Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwa77']SŁUCHAJCIE KOCHANI SUPER WIADOMOŚĆ !!!!!

Kudłaczek zostal dzisiaj zaadoptowany w schronisku !!!!!!!

O kurcze ja wchodzę żeby pobrać dane a tu taka radocha:

:laola::laola:

Posted

Wow hurrrrrrraaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Oby był baaaardzo szczęśliwy. Szkoda że nie wiadomo gdzie trafił, bo on powinien trafić do bardzo odpowiedzialnych ludzi, którzy go zdiagnozują i będą leczyc jeśli się da a jeśli nie to będą go kochać takim jakim jest. Mam nadzieję, że do takich trafił.

Posted

Witam wszystkich!
Melduję, że kudłacz jest u mnie :lol: ..
Obecnie ma zapalenie krtani i strasznie kaszle.. doprawił się w schronie, ale dostaje antybiotyk, syropki itd. i mam nadzieję, że szybko się wykuruje..
Jeśli chodzi o ten brak koordynacji będziemy go diagnozować i jeżeli tylko będzie możliwość żeby jakoś mu pomóc, to na pewno tę pomoc otrzyma..
Nasz wet kazał zrobić najpierw porządne RTG i dopiero wtedy może coś będzie wiadomo.. A jeśli nie, to będziemy dalej szukać..
A kudłaczek niczym się nie przejmuje :lol:.. Bawi się wszystkim co mu wpadnie w łapy :evil_lol:, jest strasznie pozytywny,kochany i baaaaaaardzo lubi się miziać :loveu:..

Posted

[quote name='nira']Witam wszystkich!
Melduję, że kudłacz jest u mnie :lol: ..
Obecnie ma zapalenie krtani i strasznie kaszle.. doprawił się w schronie, ale dostaje antybiotyk, syropki itd. i mam nadzieję, że szybko się wykuruje..
Jeśli chodzi o ten brak koordynacji będziemy go diagnozować i jeżeli tylko będzie możliwość żeby jakoś mu pomóc, to na pewno tę pomoc otrzyma..
Nasz wet kazał zrobić najpierw porządne RTG i dopiero wtedy może coś będzie wiadomo.. A jeśli nie, to będziemy dalej szukać..
A kudłaczek niczym się nie przejmuje :lol:.. Bawi się wszystkim co mu wpadnie w łapy :evil_lol:, jest strasznie pozytywny,kochany i baaaaaaardzo lubi się miziać :loveu:..

Uwielbiam... KOCHAM takie wiadomości czytać na dogo

Posted

:multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::BIG::BIG::BIG::laola::bigcool::bigcool::bigcool:

SUUUUUUUUUUUUUUUUPER :multi:

• 2 years later...
Posted

Witam wszystkich ponownie :-). Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta mojego kochanego, schroniskowego, przewracającego się biedaka. Minęły już dwa lata odkąd kudłaczek- Florek jest z nami. I już się nie przewraca :multi:... Staraliśmy się go zdiagnozować, ale do tej pory nie wiemy jaka była przyczyna jego stanu.Lekarze podejrzewali uraz głowy albo jakąś chorobę wirusową. Był też straszne chudy- ważył 7 kg, jak na średniaka to bardzo mało. Teraz waży 10 kg i dalej jest z niego chudzinka. W każdym razie po kilku miesiącach zaczął wracać do zdrowia. Na początku zaczął powoli chodzić bez wywrotek, ale z bieganiem jeszcze było ciężko. Przewracał się też przy każdej próbie zrobienia kupki, więc musiałam trzymać go pod paszki :cool3:. Gdy kolejny raz lądował na głowie podczas spaceru, to ludzie patrzyli się na nas jak na zwyrodnialców, chyba myśleli, że mu jakąś straszną krzywdę robimy :evil_lol: Ale powoli, z czasem udało mu się wrócić do formy. A teraz śmiga najszybciej ze wszystkich naszych (czterech) psów! Jak się go puści na jakiejś łączce, to aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies... Jest naprawdę uroczy i strasznie przytulaśny, wyjątkowo pozytywny egzemplarz... Chciałam wstawić zdjęcia, ale nie potrafię :oops:.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :bye:

Posted

Jak miło czytać tak dobre wieści :)

Zdjęcia możesz wstawić tak:
wejdź tu: http://pl.tinypic.com/
w rubryce plik wybierz zdjęcie z dysku
prześlij teraz
wpisz ten głupi kod :) poczekaj :)
skopiuj kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i wklej bezpośrednio do okienka odpowiedzi i wyślij :D