iwa77 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 SŁUCHAJCIE KOCHANI SUPER WIADOMOŚĆ !!!!! [SIZE="4"] Kudłaczek zostal dzisiaj zaadoptowany w schronisku !!!!!!! Quote
Anetka83 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 super wiesci w ten ponury dzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Badz już zawsze szczęśliwy !!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='iwa77']SŁUCHAJCIE KOCHANI SUPER WIADOMOŚĆ !!!!! Kudłaczek zostal dzisiaj zaadoptowany w schronisku !!!!!!! O kurcze ja wchodzę żeby pobrać dane a tu taka radocha: :laola::laola: Quote
mawin Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wow hurrrrrrraaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oby był baaaardzo szczęśliwy. Szkoda że nie wiadomo gdzie trafił, bo on powinien trafić do bardzo odpowiedzialnych ludzi, którzy go zdiagnozują i będą leczyc jeśli się da a jeśli nie to będą go kochać takim jakim jest. Mam nadzieję, że do takich trafił. Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oby było mu dobrze w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Negri napisał(a):Oby było mu dobrze w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Też mu tego z całego serducha życzę Quote
nira Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witam wszystkich! Melduję, że kudłacz jest u mnie :lol: .. Obecnie ma zapalenie krtani i strasznie kaszle.. doprawił się w schronie, ale dostaje antybiotyk, syropki itd. i mam nadzieję, że szybko się wykuruje.. Jeśli chodzi o ten brak koordynacji będziemy go diagnozować i jeżeli tylko będzie możliwość żeby jakoś mu pomóc, to na pewno tę pomoc otrzyma.. Nasz wet kazał zrobić najpierw porządne RTG i dopiero wtedy może coś będzie wiadomo.. A jeśli nie, to będziemy dalej szukać.. A kudłaczek niczym się nie przejmuje :lol:.. Bawi się wszystkim co mu wpadnie w łapy :evil_lol:, jest strasznie pozytywny,kochany i baaaaaaardzo lubi się miziać :loveu:.. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='nira']Witam wszystkich! Melduję, że kudłacz jest u mnie :lol: .. Obecnie ma zapalenie krtani i strasznie kaszle.. doprawił się w schronie, ale dostaje antybiotyk, syropki itd. i mam nadzieję, że szybko się wykuruje.. Jeśli chodzi o ten brak koordynacji będziemy go diagnozować i jeżeli tylko będzie możliwość żeby jakoś mu pomóc, to na pewno tę pomoc otrzyma.. Nasz wet kazał zrobić najpierw porządne RTG i dopiero wtedy może coś będzie wiadomo.. A jeśli nie, to będziemy dalej szukać.. A kudłaczek niczym się nie przejmuje :lol:.. Bawi się wszystkim co mu wpadnie w łapy :evil_lol:, jest strasznie pozytywny,kochany i baaaaaaardzo lubi się miziać :loveu:.. Uwielbiam... KOCHAM takie wiadomości czytać na dogo Quote
Negri Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::BIG::BIG::BIG::laola::bigcool::bigcool::bigcool: SUUUUUUUUUUUUUUUUPER :multi: Quote
nira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam wszystkich ponownie :-). Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta mojego kochanego, schroniskowego, przewracającego się biedaka. Minęły już dwa lata odkąd kudłaczek- Florek jest z nami. I już się nie przewraca :multi:... Staraliśmy się go zdiagnozować, ale do tej pory nie wiemy jaka była przyczyna jego stanu.Lekarze podejrzewali uraz głowy albo jakąś chorobę wirusową. Był też straszne chudy- ważył 7 kg, jak na średniaka to bardzo mało. Teraz waży 10 kg i dalej jest z niego chudzinka. W każdym razie po kilku miesiącach zaczął wracać do zdrowia. Na początku zaczął powoli chodzić bez wywrotek, ale z bieganiem jeszcze było ciężko. Przewracał się też przy każdej próbie zrobienia kupki, więc musiałam trzymać go pod paszki :cool3:. Gdy kolejny raz lądował na głowie podczas spaceru, to ludzie patrzyli się na nas jak na zwyrodnialców, chyba myśleli, że mu jakąś straszną krzywdę robimy :evil_lol: Ale powoli, z czasem udało mu się wrócić do formy. A teraz śmiga najszybciej ze wszystkich naszych (czterech) psów! Jak się go puści na jakiejś łączce, to aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies... Jest naprawdę uroczy i strasznie przytulaśny, wyjątkowo pozytywny egzemplarz... Chciałam wstawić zdjęcia, ale nie potrafię :oops:. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :bye: Quote
pekatrine Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jak miło czytać tak dobre wieści :) Zdjęcia możesz wstawić tak: wejdź tu: http://pl.tinypic.com/ w rubryce plik wybierz zdjęcie z dysku prześlij teraz wpisz ten głupi kod :) poczekaj :) skopiuj kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i wklej bezpośrednio do okienka odpowiedzi i wyślij :D Quote
Recommended Posts