agamika Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ehhh... biedna mała :-( ... żeby u nikogo nie znalazło sie miejsce dla takiej niedużej słodzizny :-( Quote
karusiap Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Pereleczka jest taka calusna.Kochana malutka sunia.... Czy ktos moze zrobic dla niej plakat?trzeba ruszyc na miasto... Dzis ja odrobaczylam Quote
karusiap Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Bylysmy dzis z agamika u Pereleczki:loveu:slodzizna:) wzielysmy ja do lekarza na szczepienie,w aucie byla super grzeczna. za 2 tyg mozemy sterylizowac,a trzeba bo lata po wsi... ale nie ma za co i nie ma jej gdzie przechowac tydzien po zabiegu:( Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 wczoraj dostalam tel,zeby zabierac mala...tylko gdzie i za co:(nawet po sterylce nie mam jej gdzie przetrzymac:( Quote
agamika Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://upload.miau.pl/3/113325.pdf na krakowsim juz wklejony a tu jeszcze nie biedne sponiewierane maleństwo :( nawet nie wie ze jej losy sie waza teraz :-( Quote
karusiap Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Perelka bardzo potrzebuje DT na czas sterylizacji i szukania nowego domu!!!! Nie moze juz byc tam gdzie jest....:( Quote
agamika Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :placz: :placz: :placz: :placz: TO SłONECZKO NIE MA GDZIE SIE PODZIAĆ ONA UCIEKA Z MIEJSCA GDZIE JEST( PRZE OGRODZENIE) , W DOMU NIE MOŻE TAM BYĆ TEZ , TAM NIE MOŻNA ZROBIć JEJ STERYLKI !!! :-( TRZEBA Ją ZABRAć :shake: TYLKO GDZIE ? :( ogłoszeń KILKA MA I CISZA :( Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='agamika']:placz: :placz: :placz: :placz: TO SłONECZKO NIE MA GDZIE SIE PODZIAĆ ONA UCIEKA Z MIEJSCA GDZIE JEST( PRZE OGRODZENIE) , W DOMU NIE MOŻE TAM BYĆ TEZ , TAM NIE MOŻNA ZROBIć JEJ STERYLKI !!! :-( TRZEBA Ją ZABRAć :shake: TYLKO GDZIE ? :( ogłoszeń KILKA MA I CISZA :( czesc,a jak sunia z kotami sie dogaduje? Quote
agamika Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 uu, nie mam zielonego pojęcia .. choć szczerze mówiąc, to ona jest wielkości kota mniej więcej, więc prędzej , o Nią bym się bała niż o kota :oops: Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agamika napisał(a):uu, nie mam zielonego pojęcia .. choć szczerze mówiąc, to ona jest wielkości kota mniej więcej, więc prędzej , o Nią bym się bała niż o kota :oops: wysterylizowana jest?zapomnialem ,nie jest wysterylizowana. Quote
agamika Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu . Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agamika napisał(a):uu, nie mam zielonego pojęcia .. choć szczerze mówiąc, to ona jest wielkości kota mniej więcej, więc prędzej , o Nią bym się bała niż o kota :oops:.podoba mi sie ona,mam duzy dom z ogrodem. Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agamika napisał(a):nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu . czy znalezienie jej domku to pilne jest? Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agamika napisał(a):nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu . jestem ja zainteresowany,sory za moje posty,ta sunia jest sliczna. Quote
majku33krakow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 agamika napisał(a):nie , bo nie ma gdzie jej umieścić po sterylce :shake: ... tam gdzie jest w domu jej nie będą trzymać :shake: ( i tak chwała im za to ze zajęli sie sunią wywaloną z samochodu, a nie jak zostawili na pastwe losu ) a niestety niewskazane by było jej bieganie po "wsiach " po zabiegu . mozemy zrobic konfrontacje z moim spanielem,jesli sie polubia to biore ja na stałe. Quote
karusiap Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Perelka zostala dzis przez nas zabrana....nie mogla zostac gdzie byla.Mala jest w kochanym domku tymczasowym,musi dojsc do siebie. Z powodu nie najlepszej kondycji i ogolnego stanu jej adopcja moze sie troche przeciagnac w czsaie,musimy ja podtuczyc,podleczyc i wysterylizowac. Majku teraz wiesci beda na biezaco,ale jej adopcja nie jest niestety sprawa na juz:( Quote
majku33krakow Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 karusiap napisał(a):Perelka zostala dzis przez nas zabrana....nie mogla zostac gdzie byla.Mala jest w kochanym domku tymczasowym,musi dojsc do siebie. Z powodu nie najlepszej kondycji i ogolnego stanu jej adopcja moze sie troche przeciagnac w czsaie,musimy ja podtuczyc,podleczyc i wysterylizowac. Majku teraz wiesci beda na biezaco,ale jej adopcja nie jest niestety sprawa na juz:( oki,poczekam.a co jej dolega? Quote
karusiap Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 majku33krakow napisał(a):oki,poczekam.a co jej dolega? mam nadzieje,ze nic bardzo konkretnego,ale ogolne zabiedzenie,ze tak to niezgrabnie ujme....bedziemy sie badac to sie okaze Quote
Jagienka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziewczyny jesteście przedzielne, nawet nie chce mysleć (dopóki nie usłysze) co tam zastałyście, że zmusiło was to do tak natychmiastowej akcji... Quote
majku33krakow Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='liryka'] jest sliczna,juz sie zakochałem,to teraz czekam na nia.,:loveu: do malamuta ona nie podobna wogole,chyba lezała koło niego. Quote
majku33krakow Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='liryka'] cudna jest,slicznie sie usmiecha.:loveu:co dalej robicie z sunia? Quote
karusiap Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 jak to co dalej z nia robimy?? wszytsko idzie nie tak,Perelka ma cieczke wiec na arzie nie moze byc sterylizowana,a juz miala zabieg umowiony:shake: Boje sie czy jej jakis pies juz nie dopadl... Quote
majku33krakow Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 karusiap napisał(a):mam nadzieje,ze nic bardzo konkretnego,ale ogolne zabiedzenie,ze tak to niezgrabnie ujme....bedziemy sie badac to sie okaze co dalej z sunia robicie? Quote
Recommended Posts