kaLOlina Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 człowieku... ...zostawiłeś mnie...samą... nie rozumiem... co zrobiłam źle?? szukałam...nie mogłam uwierzyc... podbiegałam do samochodów... one... one...tak szybko jechały... nie zatrzymał się nikt... myślałam, że zginę... ja nie rozumiem...daj mi naprawic swój błąd... ja Cię tak kocham... bałam się... nigdy więcej nie chce czuc takiego strachu... człowieku... wybawco.. ...proszę... nie bij... Quote
kaLOlina Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Kochany piesku... do dziś nie wiem czym zasłużyłaś sobie na to by wydano na Ciebie- 8mio miesięczne szczenię- wyrok śmierci… Nigdy nie dowiem się dlaczego tak Cię potraktowano… pamiętam - bałaś się... niedziela, późny wieczór... Ty i ja... i autostrada, wiadukt, i strach... twój...mój...nasz... myślałam, że nie dam rady... że na Ciebie już zapadł wyrok...tak się bałaś... nie chciałaś podejśc...co chwilę wybiagałaś wprost pod jadące samochody... dlaczego?? wtedy chciałaś umrzec... walka- trwało to 2godziny...siedzenia na pisaku i chodniku...ludzie w samochodach pukali się w czoło gdy mnie widziali... ale ja wiedziałam, że nie odpuszczę... chciałaś podejśc- widziałam to...ale tak się bałaś...czlowieka... Ty już wiesz, że ludzie są potworami... mówiłam... różne rzeczy... wyzywałam Cię też- w myslach- że natychmiast teraz masz głuptasie podejśc... w końcu...podeszłaś... ja...ty...obie zesztywniałe...nie wiedziałyśmy co się zaraz wydarzy... wyciągnęłam dłoń... a Ty...polizałaś mnie po ręce... już dobrze powiedziałam...chwyciłam za kolczatke- dlaczego takie szczenie jak ty ma na sobie kolczatke!?... pojechałyśmy do domu... sen...spokojny...długi... już będzie dobrze... nie zawiodę Cię...obiecuję... Quote
kaLOlina Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Pia- to twoje nowe imię... to twoje nowe lepsze życie... co mogę o Tobie powiedziec?? że jesteś młodą suczką niezwykłej urody...smukła delikatna... że jesteś wesoła- jak to szczeniak, ale w twoich oczach widac strach... że kulisz się na widok podniesionej ręki... że się boisz... że chcesz zaufac, pokochac raz jeszcze... znalazłam Cię jakieś 200m od Sielanki- co niedzielę odbywa się tam targ psów- raj dla pseudohodowców... pewnie Cie ZNÓW nie sprzedali...wyrzucili...8 miesięcy- toz to żadnych szans na zarobek...:shake: ale... może jestem naiwna...sprawdzam...mam nadzieję, że masz włścicieli... że się zgubiłaś...że... ale...NIKT Cię nie szuka... jesteś grzeczniutka...słodziutka...masz niezwykły, cudowny charakter... jesteś czyściutka- umiesz załatwiac się na dworze... podajesz łapkę, czasem zapominasz przy tym usiąśc:p urocza... nie nosisz juz tej paskudnej brzydkiej kolczatki... czerwona obroża ma Ci przynieśc szczęście... Quote
bumerang Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 siedzę i ryczę:placz: biedna sunia dobrze że spotkała takiego człowieka jak Ty:loveu: Quote
kaLOlina Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 malutka pokazuj sie kochanie!! ty potrzebujesz tak bardzo milosci... marze bys szybko znalazla dom- zebys nigdy nie byla juz samotna... Goniu-masz moze wiecej zdjec?? ps ja tylko psinke 'wylapalam' :) ale to GoniaP jak zawsze w tempie ekspresowym znalazla cudowny DT!!! dziekujemy!!! Quote
GoniaP Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ech............. Nawet na dogo nikt do małej nie zagląda.... I jak tu wierzyć w nowy, prawdziwy dom?? Quote
kaLOlina Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 malutka pokazuj sie!! oj...nikt do ciebie nie zaglada:( Quote
GoniaP Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bo tak to jest... Mała nie jest ani skatowana, ani zagłodzona... Jest po prostu kolejnym psem w potrzebie... Do tego zupełnie zwykłym... Kogo ma więc obchodzić oprócz nas?? Quote
kaLOlina Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 zajme sie jej ogloszeniami tylko musze znalezc chwilke i sie ogarnac:( malutka...taka mlodziutka...bidulka...kochana... Quote
bumerang Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tak pieknie wygląda jak spi - jest bezpieczna ale domek stały potrzebny by jej bezpieczeństo bylo stałe:loveu: Quote
GoniaP Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dobra... Kto zrobił malutkiej allegro i inne ogłoszenia?? Tu, zwłaszcza w kole wzajemnej adoracji ;) domku Pia nie znajdzie :shake: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345571474 Quote
kaLOlina Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1183688_poznan_lagodna_suczka_8mies_pilnie_dom.html narazie tylko tyle- musze zmykac...jak bedzie chwila to jeszcze dodam ogloszonka... jesli jakies zmiany- prosze o uwagi teraz!!! Quote
kaLOlina Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 a do nas NIKT nie zajrzal..tragedia:( Quote
GoniaP Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 kaLOlina napisał(a):a do nas NIKT nie zajrzal..tragedia:( No faktycznie tragedia... Chyba będzie trzeba gazety uruchomić... Złożymy się na ogłoszenie? Trzeba jakieś 50-60zł... Quote
Donvitow Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja się dokładam. KaOLina zrób ją szmponem koloryzującym bardziej na brązowo i wykapany posokowiec bawarski.:lol: Ogłoszenie tylko w sobotę. Quote
GoniaP Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zrobiłam malutkiej jej własny album zdjęć: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pia Quote
Recommended Posts