Doda_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :lol: Weroniko nic sie nie stalo, kazdy sie myli :lol: Quote
Weronikaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Doda_']:lol: Weroniko nic sie nie stalo, kazdy sie myli :lol: [/quote] Ja to mam takie nieraz zaćmienia :evil_lol: Nie wiem co by było gdyby nie Hanek :cool3: :D Quote
Ulaa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Ogłoszenia Dody znowu poskutkowały :multi: Dzownił pan o Kazana. Bardzo fajne warunki, idealne dla niego wprost. Ma się naradzić jeszcze z żoną i dzwonić po południu. Jeśli by się naradzili pozytywnie, to trzeba by kombinować transport w okolice Wrocławia. Quote
Ulaa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Zgodnie z obietnicą państwo zadzwonili :) Tym razem rozmawiałam z panią. Pani jest psiarą od dzieciństwa, wspaniała osoba :loveu: Zdecydowali się na kupno psa, ponieważ ich synek kończy 3 latka i doszli do wniosku, że to odpowiedni wiek aby zamieszkał z nimi zwierzak. Wybrali Leonbergera ze względu na charakter, a mają dla niego świetne warunki: 15 arów, blisko las. Pies będzie w pomieszczeniu przy wejsciu, co dla niego będzie luksusem, bo do tej pory żył w budzie w kojcu. Teraz kwestia dowozu. Jest to Wołów za Wrocławiem, ponad 300 km. Trzeba wziąć kombi, bo Kazan jest duży -a więc albo ja, albo Dominika. Państwo pokryją dowóz w całości lub w części. Myślę, że mogłabym któregoś dnia w tygodniu pojechać, jeśli mama zgodzi się zostać przez cały dzień w domu z psami. A póki co... Czy ktoś mógłby wpisać na transportowy? Kraków - Wrocław lub Katowice - Wrocław, jak najszybciej? :cool3: Państwo są gotowi przyjąć Kazana w każdej chwili! Quote
Weronikaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cudowni państwo !! :loveu::loveu::loveu: Qrczę, mam nadziję, że będzie to dobra i udana adopcja :p Nie tak jak z Sarką było.. :-( Ale na pewno będzie dobrze ! :cool3: Quote
Ada-jeje Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ulka gdyby mama sie zgodzila dac samochod to moze Dominika lub hanek pojechaly by z toba do towarzystwa, dla mnie to troche za dlugo zostawic same psy, niestety nikt z mna nie mieszka jak wiesz. Chociaz maksymalnie bedzie to 8 godzin. Nie zapomnij tez o wozeczku Kostusia. Quote
Doda_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jejku, super, ze panstwo czekaja na Kazana..:multi::multi::multi: Wszystko powinno sie udac.. Musi byc dobrze.. A ty, weroninka13, w tej chwili nie myśl o nieudanej adopcji:mad::evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Ale klapa. Nie jestem w stanie pojechać. Psami nie ma się kto zająć... mama w pracy, a siostra wyjechała do Włoch ze szkoły chyba na 2 tyg. Normalnie zostawiłabym je na polu z otwartymi drzwiami, ale teraz po tej akcji ze schroniskiem nie chcemy ryzykować :shake: co robić :-( Quote
Doda_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ulaa moze ktos z przyjaciol by zajal sie psami na kilka godzin? Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Doda nie ma takiej opcji zeby ktos mogl sie zajac psami Uli ale napewno jakies rozwiazanie sie znajdzie. MUSI sie znalezc. Poprosilam tez na watku transportowym Quote
Ulaa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Chyba jednak uda mi się pojechać, w czwartek. Być może jedna z moich tymczasek pojedzie (:placz:) także w tamtym kierunku Quote
Ulaa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Ada-jeje, czy może pani powiadomić właściciela Kazana, żeby przywiózł go w czwartek rano do Chrzanowa wraz z książeczką i całym jego wyposażeniem. Jedziemy :) Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ulka zalatwione pan sie do ciebie odezwie to dogracie dokladna godzine dowozu Kazana. Quote
Weronikaa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Ulaa'] Jedziemy :)[/quote] No to super !! Kazanku, wreszcie się szczęście do ciebie uśmiechnęło ! :loveu: Oby tak było zawsze ! :multi: Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nie tylko Kazan jedzie do domku ale wraz z nim w okolice Legnicy jedzie Krysia.:loveu: Quote
Ulaa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jedziemy, 3majcie kciuki za podróż i za to, żeby psiak się spodobał. Pani codziennie dzwoniła nawet kilka razy, żeby sobie pogadać - nie mogą się już doczekać! Quote
Weronikaa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Ulaa']Jedziemy, 3majcie kciuki za podróż i za to, żeby psiak się spodobał. Pani codziennie dzwoniła nawet kilka razy, żeby sobie pogadać - nie mogą się już doczekać![/quote] Mooooocnnnooo trzzzyymaaaaaam :loveu: :multi::multi::multi: I czekam na wieści :) Quote
Jade_Natalia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :multi::multi:Ja też mocno trzymam kciuki:multi: Quote
Recommended Posts