Mysia_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [URL]http://images29.fotosik.pl/198/00ceefce610c29fc.jpg[/URL] ta fotka chyba najlepiej wyszła ;) Quote
jusstyna85 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 On stoi na dwóch łapkach...ja chyba wykasuje z ogłoszeń notke o niedowładzie...tego w ogóle nie widać... Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie nie wykasowuj....to ze stoi to nie oznacza ze nie ma niedowladu;) Quote
jusstyna85 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Julka_']jakies ogloszenia moze trzeba zrobic..?[/quote] na pewno przydałyby sie...spójrz na 1. strone-tam są wymienione gdzie ma już... Quote
jusstyna85 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Asia_Klero']Nie nie wykasowuj....to ze stoi to nie oznacza ze nie ma niedowladu;)[/quote] Ludziom niedowład kojarzy sie z niepełnosprawnością i typowym kalectwem... Quote
Mysia_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 aha, kiedys Dona pytała o zdięcie, myslę, że kosztuje maksymalnie do 50 zł, jakbyś chciała to możesz go zabrac do weta ;) Bo my mamy spora kolejke i nie wiem kiedy uda się wysłać te jego... Quote
dona20 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Mysia_']aha, kiedys Dona pytała o zdięcie, myslę, że kosztuje maksymalnie do 50 zł, jakbyś chciała to możesz go zabrac do weta ;) Bo my mamy spora kolejke i nie wiem kiedy uda się wysłać te jego...[/quote] Właśnie chciałam to zaproponować.Z chęcią zabiorę go do weterynarza, tylko bedzie musiał jeszcze troszke poczekać, bo teraz jestem już kompletnie spłukana i musze czekać na wypłatę. Quote
Asia_Klero Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To Madziu daj znac jak bedziemy mialy sie zbierac:D Quote
jusstyna85 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='dona20']Właśnie chciałam to zaproponować.Z chęcią zabiorę go do weterynarza, tylko bedzie musiał jeszcze troszke poczekać, bo teraz jestem już kompletnie spłukana i musze czekać na wypłatę.[/quote] Podaj mi konto...w transporcie na razie nie pomogę... Quote
Mysia_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dona20 jak bedziesz z nim jechać to daj mi wczesniej znać, bo nie można go wtedy karmic :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Madzia napewno da znac w koncu bedziemy sie zbierac...już raz z maluchem byla u fryzjera:):) Quote
Asia_Klero Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Byl ostatnio ze mna i Dona na spacerku to bylo we wtorek:)Ma sie dobrze-super sie trzyma:)Jest najzywszym psiakiem w boksie:D:DMa niezliczone poklady energii i milosci:) Quote
Mysia_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzisiaj Rufik też był na spacerku z Madzią ;) Quote
dona20 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Asia_Klero']To Madziu daj znac jak bedziemy mialy sie zbierac:D[/quote] Dam wam znać na pewno. A po ile byśmy się składały?Ustalamy jakąś kwotę czy po prostu każdy daje ile chce? [QUOTE]Podaj mi konto...w transporcie na razie nie pomogę...[/QUOTE] Justynko transport mam już załatwiony(zawiezie mnie mój TZ):lol: [QUOTE]Dona20 jak bedziesz z nim jechać to daj mi wczesniej znać, bo nie można go wtedy karmic :roll:[/QUOTE] Myszko dam Ci znać na pewno;) [QUOTE]Dzisiaj Rufik też był na spacerku z Madzią ;)[/QUOTE] Zgadza byliśmy dzisiaj na super spacerku, pogoda nam dopisała.Usiadłam sobie na chwilke na trawce na polanie a Rufi cały czas kładł mi sie na kolanach, był bardzo szczęśliwy i spragniony pieszczot.To jest na prawdę kochany piesek Quote
Asia_Klero Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oo Madzia dzisiaj byla:)Ciekawe czy jutro bedzie............. Quote
dona20 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='jusstyna85']Dono nie podałaś konta...:)[/quote] Już wysłałam priva:p Quote
Mysia_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rufik jest przekochany, tyle w nim radości, zero agresjii, taki pies to marzenie :loveu: Quote
Recommended Posts