Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
opierzenia to on nie ma...:shake:

E,nie jest tak źle z tym opierzeniem:razz:
No ale fakt,że puchaty to on nie jest..zresztą po 8 latach leżenia na betonie miało prawo mu sie wytrzeć futerko tu i ówdzie..:evil_lol:

Posted

A ja jestem wychowana na Reksiu,Bolku i Lolku,Żwirku i Muchomorku-wie któraś młoda du..a co to za bajki?:eviltong:
Na smerfach to moje dzieci wychowane.
WIEM!!!:multi:
Tycia źle napisała...zamiast smerf,to snurf:splat:no jasne
Teraz nawet podobieństwo widzę tego nosa:D

Posted

Renata5 napisał(a):
A ja jestem wychowana na Reksiu,Bolku i Lolku,Żwirku i Muchomorku-wie któraś młoda du..a co to za bajki?:eviltong:

pewnie, że znam :cool3: i ogladałam :evil_lol:
ale smerfy były lepsze ;)

Posted

rotek_ napisał(a):
a mi się najbardziej podobał przyjaciel Kaczyńskiego-teletubiś...ten z torebką...jakkolwiek on miał na imię:oops:

teletubisie to nie moje czasy, ale jestem trochę zorientowana, bo mój siostrzeniec 3 letni to ogląda :cool3: Tinky Winky chyba ma torebkę :diabloti:

Posted

Renatko moja ty kochana a co wy tu o bajkach debatujecie :evil_lol: ja dzięki mojej 5-cio letniej córci znam wszystkie bajki i wszystkie reklamy zabawek :roll: cioteczko mi się wydaje czy ci tych psów przybywa ? jak ty z nimi wszystkimi kiedyś zabierzesz się do mnie do Gdyni na kawkę :hmmmm: Pozdrawiam i sorki że ostatnio rzadziej bywam .

Posted

Renata5 napisał(a):
Na smerfach to moje dzieci wychowane.
WIEM!!!:multi:
Tycia źle napisała...zamiast smerf,to snurf:splat:no jasne
Teraz nawet podobieństwo widzę tego nosa:D

hi hi nie napisałam ok snurfy...zaraz w necie poszukam i udowodnię
a psie mordy pozdrawiam;)

Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935