dona20 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Ja cały czas mam nadzieję, że jednak się doczeka tego wymarzonego domku.Chciałabym sie w końcu wybrać z Rufim do tego weterynarza, ale jestem uzależniona od mojego faceta, bo to on ma prawo jazdy i samochód tak więc muszę się dopasować do niego, a on teraz tak kijowo pracuje i nie ma czasu :angryy: Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='dona20']Ja cały czas mam nadzieję, że jednak się doczeka tego wymarzonego domku.Chciałabym sie w końcu wybrać z Rufim do tego weterynarza, ale jestem uzależniona od mojego faceta, bo to on ma prawo jazdy i samochód tak więc muszę się dopasować do niego, a on teraz tak kijowo pracuje i nie ma czasu :angryy:[/quote] A właśnie...doszedł wtedy mój przelew? zapomniałam zapytać Quote
dona20 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tak doszedł Justynko, za co z Rufim serdecznie Ci dziękujemy(pisałam to w jakimś wcześniejszym poście).Od Justynki na prześwietlenie Rufi dostał aż 30 zł :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='dona20']Ja cały czas mam nadzieję, że jednak się doczeka tego wymarzonego domku.Chciałabym sie w końcu wybrać z Rufim do tego weterynarza, ale jestem uzależniona od mojego faceta, bo to on ma prawo jazdy i samochód tak więc muszę się dopasować do niego, a on teraz tak kijowo pracuje i nie ma czasu :angryy:[/quote] zmobilizuj go porządnie :mad: Quote
jusstyna85 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 w górę na dobranoc...Ty pewnie jesteś teraz sam z innymi psiakami :( nie ma kto Cię pogłaskać,przytulić...:( Quote
dona20 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Rufi wczoraj był na spacerku(on uwielbia spacerki:))Powiem szczerze, że Rufuskowi sie przytyło, robi się z niego kuleczka:)On jest przekochany Quote
Asia_Klero Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oj tak:)Ale Rufi razem z kolegami z boksu zgodzil sie z moja mala banda i teraz chodzi na spacerki z wieksza iloscia kolegow:) Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 własnie może by tak ktoś porobił jakies nowe ogłoszonka? :roll: Quote
dona20 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dziękujemy za ogłoszenia dla Rufiego :loveu: Jutro Rufik idzie na spacerek:) Quote
Mysia_ Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Julka_']ja dalam na ale.gratka.pl i gumtree[/quote] oby ktoś go wypatrzył :roll: Quote
dona20 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Rufi szalał dzisiaj na spacerku:)Jak ja go uwielbiam :loveu: Quote
Recommended Posts