Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Pereleczka juz po zabiegu....cale szczescie,bo malutka miala w sobie 6 zalazkow....mogla nie przezyc tego porodu.....a tak juz sie wybudzila i wszytsko bedzie dobrze:loveu:

ale to przy okazji mamy niecodzienny przypadek weterynaryjny, bo z tego co pamietam... wynika, że zpałodniona została w czasie "spokoju"...:hmmmm:

Trzymam za malutką i rodzinę, bo wiem jak sie zabiegi przeżywa :oops:

Posted

Jagienka napisał(a):
ale to przy okazji mamy niecodzienny przypadek weterynaryjny, bo z tego co pamietam... wynika, że zpałodniona została w czasie "spokoju"...:hmmmm:

Trzymam za malutką i rodzinę, bo wiem jak sie zabiegi przeżywa :oops:

nie nie,zgadza sie dokladnie.Musiala zostac zaplodniona na dniach jak ja zabralysmy,miala wtedy plodne dni

Posted

karusiap napisał(a):
nie nie,zgadza sie dokladnie.Musiala zostac zaplodniona na dniach jak ja zabralysmy,miala wtedy plodne dni

O rany jak ten czas leci :-o
Dla mnie koniec tego okresu 4 miesięcy spokoju wydawał się taki odległy...

Poza tym jak tak patrze i czytam to nic o zapłodnieniu nie pisałam... ewentualnie o zpałodnieniu... a skąd wiesz co miałam na myśli hihihihi

• 2 weeks later...
Posted

Pancia Perelki jest nia zachwycona:loveu:Mowila mi dzis ,ze mala nadrabia dziecinstwo,zachowuje sie jak szczeniak.Uwielbia zabawe,skakanie,bieganie.Jest rozkoszna i bardzo grzeczna.Taki malusi psi ideal:loveu::loveu::loveu:

• 5 weeks later...
Posted

skoro tyle osob czeka:roll:to wkleje najnowsze zdjecia,z dzisiaj:)
Ledwo poznalam moja mala dame.Perelka kiedys wyplosz, ze strzecha zamisat siersci i czyms co mialo byc ogonkiem ...dzis....jest piekna,lsniaca,ze wspaniala mila sierscia sunieczka.Caly czas sie cieszy i smieje:loveu:wycalowala mnie,poopowiadala na ucho jaka jest szczesliwa,pobawila:loveu::loveu:

pobawmy sie:)

oooogggooonnn

Posted

:loveu:pięknotka ... śliczna była zawsze, ale teraz .... cudooooo :loveu:
sierść faktycznie nawet na zdjęciach widać ze zupełnie inna :multi: :multi::multi:

:diabloti:może Państwo mnie adoptują ,,,, tez by mi sie taka poprawa włosów przydała :diabloti:

Posted

Ooo ktoś potrzebuje komplementów :lol: Ale to zaraz najpierw Perełka...

Noooo ogon to ma cudniasty :loveu: I sie błyszczy jak... gwiazda :loveu: Miód na serce!!!

A agomiko... co do włosów... to niech Cię normalnie, jakbyś mi oddała połowę to i tak bys miała za dużo!!! Masz piękne włosy nie możesz mieć jeszcze piękniejszych, bo się przestaniemy kolegować :mad:;)

• 2 months later...