Koperek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Widzialam AGRUSIA w tym tyg., ale z sesji nici, bo współpracować za żadne skarby nie chciał:shake:- już przestaje go cokolwiek obchodzić- walnie się na budę, jak najdalej od kraty, więc jak go mają odwiedzający pooglądać, jak go nie widać!!!:placz: A ja zooma takiego nie mam, co by fotki choć wyraźne wyszły na maksymalnym...:-( Quote
ecci Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 W niedzielę wpadnę do schro. więc mu porobię on siedzi w boksie za Bysiem??? Quote
Koperek Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jakoś tak- w każdym razie u p. Wiktora w boksie pośrodku:razz: I prawie zawsze daleko na budzie...:-( Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nie udało mi się trafic wczoraj do schronu:-( Może w tym tygodniu jakieś sliczne zdjątko mu pstryknę, a czy Agri ma allegro i inne ogłoszenia??? Quote
Reksiu21 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Agri, niepoddawaj sie psinko, niezostaniesz tam do konca....:shake: Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Agri ma parę ogloszen , Negri wystawia mu allegro wiedzę, ze teraz akurat nie ma, ale moze jakoś wlasnie się skonczylo i nie jest przedłuzone, w kazdy razie miał na 100%, poza tym jest na gumtree.wroclaw, 4lapy, dodalam go tez do autogieldy, ojej.pl ,drobne.centrumofert.pl - http://www.drobne.centrumofert.pl/index.php , alegratka.pl . Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 taki ładny piesek i dalej w schronisku, biedaczek :( Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ciocia przyjdzie do Ciebie we wtorek kochanie...:-( Quote
Recommended Posts