Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha, kiedys Dona pytała o zdięcie, myslę, że kosztuje maksymalnie do 50 zł, jakbyś chciała to możesz go zabrac do weta ;) Bo my mamy spora kolejke i nie wiem kiedy uda się wysłać te jego...

Posted

[quote name='Mysia_']aha, kiedys Dona pytała o zdięcie, myslę, że kosztuje maksymalnie do 50 zł, jakbyś chciała to możesz go zabrac do weta ;) Bo my mamy spora kolejke i nie wiem kiedy uda się wysłać te jego...[/quote]
Właśnie chciałam to zaproponować.Z chęcią zabiorę go do weterynarza, tylko bedzie musiał jeszcze troszke poczekać, bo teraz jestem już kompletnie spłukana i musze czekać na wypłatę.

Posted

[quote name='dona20']Właśnie chciałam to zaproponować.Z chęcią zabiorę go do weterynarza, tylko bedzie musiał jeszcze troszke poczekać, bo teraz jestem już kompletnie spłukana i musze czekać na wypłatę.[/quote]

Podaj mi konto...w transporcie na razie nie pomogę...

Posted

[quote name='Asia_Klero']To Madziu daj znac jak bedziemy mialy sie zbierac:D[/quote]
Dam wam znać na pewno.
A po ile byśmy się składały?Ustalamy jakąś kwotę czy po prostu każdy daje ile chce?
[QUOTE]Podaj mi konto...w transporcie na razie nie pomogę...[/QUOTE]
Justynko transport mam już załatwiony(zawiezie mnie mój TZ):lol:
[QUOTE]Dona20 jak bedziesz z nim jechać to daj mi wczesniej znać, bo nie można go wtedy karmic :roll:[/QUOTE]
Myszko dam Ci znać na pewno;)
[QUOTE]Dzisiaj Rufik też był na spacerku z Madzią ;)[/QUOTE]
Zgadza byliśmy dzisiaj na super spacerku, pogoda nam dopisała.Usiadłam sobie na chwilke na trawce na polanie a Rufi cały czas kładł mi sie na kolanach, był bardzo szczęśliwy i spragniony pieszczot.To jest na prawdę kochany piesek