna wielkie dzieki, czy zdjecia mam wysłać do ciebie? Masz moze adres skrzynki , bo do ogłoszeń wymagaja zdjęć w większym formacie. Gdzie to wysłać?

Posted

Luka, oczywiście cały Twój mail (z danymi i zdjęciami) przesłałam dalej. Mam nadzieję,że kobieta (czyt. red.naczelna) mnie nie zamorduje bo wielgachny był ten plik :-o

Jakieś mam takie pozytywne przeczucia :cool3:

Posted

[quote name='luka1']aa, jak miałaby trafić gdzies do stada kotów ([B][COLOR=Red]np.23[/COLOR][/B]) to moze lepiej niech poczeka[/quote]
Pfff...:roflt::roflt::roflt: luka...nie pisz tak więcej bo wiem o co chodzi z tą liczbą 23 :evil_lol: i jak czytałam tego posta to akurat popijałam smaczną kawkę i mało co się nie udławiłam ze śmiechu :grin: o oplutym monitorze już nie wspomnę :diabloti: