karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Pereleczka juz po zabiegu....cale szczescie,bo malutka miala w sobie 6 zalazkow....mogla nie przezyc tego porodu.....a tak juz sie wybudzila i wszytsko bedzie dobrze:loveu: Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 karusiap napisał(a):Pereleczka juz po zabiegu....cale szczescie,bo malutka miala w sobie 6 zalazkow....mogla nie przezyc tego porodu.....a tak juz sie wybudzila i wszytsko bedzie dobrze:loveu: ale to przy okazji mamy niecodzienny przypadek weterynaryjny, bo z tego co pamietam... wynika, że zpałodniona została w czasie "spokoju"...:hmmmm: Trzymam za malutką i rodzinę, bo wiem jak sie zabiegi przeżywa :oops: Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Jagienka napisał(a):ale to przy okazji mamy niecodzienny przypadek weterynaryjny, bo z tego co pamietam... wynika, że zpałodniona została w czasie "spokoju"...:hmmmm: Trzymam za malutką i rodzinę, bo wiem jak sie zabiegi przeżywa :oops: nie nie,zgadza sie dokladnie.Musiala zostac zaplodniona na dniach jak ja zabralysmy,miala wtedy plodne dni Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 karusiap napisał(a):nie nie,zgadza sie dokladnie.Musiala zostac zaplodniona na dniach jak ja zabralysmy,miala wtedy plodne dni O rany jak ten czas leci :-o Dla mnie koniec tego okresu 4 miesięcy spokoju wydawał się taki odległy... Poza tym jak tak patrze i czytam to nic o zapłodnieniu nie pisałam... ewentualnie o zpałodnieniu... a skąd wiesz co miałam na myśli hihihihi Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jak nie napiszesz to i tak wiem,ze Tobie jedno w glowie:eviltong::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 karusiap napisał(a):jak nie napiszesz to i tak wiem,ze Tobie jedno w glowie:eviltong::laugh2_2::laugh2_2::errrr: (10 znaków) Quote
Jagienka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Jakaś taka zawstydzona ta gwiazda Nasza ;) Quote
karusiap Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Perelcia zawojowala lozka,kanapy i rodzine:loveu:czuje sie jak u siebie,obszczekuje obcych,czeka jak slyszy przekrecany klucz w drzwiach:loveu: Quote
karusiap Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Pancia Perelki jest nia zachwycona:loveu:Mowila mi dzis ,ze mala nadrabia dziecinstwo,zachowuje sie jak szczeniak.Uwielbia zabawe,skakanie,bieganie.Jest rozkoszna i bardzo grzeczna.Taki malusi psi ideal:loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 skoro tyle osob czeka:roll:to wkleje najnowsze zdjecia,z dzisiaj:) Ledwo poznalam moja mala dame.Perelka kiedys wyplosz, ze strzecha zamisat siersci i czyms co mialo byc ogonkiem ...dzis....jest piekna,lsniaca,ze wspaniala mila sierscia sunieczka.Caly czas sie cieszy i smieje:loveu:wycalowala mnie,poopowiadala na ucho jaka jest szczesliwa,pobawila:loveu::loveu: pobawmy sie:) oooogggooonnn Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 zniszcze ten kaftanik,juz mi nie potrzebbny:) Quote
agamika Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :loveu:pięknotka ... śliczna była zawsze, ale teraz .... cudooooo :loveu: sierść faktycznie nawet na zdjęciach widać ze zupełnie inna :multi: :multi::multi: :diabloti:może Państwo mnie adoptują ,,,, tez by mi sie taka poprawa włosów przydała :diabloti: Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Tobie:crazyeye::crazyeye:chyba zartujesz??:cool1: Quote
Jagienka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ooo ktoś potrzebuje komplementów :lol: Ale to zaraz najpierw Perełka... Noooo ogon to ma cudniasty :loveu: I sie błyszczy jak... gwiazda :loveu: Miód na serce!!! A agomiko... co do włosów... to niech Cię normalnie, jakbyś mi oddała połowę to i tak bys miała za dużo!!! Masz piękne włosy nie możesz mieć jeszcze piękniejszych, bo się przestaniemy kolegować :mad:;) Quote
karusiap Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 ma Perelka szczescie:loveu::loveu: Quote
agamika Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :evil_lol::loveu:z tym spaniem toby do moich psów pasowała :evil_lol: te fotki to jedyne pozytywne tchnienie tego dnia :loveu: Quote
Jagienka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 AAAA!!! Perełka, słodzizna :loveu: Farciara jedna :loveu: Quote
Recommended Posts