Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Antonek']Hopsaj piękna Asterko do góry :)[/quote]
Witaj Antonek:lol:Asterka czeka na kochajacy domek,nie pozwol jej długo czekac..........

Posted

[B]Kiwi[/B], potrzebne sa nowe zdjecia - sprobujcie jej cos pstryknac - chce ja oglosic w paru miejscach. Napisz prosze jak po zabiegu, kiedy zdejmujecie szwy i czy zaczyna zarastac.

Posted

Fuka - niestety nie byłam w hotelu odkad zawiozłam tam sunie - gdyby dzialo się cos złego to bym została o tym powiadomiona. Jaga mowila ze czuje sie swietnie wiec nie ma powodu do obaw
mam nadzieje pojechac przed koncem tygodnia, wtedy sama wyjme jej szwy.
a nie moga byc te zdjecia co sa?
to ładne zdjecia, pogoda jest brzydka tak, że ładniejszych predko miec nie bede...

zeby nie bylo za rozowo - dzisiaj jade odebrac zwrotke - mix teriera walijskiego, dziewczynka ok 2 latka, wysterylizowana....

Posted

:roll: wiesz jak dla mnie to i bez tego za rozowo nie bylo - Astra ciagle bezdona :-( i jeszcze to....
a co do zdjec - to nie mowie, ze nie, ale przyznam sie szczerze, ze sama bym cos nowego zobaczyla :cool3:

A tak przy okazji - gdyby ktos szukajac domu dla Astry znalazl kogos komu marzy sie airedale terrier - zapraszam - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110873[/URL]

Posted

sunia jednak została w domku - odbyłam długa rozmowe z wlascicielami i wspolnie sprobujemy rozwiazac problemy. widac z ebardzo suczke kochaja tylko nie daja sobie rady...
a łobuzuje tak ze włosy staja deba :)
ale jest tak bardzo szczesliwa ze serce mi pekalo na sama mysl ze ja musze stamtad zabierac, zreszta rodzinka tez miala łzy w oczach...
wiec jedne problem mniej
coztego obiecala zrobic astrze allegro :) :Rose:

Posted

[quote name='Fuka']no to dobrze. w tej chwili mam na GG pana, ktory jest zainteresowany - mam nadzieje, ze cos z tego bedzie![/quote]
:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

ten Pan co sie do mnie odzywal - tez nie mogl wejsc :roll:
z tego co rozumialam - tesciowie wlasnie stracili stara szorstka jamniczke, ktora byla u nich tylko przez ostatnie lata i boja sie pokochac nowego doroslego psa i potem znowu przezywac kolejna strate. Mam nadzieje, ze jednak sie zdecyduja... Astra bardzo potrzebuje milosci i przywiązania...

Posted

Przeklejam z terierkowa:
[quote name='terierfanka']No, niestety, wspomniani tu wcześniej moi rodzice którym odeszła jamniczka szorstkowłosa nie wezmą Astry bo znaleźli w schronisku sunię, która ma pewnie "irlandzkie" korzenie a z mordki też trochę jamniczkę przypomina i się zakochali i sunia jest już u nich w domu.[/quote]
Mam nadzieje, ze Astre tez wreszcie ktos pokocha, oby jak najszybciej :thumbs:

[B]Kiwi, [/B]moze daj link po prostu. Mysle, ze bedzie przejrzysciej jak tutaj beda tylko foty Astry.
Przy ojkazji uswiadomilas mi, ze moze powinnam wspomniec o "mojej" airedalce, ktora czeka na dom. Moze ktos z czytajacych zna kogos dla kogo welsz jest za mały a airedale byłby w sam raz. Jakby co watek dogomaniacki jest tu - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110873[/URL]