karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wczoraj zadzwonila do mnie Pani,ktorej keidys pomagalismy przy jej suni i szczeniakach,a konkretnie w szukaniu im domow. Dzieci przyniosly do domu znaleziona przy drodze,najprawdopodobniej wyrzucona z auta mloda sunie.Miala w dodatku rozwalona lapke. Nie moze u nich zostac.Najmlodsze dziecko nie do konca rozumie jak nalezy sie bawic z pieskiem.Poza tym maja Sare i tez uwazam,ze jeden psiak to w sam raz u tych Panstwa. Dzis liryka pojechala obadac sytuacje-dziekuje:loveu:Wklei potem zdjecia. liryka napisala mi,ze "sunia chyba troszke starsza niz 4 m-ce, zeby ma stale i juz raczej duzo nie urosnie,czysta, zadbana, wesolutka, bardzo przyjazna, zadnych zadarc z psami, kotami czy ludzmi. na dziecko pokazala zeby, bo za mocno ja przytulilo, do starszych chlopakow sama pcha sie w rece, moga z nia wszystkoz robic.byla wydana do jakiegos dalszego sasiada, nastepnego ranka juz przyleciala z powrotem,na razie moze tam zostac, a my szukamy domku z dziecmi powyzej 4 lat - psiak kocha dzieci, widzialam, jak reaowala,w domu grzeczna, jak nie ma chlopakow przesypia albo idzie na spacer, zabawa zaczyna sie, jak wroca ze szkoly. w domu czysta, wychodzi kiedy potrzebuje. nie wiadomo, jak zachowa sie sama, tam ciagle ktos jest, mysle, ze jak bedzie miala wtystarczajaco duzo ruchu, to okresy samotnosci spokojnie przespi" Z wygladu podobna do malamuta,wezszy pyszczek ale umaszczenie podobno takie wlasnie:) Quote
agusiazet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Z opisu wynika, że to śliczna panna. Gdzie te zdjęcia? Quote
liryka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kieszonkowy mini-malamucik się prezentuje Ona tak sama z siebie sie kładzie, wystarczy przy niej uklęknąć.. :) Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 jaka smieszna:loveu:slodki pysiolek:) Quote
liryka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 biegaj do gory, malenstwo, po domek z dziecmi Mala ma allegro i gumtree. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=344270785 Quote
karusiap Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dzwonila do mnie Pani Sary...Bardzo prosi by sunke jak najpredzej od niej zabrac...Maly lata po podworku,ona za nim i warczy.... SZUKAMY PILNIE DT BEZ DZIECI... Quote
karusiap Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Bardzo Prosimy O Pomoc W Oglaszaniu!! Quote
Kar0la Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nie wiem czy to aktualne, ale tutaj małżeństwo z Krakowa szuka młodej suni do towarzystwa dla swojej suni husky http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108443 Quote
karusiap Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dziekuje:loveu: wkleilam nasza "propozycje";) Quote
karusiap Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nikt nie dzwoni?? bardzo prosimy o wiecej ogloszen!!! Quote
karusiap Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 i trzeba ja zabierac z domu gdzie jest... Quote
karusiap Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 bylam wczoraj u Perelki,jest kochana,sliczna ale za cholere mi malamutka nie przypomina:) taki kundliczek piekny:loveu: jest duo ladniejsza niz na zdjeciach i urocza: Quote
liryka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 karusiap napisał(a):bylam wczoraj u Perelki,jest kochana,sliczna ale za cholere mi malamutka nie przypomina:) iii tam, gdyby istnialy malamuty-miniaturki to wygladalyby jak ona :P Quote
karusiap Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 liryka napisał(a):iii tam, gdyby istnialy malamuty-miniaturki to wygladalyby jak ona :P i nazywaly "wielorasowce krakowskie":evil_lol: Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 czy ktos moze pomoc w oglaszaniu,prosze... Quote
agamika Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1385075_niewielka_perelka_tak_bardzo_kocha.html Quote
Jagienka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='agamika']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1385075_niewielka_perelka_tak_bardzo_kocha.html Dziękujemy!! Suczka jakoś nie zyskała sobie sympatyków na dogo :cool1: A do końca czerwca ma czas na znalezienie domu :-( Quote
Recommended Posts