Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przenoszę tu,bo wcześniej chyba źle zamieściłam.
Dziś 10,04,2008 na Solcu znaleziono sunie ratler,ma ok 4-5 lat,wesolutka.Czarna podpalana,gdzieniegdzie siwe włoski.
Szukamy Pana a jak nie to domku,bo u mnie nie może zostać na zawsze ani na długi czas a do schronu nie oddam.Może ktoś z tamtych okolic ją kojarzy?punka na pewno domowa,wymiziana,włazi na łóżka i fotele i cudnie aportuje patyczki i kocią piłeczkę,chodzi przy nodze krok w krok,trochę popłakuje.

Posted

na pewno jest to ratler domowy,śpi w łóżku i co niesamowite aportuje duże zabawki mojego boksera:crazyeye:
Niestety u mnie nie może zostać na stałe będę musiała jej coś znaleźć:-(

Posted

Dzis przyjezdza Pani,której podobna sunie zaginęła w Konstancinie na początku kwietnia.Nie wiem czy to możliwe żeby pojawiła się w Warszawie,ale mam nadzieję ,że to ona:loveu:
Gorzej jak nie,bo malutka płacze:-(

Posted

Ta Pani sądziła,że może znalazłam jej sunie,ale to nie ona.podobać się podobała,ale nie oddam jej jeszcze , bo mam nadzieję,że jej właściciel się znajdzie.Z pobytem u mnie to ciężka sprawa, nie wiem ile, może być to miesiąc a może pojutrze ją będę musiała wymeldować:roll: Na razie w razie czego koleżanka się zaoferowała.Ogłoszenia umieszczone, w niedziele pojadę tam gdzie się błąkała i popytam,może ktoś Dziunie kojarzy.Zawsze sadziłam,że ratlery są okropne , a mi się trafiło:loveu: cudeńko:loveu:

Posted

joaha napisał(a):
Ta Pani sądziła,że może znalazłam jej sunie,ale to nie ona.podobać się podobała,ale nie oddam jej jeszcze , bo mam nadzieję,że jej właściciel się znajdzie.Z pobytem u mnie to ciężka sprawa, nie wiem ile, może być to miesiąc a może pojutrze ją będę musiała wymeldować:roll: Na razie w razie czego koleżanka się zaoferowała.Ogłoszenia umieszczone, w niedziele pojadę tam gdzie się błąkała i popytam,może ktoś Dziunie kojarzy.Zawsze sadziłam,że ratlery są okropne , a mi się trafiło:loveu: cudeńko:loveu:

to tak jak i ja, nigdy nie lubiłam takich żabek, aż "dorosłam" i nie wyobrazam sobie życia bez nich! Aczkolwiek sasiedzi i znajomi nadal twierdza, ze to cholerne pieski :evil_lol: