fizia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 MICIA rok temu została porzucona w schronisku przes swojego właściciela...:-( Świat się dla Niej załamał... Przestała ufać człowiekowi, zupelnie się poddała...ma depresję... Nie wychodzi z budy, w związku z czym nie ma szans na adopcję, bo nikt Jej nie zauważy. MICIA ma ok. 9 lat. Jest bardzo spokojna, nie jest szczekliwa, nie jest agresywna. Jest trochę strachliwa i nieufna - co jest normalne po tym, czego doświadczyła - ale kiedy bierze się Ją na ręce i głaska, widać, że sprawia Jej to przyjemność. To spokojna, bardzo sympatyczna sunia. Miała problemy z sierścią, ale już wszystko jest dobrze, tylko w niektórych miejscach sierść słabiej odrasta. Micia jest WYSTERYLIZOWANA. Bardzo potrzebuje pomocy - Domu, w którym na nowo nauczy się ufać człowiekowi. MICIA w schronisku przebywa od 06.02.2006 i ma numer 271. Przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice Tel. Adopcyjny: (+48 ) 518125320 www.schronisko.klomnice.pl Zbiorowy wątek psiaków z tego schroniska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 Agnieszkal2 zrobiła banerek Quote
fizia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 NIEAKTUALNE!! Wet-siostra zaproponowała Mici i Jej koledze Kapselkowi (w moim podpisie) Dom Tymczasowy!!!:multi::multi::multi::multi: :Rose::sweetCyb::bigcool::laola::cunao: POTRZEBNY TRANSPORT CZĘSTOCHOWA - PRZEMYŚL!! Quote
fizia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ta nowa szansa jest na wagę złota!! Dziękujemy serdecznie!! Quote
fizia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Jasne, że o to chodzi - ale Domów Tymczasowych wciąż jest niewiele, więc każdy jest bardzo, bardzo cenny. A kwiaty specjalnie dla Ciebie i Twojego TZ za chęć pomocy :) Quote
truskawa144 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [LEFT]Super:multi: Bardzo się cieszę! W takim razie szukamy transportu. [/LEFT] Quote
fizia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Truskawa chyba miała jechac dzisiaj do schroniska, to pewnie szepnie Mici cudowną wiadomośc :) Quote
fizia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Szukamy transportu CZĘSTOCHOWA - PRZEMYŚL!!!! Quote
truskawa144 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [LEFT]Szeptać nie miałam czasu ale ona chyba i tak to czuje:evil_lol: [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [LEFT]No i zapomniałam napisać: Uzgodniliśmy z kierownikiem,ze zanim Micia i Kapsel pojadą na DT pomieszkają trochę razem w boksie żeby miały okazję się zaprzyjaźnić. Przynajmniej będzie jakaś pewność co do ich wzajemnych stosunków. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [LEFT]Nie mamy ptaszków:evil_lol: Jedynie jakieś co po lesie latają ale ona sie to schroniska nie zapuszczają. [/LEFT] Quote
fizia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 O to super pomysł z tym zapoznaniem szczęśliwców Quote
fizia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Szukamy transportu CZĘSTOCHOWA - PRZEMYŚL!!!! Quote
truskawa144 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [LEFT]A nie wiem jeszcze,nie jestem codziennie w schronisku. Jak będę wiedziała to dam znać. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [LEFT]Ja też nie,nie bywam codziennie w schronisku ani też nie dzwonie codziennie do kierownika (chyba,że muszę). Także dowiem się po weekendzie. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Błagam,wpadnijcie na wątek 12 letniego pudelka,zagłodzonego,potrąconego przez samochód: http://www.dogomania.pl/forum/showth...25#post9913725 Quote
fizia Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Potrzebny transport CZĘSTOCHOWA - PRZEMYŚL!! Quote
Recommended Posts