Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :mad:... znowu jestes? No ciekawe kto dluzej:cool3:... (ja pracuje jeszcze pare godzin:eviltong:) Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A co, chcesz sama tu zostać:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ales ty szybka:evil_lol:. We dwie zawsze lepiej, ale co to da biednemu psiakowi, jak nikt inny oprocz nas sie nim nieinteresuje:roll:. Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 heheh jeszcze ja , ale niestety nic mu to nie daje :shake: Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ja nawet ogłoszeń robić:shake: nie umiem. Wziąć Go też nie mogę:placz: bom upsiona po kokardę Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ja tez:roll:. A tak z ciekawosci, ile psiakow masz? Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Trzy - w tym dwa wiekowe Jamole - te z avatarku i jeszcze sunieczka Męża - która jest z Nim w Warszawie - więc razem mamy 4 i kota:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to my tez cztery! Moj dobek, meza ONek, rodzinna mala Kundelka, no i nasz staruszek Ziutus(Zenny). No i jeszcze na tymczasie Vita, Walker, i Psotka, wiec razem 7!!! Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Uuuuuu to mnie bijesz na głowę!!! :diabloti:Ja nie mogę już więcej bo i tak niedługo w lecznicy " zamieszkam" Max Jamol jest poważnie chory na serce - więc - sama wiesz.... Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wiem, wiem.:roll: Zenny tez ma problemy, ale z nerkami, chociaz narazie to super sie trzyma, jak przestrzegam diety (jego, oczywiscie, chociaz mi tez by sie przydala:diabloti:) Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to polecam mój sposób- jak mnie wet o.......... za Majkę, że za gruba - to przez dwa miesiące zakladałam adidaski i za..... dookoła Łazienek - Majusia schudła i Pańcia też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Oh, ruchu to ja mam nawet zaduzo:roll:. (7 Psiakow, 5 koni, dzieci, restauracja hotel i dom). Tylko z tym jedzeniem (CZEKOLAAAADA!!), to ciezko sie opanowac. wlasnie piszac to, polykam druga kromke z dzemem:oops: Quote
Mikadominika1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Talcoot dzięki :fadein:. Zajmę się. Napalam się że to po moich ogłoszeniach Kizia ma dom ( w końcu Warszawa a nikt raczej nie grzebałby w podkarpackim skoro tu na miejscu jest tyle schronów i zapewne tyle bid ). Może jak się rozkręcę to będę hurtowo robić ogłoszenia Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kochane Ciotczysko!!! I Ona jeszcze mi dziękuje!!!! Też coś!!!!! Dzięki Ci stokrotne!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Koperek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To może fota AGRUSIA sprzed roku kogoś poruszy???:placz: Quote
Reksiu21 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Agri, idziemy sie pokazac.:painting: Quote
akira Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 podnosze tego przystojniaka!!! czemu nikt go nie chce? Quote
Recommended Posts