Jump to content
Dogomania

!!!!!Łódź!!!!!Ocalone szczeniaki!!!!!!!!!maluchy mają domy!

Recommended Posts

Posted

Sza napisał(a):
Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokopałam się do kontaktu,dzwoniłam,sunia z Gliwic jest w domu!Obiecano mi aktualne zdjęcia.Wygląda na to,że to żadne z Lenkowych dzieci.

oj...to mi ulżyło...bo jak zobaczyłam to malenstwo...Śląsk...wiek...to mnie ścięło z nóg...

ale dobrze, że to nie psiaczek Lenki:loveu::loveu::loveu:

choć i tak szkoda maluszka:-(

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Witam wszystkie dogomaniackie " ciotki" ( MAM NADZIEJĘ ŻE NIKOGO NIE URAZIŁAM;) Jestem szczęśliwą " mamusią" Yuki czyli niegdysiejszej Drobinki. Śpieszę z informacją że u psindy wszystko w jak najlepszym porządku i wieki temu przestała być drobinką jest całkiem okazała:). A niedługo jak się poduczę to będzie miała własny wątek na Dogomanii.

Posted

Witam,
Yuki (nie 'yuka' - tak się nazywa nasza sunia) waży coś koło 22 kg.
Na zdjęciach postaram się pokazać, jak się zmieniała przez ten czas... ;) ... tylko na razie jeszcze nie umiem zamieszczać tu zdjęć ;(

Posted

Będą zdjęcia tylko jestem tu nowa i na razie nie umiem:(ale się nauczę..
Byłam ciekawa czy te wszystkie dobre dusze które przyczyniły się do tego, że ten mój psindel jest na świecie jeszcze czasem śledza ten wątek i może bedą ciekawe jak ta piękna historia dalej się toczy....:)

Posted

Będą zdjęcia tylko jestem tu świeżutka i na razie nie umiem:(ale się nauczę..
Byłam ciekawa czy te wszystkie dobre dusze które przyczyniły się do tego, że ten mój psindel jest na świecie jeszcze czasem śledza ten wątek i może bedą ciekawe jak ta piękna historia dalej się toczy....:)

Posted

...taka byłam, kiedy się spotkaliśmy po raz pierwszy - bałam się i nie wiedziałam, co się ze mną dzieje :puppydog:

A teraz jestem taka - i chyba jestem szczęśliwa ...

/-/ Yuki ;)