Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm z echami miasta skasowali mi 20zl :crazyeye: a nic nie rozumiem czy przyjeli ogloszenie czy za sama rejestracje tyle skasowali :mad: chyba bazarek zrobię na wyroznione ogloszenia, bo przeciez masakra tymi cenami

• 2 weeks later...
  • Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie ,moznaby mu bylo zrobic wyroznione allegro i poodnawiac ogloszenia ale potrzebny jest jakis dobry tekst..
w ogloszeniach taki tekst roboczy,warto byloby napisac dluzszy i chwytajacy za serce,ja nie jestem w tym dobra ,

Posted

chwytający tak, ale długi to nie wiem...bo nie każdemy chce się czytać.
moze się ktos za to weżnie jak nie, to dopiero jak wroce do UK
Kurcze te wyróznienia tez nie są tanie, ja juz w tym miesiącu wyrózniałam, ale pewnie ze warto...moze któs zasponsoruje Ralfowi wyróznienie i ułoży tekst

Posted

GoskaGoska napisał(a):
chywtający tak, ale długi to nie wiem...bo nie każdemy chce się czytać.
moze się ktos za to weżnie jak nie to dopiero jak wroce do UK
Kurcze te wyróznienia tez nie są tanie, ja juz w tym miesiącu wyrózniałam, ale pewnie ze warto...moze któs zasponsoruje Ralfowi wyróznienie i ułoży tekst

bardzo dluuuugi nie musi byc ,ale dluzszy od tego co jest ,
ja juz trobilam wyroznione Graffiemu za 20zl i kilka mam zwyklych i po 2zl ,do sie wszystko nazbiera to tez wyjdzie sumka spora,ale bede prawdopodobnie za tydzien w pl,to moglabym bazarki porobic przed wyjazdem,

• 2 weeks later...
Posted

GoskaGoska napisał(a):
najprawdopodobniej tak , znaczy tak byl juz u Niemcow zgloszony a przez weekend poszedl , ze schroniska,nic wiécej nie wiem,mam nadziejé, ze nie wroci

mam nadzieje ze jest juz gdzies w nowym domku:roll:

Posted

ktos go adpotowal z ulicy, wiec nie wiem gdzie i jak, ponoc jakis pan.
Moze zobaczyl go na ogloszeniu i pojechal do schroniska :roll: Negri pisała ze ponoć fajny, więc moze mu się poszczęścilo

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ktos go adpotowal z ulicy, wiec nie wiem gdzie i jak, ponoc jakis pan.
Moze zobaczyl go na ogloszeniu i pojechal do schroniska :roll: Negri pisała ze ponoć fajny, więc moze mu się poszczęścilo

czyli do Niemiec nie pojechal....no to moge Ralfika sciagac z ogloszen:multi: