Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Bylysmy dzis z agamika u Pereleczki:loveu:slodzizna:)
wzielysmy ja do lekarza na szczepienie,w aucie byla super grzeczna.
za 2 tyg mozemy sterylizowac,a trzeba bo lata po wsi...
ale nie ma za co i nie ma jej gdzie przechowac tydzien po zabiegu:(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:placz: :placz: :placz: :placz:

TO SłONECZKO NIE MA GDZIE SIE PODZIAĆ

ONA UCIEKA Z MIEJSCA GDZIE JEST( PRZE OGRODZENIE) , W DOMU NIE MOŻE TAM BYĆ TEZ , TAM NIE MOŻNA ZROBIć JEJ STERYLKI !!! :-(
TRZEBA Ją ZABRAć :shake: TYLKO GDZIE ? :(

ogłoszeń KILKA MA I CISZA :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agamika']:placz: :placz: :placz: :placz:

TO SłONECZKO NIE MA GDZIE SIE PODZIAĆ

ONA UCIEKA Z MIEJSCA GDZIE JEST( PRZE OGRODZENIE) , W DOMU NIE MOŻE TAM BYĆ TEZ , TAM NIE MOŻNA ZROBIć JEJ STERYLKI !!! :-(
TRZEBA Ją ZABRAć :shake: TYLKO GDZIE ? :(

ogłoszeń KILKA MA I CISZA :(

czesc,a jak sunia z kotami sie dogaduje?

Posted

agamika napisał(a):
uu, nie mam zielonego pojęcia .. choć szczerze mówiąc, to ona jest wielkości kota mniej więcej, więc prędzej , o Nią bym się bała niż o kota :oops:

wysterylizowana jest?zapomnialem ,nie jest wysterylizowana.

Posted

nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu .

Posted

agamika napisał(a):
uu, nie mam zielonego pojęcia .. choć szczerze mówiąc, to ona jest wielkości kota mniej więcej, więc prędzej , o Nią bym się bała niż o kota :oops:
.podoba mi sie ona,mam duzy dom z ogrodem.

Posted

agamika napisał(a):
nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu .

czy znalezienie jej domku to pilne jest?

Posted

agamika napisał(a):

jestem ja zainteresowany,sory za moje posty,ta sunia jest sliczna.

Posted

agamika napisał(a):

mozemy zrobic konfrontacje z moim spanielem,jesli sie polubia to biore ja na stałe.

Posted

Perelka zostala dzis przez nas zabrana....nie mogla zostac gdzie byla.Mala jest w kochanym domku tymczasowym,musi dojsc do siebie.
Z powodu nie najlepszej kondycji i ogolnego stanu jej adopcja moze sie troche przeciagnac w czsaie,musimy ja podtuczyc,podleczyc i wysterylizowac.
Majku teraz wiesci beda na biezaco,ale jej adopcja nie jest niestety sprawa na juz:(

Posted

karusiap napisał(a):
Perelka zostala dzis przez nas zabrana....nie mogla zostac gdzie byla.Mala jest w kochanym domku tymczasowym,musi dojsc do siebie.
Z powodu nie najlepszej kondycji i ogolnego stanu jej adopcja moze sie troche przeciagnac w czsaie,musimy ja podtuczyc,podleczyc i wysterylizowac.
Majku teraz wiesci beda na biezaco,ale jej adopcja nie jest niestety sprawa na juz:(

oki,poczekam.a co jej dolega?

Posted

majku33krakow napisał(a):
oki,poczekam.a co jej dolega?

mam nadzieje,ze nic bardzo konkretnego,ale ogolne zabiedzenie,ze tak to niezgrabnie ujme....bedziemy sie badac to sie okaze

Posted

jak to co dalej z nia robimy??
wszytsko idzie nie tak,Perelka ma cieczke wiec na arzie nie moze byc sterylizowana,a juz miala zabieg umowiony:shake:
Boje sie czy jej jakis pies juz nie dopadl...