joaha Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Przenoszę tu,bo wcześniej chyba źle zamieściłam. Dziś 10,04,2008 na Solcu znaleziono sunie ratler,ma ok 4-5 lat,wesolutka.Czarna podpalana,gdzieniegdzie siwe włoski. Szukamy Pana a jak nie to domku,bo u mnie nie może zostać na zawsze ani na długi czas a do schronu nie oddam.Może ktoś z tamtych okolic ją kojarzy?punka na pewno domowa,wymiziana,włazi na łóżka i fotele i cudnie aportuje patyczki i kocią piłeczkę,chodzi przy nodze krok w krok,trochę popłakuje. Quote
akucha Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Podnoszę, taka sliczna psinka, ona się pewnie zgubiła! Quote
malagos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jejku, ratlerek :crazyeye: Moze pańcia też jej szuka? Ja sobie nie wyobrazam, co bym zrobiła, gdyby się moja Nusia zagubiła... :placz: Quote
joaha Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 na pewno jest to ratler domowy,śpi w łóżku i co niesamowite aportuje duże zabawki mojego boksera:crazyeye: Niestety u mnie nie może zostać na stałe będę musiała jej coś znaleźć:-( Quote
malagos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ratlerki to najwspanialsza, dla mnie, rasa! Cholernie szczekliwe, małe wredoty, ale kochaja najmocniej i cała swoją psią osobą :razz: Quote
joaha Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dzis przyjezdza Pani,której podobna sunie zaginęła w Konstancinie na początku kwietnia.Nie wiem czy to możliwe żeby pojawiła się w Warszawie,ale mam nadzieję ,że to ona:loveu: Gorzej jak nie,bo malutka płacze:-( Quote
joaha Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Niestety to nie była Pańcia:shake: Podniosę Dziunię,bo opadła. Quote
malagos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A pańci ta sunia sie nie spodobała? ... :shake: Jak długo moze być u Ciebie? Aha, tu jest strona do ogłoszeń o znalezionych i poszukiwanych psach. Daj moze wiadomość?.... http://www.psy.warszawa.pl/ po prawej stronie na pasku są ogłoszenia. Quote
joaha Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Ta Pani sądziła,że może znalazłam jej sunie,ale to nie ona.podobać się podobała,ale nie oddam jej jeszcze , bo mam nadzieję,że jej właściciel się znajdzie.Z pobytem u mnie to ciężka sprawa, nie wiem ile, może być to miesiąc a może pojutrze ją będę musiała wymeldować:roll: Na razie w razie czego koleżanka się zaoferowała.Ogłoszenia umieszczone, w niedziele pojadę tam gdzie się błąkała i popytam,może ktoś Dziunie kojarzy.Zawsze sadziłam,że ratlery są okropne , a mi się trafiło:loveu: cudeńko:loveu: Quote
malagos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 joaha napisał(a):Ta Pani sądziła,że może znalazłam jej sunie,ale to nie ona.podobać się podobała,ale nie oddam jej jeszcze , bo mam nadzieję,że jej właściciel się znajdzie.Z pobytem u mnie to ciężka sprawa, nie wiem ile, może być to miesiąc a może pojutrze ją będę musiała wymeldować:roll: Na razie w razie czego koleżanka się zaoferowała.Ogłoszenia umieszczone, w niedziele pojadę tam gdzie się błąkała i popytam,może ktoś Dziunie kojarzy.Zawsze sadziłam,że ratlery są okropne , a mi się trafiło:loveu: cudeńko:loveu: to tak jak i ja, nigdy nie lubiłam takich żabek, aż "dorosłam" i nie wyobrazam sobie życia bez nich! Aczkolwiek sasiedzi i znajomi nadal twierdza, ze to cholerne pieski :evil_lol: Quote
joaha Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Pojechała do domku:loveu: Pańcia się znalazła.Super Quote
Recommended Posts