Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiulka napisał(a):
Widziałam wczoraj prawdopodobnie tego psa z ogłoszenia, nawet pisałam do Pauliny, że podobny do Celii, i czy go ktoś nie szuka, ale nie odpisała. Ok 16:00 na ul. Targowej niedaleko kościoła. Nie mam pewności, że to on, ale wszystko na to wskazuje.

Józiu [']

no tak myslalam ze ci moze o niego chodzic ale nie mialam kasy na koncie :roll: a mialam sie spytac gdzie to bylo tylko nie mialam jak :placz:

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Śliczne bannerki ale nie wiem czemu żadne na dogo teraz nie działają :shake:
Niby są podlinkowane a przenosi mnie do pustej strony ...

chodza tylko trzeba je ponownie podlinkowac u siebie juz podlinkowałam 2 raz bo sie coś zepsuło i każdy teraz co ma banerki musi na nowo je linkować:roll:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
chodza tylko trzeba je ponownie podlinkowac u siebie juz podlinkowałam 2 raz bo sie coś zepsuło i każdy teraz co ma banerki musi na nowo je linkować:roll:

A jakbym skopiowała ten od Ciebie (bo jest najładniejsze:loveu:) to by mi działał?

• 2 weeks later...
Posted

gosiulaa napisał(a):
Dla Dereszki jeszcze kilka :eviltong:

Dzieki :buzi:w jej imieniu ...bo Derenia smutna cos była ostatnio i az mi jej szkoda było ...czas by juz isc do domu ...

Posted

ewatr napisał(a):
Dzieki :buzi:w jej imieniu ...bo Derenia smutna cos była ostatnio i az mi jej szkoda było ...czas by juz isc do domu ...

Ehhh masssakra... ciągle płacze, jeszcze jej teraz Celie zabrali... a one jak siostry były. Ona tak strasznie potrzebuje człowieka :placz: to taka mądra i posłuszna sunia... :shake:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ehhh masssakra... ciągle płacze, jeszcze jej teraz Celie zabrali... a one jak siostry były. Ona tak strasznie potrzebuje człowieka :placz: to taka mądra i posłuszna sunia... :shake:

jessu jak sie ciesze ze moje dziecko juz tu nie jest :loveu::loveu: tylko szkoda Dereszki :-(
a teraz Mustang moze sobie galopować z jakimś tam konikiem i z kotami :evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']Dla Dereszki od *anusia&ajlu*

I coś ode mnie :eviltong:

Dzieki dzewczyny :lol:

a ja wstawie dla cioteczki od kotków filmiki z wczorajszych odwiedzin u maluszków :

http://www.youtube.com/watch?v=nOOKCni8-bM

drugi filmik jest ciemny sorry ...dlatego wyjasniam - małe trikolorowe dalej bawi sie ogonem tym razem czarnego kota dlatego mało widac :)
YouTube - P1050696

http://www.youtube.com/watch?v=cY0deiaBAEE

Posted

o widzę ze dziewczyny porobiły nowe ogłoszenia ..wielkie gracias :buzi: :Rose:

ależ mamy parówkowe typy kundelkowe uchuchu :) ja bym jeszcze "zakwalifikowała" do miana Parówy słodką SISI , prze - kochanego ROKIEGO i cudowny duet MAKSA I MIRINDĘ :)

tymczasem szybka aktualizacja:

W NOWYCH DOMACH :

BOLS
GOLDI
FIZIA
BZIK
JUSTYNKA
JAGóDKA
JOGUś
WIGOR
GOSIA
ROMA
BEZA
JAGNA
JASPERS
MIGOTKA
PIMPEK
SZCZENIAKI BETY

WSZYSTKIEGO NAJ !!!!! :Rose:

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']o widzę ze dziewczyny porobiły nowe ogłoszenia ..wielkie gracias :buzi: :Rose:

ależ mamy parówkowe typy kundelkowe uchuchu :) ja bym jeszcze "zakwalifikowała" do miana Parówy słodką SISI , prze - kochanego ROKIEGO i cudowny duet MAKSA I MIRINDĘ :)

tymczasem szybka aktualizacja:

W NOWYCH DOMACH :

BOLS
GOLDI
FIZIA
BZIK
JUSTYNKA
JAGóDKA
JOGUś
WIGOR
GOSIA
ROMA
BEZA
JAGNA
JASPERS
MIGOTKA
PIMPEK
SZCZENIAKI BETY

WSZYSTKIEGO NAJ !!!!! :Rose:

:bluepaw:

Okey... zaraz dodam nowych parówkowych kandydatów:eviltong: I dołączam się z Tobą do życzeń dla psiaków:multi:

Edit.....

Max, Mirinda i Roki dodani... lecz nie mogę znaleźć Sisi na schroniskowej stronie :roll: Czy mógłby mi ktoś pomóc??:oops: