Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety fotki wstawię dopiero rano ponieważ nie mam teraz dostępu do drugiego komputera a na tym zgrać zdjęć z aparatu nie mogę.

Psiak jest super. :loveu: i siły ma dosyć dużo :lol:

Posted

Mariolko, z wątku wynika, że pies jest wrzucony na owczarkiwpotrzebie.OK ale gdzie on jest jeszcze poogłaszany? Miał zrobione jakieś inne ogłoszenia? Możecie wrzucić na wątek linki??? Co u niego słychać? Jak się czuje? czy nadal jest w Azylu pod Psim Aniołem?

Posted

mariolka napisał(a):
nie jest poogłaszany. nadal jest w azylu i Źle znosi siedzenie w boksie

To samym dogo niewiele się ugra.:shake: Napisz dane kontaktowe do ogłoszeń - imię, kom. mail. (miasto, w jakim przebywa, województwo - w niektórych ogłoszeniach to konieczne). Poogłaszam, bo na co tu czekać.:roll:

Zbiorczy cytat o nim:
"Pies jest młody.(...)ma ok 2 lata.(...)Chciał się przytulać, strasznie ufny i kochany.(...) Jest niezwykle energiczny i przyjacielski. Męczy się w boksie, dlatego przydałby się tymczas.(...)Pies jest dziarski i nie jest w złym stanie.(...)Niestety nie wiemy nawet jak on do innych psów...(...)"

Hm...skąpe info, jesteś w stanie je uzupełnić? Imię psa (pewno trąba tego nie wyłapałam, bo na wątku przez moment była wzmianka również o innym psie). Co z tymi innymi psami? Wiecie coś więcej? Jak na nie reaguje, miał z nimi kontakt? Jak chodzi na smyczy? Jak znosi jazdę autem (przewoziliście go)? Szczepiony (na co?)? Kastrowany? Czy Waszym zdaniem zaadoptowałby się do mieszkania, czy raczej dom z ogrodem
i budka? Miał sposobność do kontaktu z dziećmi (jak na nie reagował?)?
Jaki jest obecny stan jego zdrówka? Czy to typ psa w miarę uległego, posłusznego?

Posted

pies jest w azylu pod psim aniołem warszawa - falenica.
ma na imię Lasek
w stosunku do psów nadal nie wiem, może ktoś kto teraz bywa czesciej w azylu wie.
Jak wychodzi z boksu chce biegać więc ciągnie na smyczy. ale jak się wylata jest spokojmy. mysle ze to kwestia częstszych spacerów i moze malej dyscyplinki
w samochodzie śpi :)
nie jest wykastrowany
szczepienia nie wiem - dawno nie bylam w azylu
mysle, ze z dziecmi bedzie ok, ale nie mial kontaktu z nimi
jest zdrowiutki
i ma charakter wariata ;) uwazam, że bedzie calkiem fajnym poslusznym kompanem
kontakt:
504-081-506 [email protected]
504-226-339, [email protected]

Posted

Piękny owczarek Lasek, czeka na swoją szansę!!!

Młodość i uroda nie uchroniły go przed samotnością. Został znaleziony w lesie, gdzie najprawdopodobniej ktoś go porzucił,
a biedak czekał aż przedmiot jego uczuć powróci.
Czekał i słabł...........
Zagadkowy ów fakt porzucenia, bo ten cudny owczarek, który obecnie przebywa w Azylu pod Psim Aniołem, dał się poznać z jak najlepszej strony. Jest pełnym energii 2 latkiem, zdrowym, radosnym, zapatrzonym
w człowieka. Niezwykle trudno odnajduje się w boksie, co może
wskazywać na fakt, że nauczony był obecności i bliskości ludzkiej.
Ten pies to wspaniały materiał na przyjaciela i obrońcę.
Potrzeba mu tylko jednego - SZANSY.
Czas by imię Lasek przestało się kojarzyć wyłącznie z miejscem
pierwotnej jego psiej samotni. Błagamy o pomoc, o dom dla Laska, miejsce przepełnione miłością
dla zwierząt. Te za wspomnianą miłość ofiarowują się
w całości, wierne do ostatniego spojrzenia, ostatniego dotyku,
ostatniego przytulenia. W tym tkwi cała magia jaka powstaje
na lini człowiek - zwierzę.

Osoby zainteresowane adopcją Laska proszone sa o kontakt
z Panią Magdaleną, dzwoniąc na numer 0 - 504-081-506 lub
pisząc na adres [email protected]
lub Panią Sylwią tel. 0 - 504-226-339, [email protected]