Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']:lol: Weroniko nic sie nie stalo, kazdy sie myli :lol:
[/quote]

Ja to mam takie nieraz zaćmienia :evil_lol: Nie wiem co by było gdyby nie Hanek :cool3: :D

Posted

Ogłoszenia Dody znowu poskutkowały :multi: Dzownił pan o Kazana. Bardzo fajne warunki, idealne dla niego wprost.
Ma się naradzić jeszcze z żoną i dzwonić po południu.
Jeśli by się naradzili pozytywnie, to trzeba by kombinować transport w okolice Wrocławia.

Posted

Zgodnie z obietnicą państwo zadzwonili :)
Tym razem rozmawiałam z panią. Pani jest psiarą od dzieciństwa, wspaniała osoba :loveu: Zdecydowali się na kupno psa, ponieważ ich synek kończy 3 latka i doszli do wniosku, że to odpowiedni wiek aby zamieszkał z nimi zwierzak. Wybrali Leonbergera ze względu na charakter, a mają dla niego świetne warunki: 15 arów, blisko las. Pies będzie w pomieszczeniu przy wejsciu, co dla niego będzie luksusem, bo do tej pory żył w budzie w kojcu.

Teraz kwestia dowozu. Jest to Wołów za Wrocławiem, ponad 300 km. Trzeba wziąć kombi, bo Kazan jest duży -a więc albo ja, albo Dominika.
Państwo pokryją dowóz w całości lub w części.
Myślę, że mogłabym któregoś dnia w tygodniu pojechać, jeśli mama zgodzi się zostać przez cały dzień w domu z psami.

A póki co... Czy ktoś mógłby wpisać na transportowy? Kraków - Wrocław lub Katowice - Wrocław, jak najszybciej? :cool3:
Państwo są gotowi przyjąć Kazana w każdej chwili!

Posted

Cudowni państwo !! :loveu::loveu::loveu: Qrczę, mam nadziję, że będzie to dobra i udana adopcja :p Nie tak jak z Sarką było.. :-( Ale na pewno będzie dobrze ! :cool3:

Posted

Ulka gdyby mama sie zgodzila dac samochod to moze Dominika lub hanek pojechaly by z toba do towarzystwa, dla mnie to troche za dlugo zostawic same psy, niestety nikt z mna nie mieszka jak wiesz. Chociaz maksymalnie bedzie to 8 godzin. Nie zapomnij tez o wozeczku Kostusia.

Posted

Jejku, super, ze panstwo czekaja na Kazana..:multi::multi::multi:
Wszystko powinno sie udac.. Musi byc dobrze..

A ty, weroninka13, w tej chwili nie myśl o nieudanej adopcji:mad::evil_lol:

Posted

Ale klapa. Nie jestem w stanie pojechać.
Psami nie ma się kto zająć... mama w pracy, a siostra wyjechała do Włoch ze szkoły chyba na 2 tyg.

Normalnie zostawiłabym je na polu z otwartymi drzwiami, ale teraz po tej akcji ze schroniskiem nie chcemy ryzykować :shake:

co robić :-(

Posted

Ada-jeje, czy może pani powiadomić właściciela Kazana, żeby przywiózł go w czwartek rano do Chrzanowa wraz z książeczką i całym jego wyposażeniem.

Jedziemy :)

Posted

Jedziemy, 3majcie kciuki za podróż i za to, żeby psiak się spodobał. Pani codziennie dzwoniła nawet kilka razy, żeby sobie pogadać - nie mogą się już doczekać!

Posted

[quote name='Ulaa']Jedziemy, 3majcie kciuki za podróż i za to, żeby psiak się spodobał. Pani codziennie dzwoniła nawet kilka razy, żeby sobie pogadać - nie mogą się już doczekać![/quote]

Mooooocnnnooo trzzzyymaaaaaam :loveu: :multi::multi::multi: I czekam na wieści :)