Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Mrzewinska
Posted

Czy szukalyscie tatuażu w uchu, czy także w pachwinie?
Czesi, Slowacy tatuowali czasem w pachwinie.

Zofia

Posted

Martens napisał(a):
Niemniej jednak pies wygląda na rasowego.

Pytał ktoś w tamtej hodowli, gdzie był miot bez papierów?

Nie mam zamiaru dawać pseudohodowcy namiarów na potencjalnego reproduktora wiec wybacz ale pytać nie będę tam na pewno.

diabelkowa napisał(a):
moze by tak nowe fotki ?

Fotki są aktualne,nie mogę robić ciągle zdjęć jednego psa bo inne też czekają na fotki i się doczekać nie mogą. Pedro miał robione te zdjęcia jakiś miesiąc temu i od tej pory się nie zmienił.

Posted

Sznowni Państwo
Chciałabym zaadoptować Pedro , ale jestem na etapie kupna domu z ogrodem , i mam już jednego schroniskowego psa ,to byłby ewentalnie towarzysz mojego . Ponieważ mieszkamy dosyć daleko musimy przyjechać i zobaczyć jak psy się będą dogadywać , no i zrealizować kupno domu.
Na ten moment chciałabym płacić co miesiąć pobyt w hotelu zplus utrzymanie , czy ktoś z Państwa wolentariuszy mógłby w tej sprawie się ze mną skontaktować
Hanna Gdańsk tel 517661289

Posted

[LEFT]Znam ta sprawę,kierownik już mi o tym mówił.
Najlepiej było by do mnie zadzwonić i obgadać szczegóły.
Nr. 518125320.
Nie zawsze mogę odebrać więc proszę próbować kilka razy jeśli się nie uda od razu.
Pedro jest psem bardzo kontaktowym a jednocześnie pokojowo nastawionym więc myślę,że z innym psem się dogada.

Gdyby Pedro zamieszkał w Gdańsku to by była chyba nasza najdalsza adopcja:loveu:
(Nie liczę Mrówki bo ona najpierw pojechała do Warszawy a dopiero potem do Sopotu)
[/LEFT]