Isabel Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nie za młoda, nie za stara - wiek w sam raz. A charakter cudowny! Nic tylko brać i kochać! Quote
janna Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Uwaga, Pozwalam sobie skopiować odp. z "Kocich..." : [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Witam Panią serdecznie,[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]bardzo proszę przesłać informację adopcyjną o Warszawiance, zamieścimy ogłoszenie w naszym dziale adopcje wraz ze zdjęciem. Proszę podać kontakt w sprawie adopcji.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Cieszę się, że szuka Pani domu dla niej również w naszym magazynie.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Magdalena Bielicka[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]redaktor naczelna[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]magazynu KOCIE SPRAWY[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi::multi::multi: [COLOR=black]Prosba do Luki i innych...[/COLOR] [COLOR=black]Ponieważ ja Warszawianki osobiscie nie znam, napiszcie info adopcyjne o Niej i wybierzcie odp. zdjęcie. Ja jestem tylko łącznikiem :cool1:[/COLOR] [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Isabel Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Może tym razem się uda? Janna - wielkie dzięki:) O Warszawiance muszą napisać Luka lub Ziutka, bo ja też jej osobiście nie znam. Quote
luka1 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 janna wielkie dzieki, czy zdjecia mam wysłać do ciebie? Masz moze adres skrzynki , bo do ogłoszeń wymagaja zdjęć w większym formacie. Gdzie to wysłać? Quote
janna Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Może nareszcie się uda... Quote
Ziutka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 JejQ...to ja trzymam kciuki za naszą Niunieczkę :loveu: :thumbs: Quote
luka1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ach gdyby to pomogło to bym te kciuki w zębach trzymała. Quote
janna Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Luka, oczywiście cały Twój mail (z danymi i zdjęciami) przesłałam dalej. Mam nadzieję,że kobieta (czyt. red.naczelna) mnie nie zamorduje bo wielgachny był ten plik :-o Jakieś mam takie pozytywne przeczucia :cool3: Quote
luka1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 janna dzięki - ja też mam nadzieję że opowiadania o cudach to nie blef Quote
janna Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Oczywiście zapomniałam się dopytać kiedy ukaże się ogłoszenie...:oops: Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='luka1']na "miau" też cisza[/quote] Goopia cisza...wszędzie cisza :placz: :flaming::comp26: Quote
luka1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 aa, jak miałaby trafić gdzies do stada kotów (np.23) to moze lepiej niech poczeka Quote
Isabel Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja bardzo liczę na to ogłoszenie w Kocich Sprawach Quote
Ziutka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='luka1']aa, jak miałaby trafić gdzies do stada kotów ([B][COLOR=Red]np.23[/COLOR][/B]) to moze lepiej niech poczeka[/quote] Pfff...:roflt::roflt::roflt: luka...nie pisz tak więcej bo wiem o co chodzi z tą liczbą 23 :evil_lol: i jak czytałam tego posta to akurat popijałam smaczną kawkę i mało co się nie udławiłam ze śmiechu :grin: o oplutym monitorze już nie wspomnę :diabloti: Quote
luka1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 moze dzis zaglądnę pod wiatę pogłaskać Warszawiankę Quote
luka1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Ech, dajcie spokój, to widok nie dla mnie :-( Quote
Recommended Posts