rotek_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 opierzenia to on nie ma....:shake: na każdej fotce tylko kolory kocy zmienia:evil_lol: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 tyciaNi napisał(a):nie dzięcioł a Snurf... co Wy bajki o Snurfach nie znacie ;) Kurna nie znam :shake: Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Renata5 napisał(a):Kurna nie znam :shake: Hmm :hmmmm: ja też nie znam :cool1: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 rotek_ napisał(a):opierzenia to on nie ma...:shake: E,nie jest tak źle z tym opierzeniem:razz: No ale fakt,że puchaty to on nie jest..zresztą po 8 latach leżenia na betonie miało prawo mu sie wytrzeć futerko tu i ówdzie..:evil_lol: Quote
tyciaNi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 łe tam co to za społeczeństwo?... pewnie na pokemonach wychowane... nie opowiadajcie że takie młode "dupy" jesteście :evil_lol: Quote
rotek_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no jak to..toż to smerfy mają 80lat..... kto z resztą nie zna niebieskich krasnoludków:eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 qrde, o jaką bajke w końcu chodzi :roll: Ja jestem wychowana główni na smerfach i Muminkach :cool3: Potem w sumie też Gumisiach :eviltong: Quote
Lionees Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A ja jestem wychowana na Reksiu,Bolku i Lolku,Żwirku i Muchomorku-wie któraś młoda du..a co to za bajki?:eviltong: Na smerfach to moje dzieci wychowane. WIEM!!!:multi: Tycia źle napisała...zamiast smerf,to snurf:splat:no jasne Teraz nawet podobieństwo widzę tego nosa:D Quote
ewatonieja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no proszę w końcu się doczekał :multi: samych szczęsliwych chwil życzę! Quote
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Renata5 napisał(a):A ja jestem wychowana na Reksiu,Bolku i Lolku,Żwirku i Muchomorku-wie któraś młoda du..a co to za bajki?:eviltong: pewnie, że znam :cool3: i ogladałam :evil_lol: ale smerfy były lepsze ;) Quote
rotek_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 a mi się najbardziej podobał przyjaciel Kaczyńskiego-teletubiś...ten z torebką...jakkolwiek on miał na imię:oops: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 rotek_ napisał(a):a mi się najbardziej podobał przyjaciel Kaczyńskiego-teletubiś...ten z torebką...jakkolwiek on miał na imię:oops: teletubisie to nie moje czasy, ale jestem trochę zorientowana, bo mój siostrzeniec 3 letni to ogląda :cool3: Tinky Winky chyba ma torebkę :diabloti: Quote
kinga-kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Renatko moja ty kochana a co wy tu o bajkach debatujecie :evil_lol: ja dzięki mojej 5-cio letniej córci znam wszystkie bajki i wszystkie reklamy zabawek :roll: cioteczko mi się wydaje czy ci tych psów przybywa ? jak ty z nimi wszystkimi kiedyś zabierzesz się do mnie do Gdyni na kawkę :hmmmm: Pozdrawiam i sorki że ostatnio rzadziej bywam . Quote
tyciaNi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Renata5 napisał(a):A ja jestem wychowana na Reksiu,Bolku i Lolku,Żwirku i Muchomorku-wie któraś młoda du..a co to za bajki?:eviltong: Na smerfach to moje dzieci wychowane. WIEM!!!:multi: Tycia źle napisała...zamiast smerf,to snurf:splat:no jasne Teraz nawet podobieństwo widzę tego nosa:D hi hi nie napisałam ok snurfy...zaraz w necie poszukam i udowodnię a psie mordy pozdrawiam;) Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 Quote
Mysia_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 z transportem niestety nie pomogę :oops: Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Moze by tak jakies foteczki?:eviltong: Quote
Lionees Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Proszę bardzo :loveu: Pryszczyk śpi niewzruszony,a Rambuś aby pozycje zmienia:p I znowu zmiana...:p Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jacy oni sa kochani:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 niezłe pozycje przyjmują...:evil_lol: Quote
Lionees Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Moje słońce podczas jedzenia:p I podczas odpoczynku-mam piłeczkę i zabaweczkę:multi: Hmm...została mi sama piłeczka...:shake:,którą trzeba schować za siebie:p Quote
tyciaNi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Renata Ty powinnaś zostać psią fotoreporterką :evil_lol: ...jak będziesz potrzebowała kogoś do trzymania statywu - daj znać!!! Quote
Recommended Posts