LeCoyotte Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='BBH'] Ja się muszę uczyć focić od nowa, bo puszeczka się zmieniła, więc nawet nic nie wstawiam :eviltong:[/QUOTE] chyba uczysz się obsługi nowej puchy, niż samego focenia, bo tego się przecież nie da zapomnieć:diabloti: Quote
Waxy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Może to dziwne, ale czy ktoś mi powie co to jest BŁYSKOGRAT? :razz: Quote
LeCoyotte Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Waxy']Może to dziwne, ale czy ktoś mi powie co to jest BŁYSKOGRAT? :razz:[/QUOTE] lampa błyskowa:razz: Quote
BBH Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']chyba uczysz się obsługi nowej puchy, niż samego focenia, bo tego się przecież nie da zapomnieć:diabloti:[/quote] Ojjj szczegóły :evil_lol: ;) Tamte foty są jeszcze z 400D, żeby nie było ;) Ale aktualnie używam praktycznie tylko Canon 200mm f/2.8 i 1D mkII, którego jeszcze nie ogarniam do końca :loveu: :lol: Quote
bognik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='diabelkowa']hmm dostalam samsunga s760 i nie mam pojecia jak robic na nim zdjecia w ruchu wyrazne bo z tego co probuje to robi gorsze zdjecia niz stary kodak z 4 megapixela a ten samsung ma 7,2 ... jakies pomysly? na samsungach sie nie znam a w instrukcji nie pisze[/quote] Większa liczba pixeli nie decyduje o tym, że zdjęcia będą lepsze. Kompaktem nie ufocisz dobrze obiektów w ruchu (nawet takim co ma władowane 12 mln pixeli) ;) Pozdrawiam! Quote
kaskaSz Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czy mogę zapytać, czy ktoś ma lub miał styczność z aparatem cyfrowym canon power shot G9? Jakieś opinie? mam zamiar go kupić, ale tak się jeszcze zastanawiam i nie wiem. Sporo osób tu foci to może ktoś coś wie :) Dzięki Bognik /klikałyśmy na gg/ Ty mi też bardzo pomogłaś :) Quote
Anashar Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [B]Wiza[/B] - bardzo fajne fotki. Myszki chyba domowe, bo w Polsce takich gatunków dzikich nie ma :cool3: Nie bałaś się, że Ci zwieją? I wogóle takie ubarwienie czarno-brązowe spotykam po raz pierwszy, skąd ją masz? [B]kaskaSz[/B] - kuzyn miał G5 i bardzo fajne fotki nim robił. Miałem okazję nim się pobawić i całkiem mi się spodobał ;) Quote
bognik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='kaskaSz'] Dzięki Bognik /klikałyśmy na gg/ Ty mi też bardzo pomogłaś :)[/quote] Aaa, to byłaś Ty ;) Pozdrawiam! Quote
Justa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='diabelkowa']hmm dostalam samsunga s760 i nie mam pojecia jak robic na nim zdjecia w ruchu wyrazne bo z tego co probuje to robi gorsze zdjecia niz stary kodak z 4 megapixela a ten samsung ma 7,2 ... jakies pomysly? na samsungach sie nie znam a w instrukcji nie pisze[/QUOTE] megapixele nie mają tu nic do rzeczy. i nie trzeba się znać na samsungach, bo kazdy aparat działa na tej samej zasadzie. skróć czas, otwórz szerzej przysłonę. Quote
dog_master Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Justa']megapixele nie mają tu nic do rzeczy. i nie trzeba się znać na samsungach, bo kazdy aparat działa na tej samej zasadzie. skróć czas, otwórz szerzej przysłonę.[/quote] Zajrzyj do pierwszego postu ;) [to do Diabelkowej ;p] Quote
Wiza Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Anashar'][B]Wiza[/B] - bardzo fajne fotki. Myszki chyba domowe, bo w Polsce takich gatunków dzikich nie ma :cool3: Nie bałaś się, że Ci zwieją? I wogóle takie ubarwienie czarno-brązowe spotykam po raz pierwszy, skąd ją masz?[/quote] Myszki są mojej koleżanki, domowe. Nie zwiewały :razz: Rudo-brązowa to mysz rasowa sh black tan, z hodowli Neverland. Quote
Anashar Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Fajne gryzonie :) A mojego nikt prócz Dog Master nei skomentował, czuję się urażony :placz: Już mnie tu nie lubią :placz: Quote
Polna Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Anashar']A mojego nikt prócz Dog Master nei skomentował, czuję się urażony :placz: Już mnie tu nie lubią :placz:[/QUOTE] Mi się bardzo kadr podoba, oryginalny. ;) To ja wrzuce moje w sumie pierwsze zdjęcie jak tylko aparat dotarł do mnie. Wiem, ze przepalone itp, ale bardzo je lubie. :) [IMG]http://photos112.nasza-klasa.pl/dev195/0/265/024/0265024311.jpg[/IMG] Quote
drzalka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Przyszlam się pochwalic :oops::eviltong: Mam wymarzony aparat :] Nikon d80 + NIkkor AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR Do tego SanDisk Extreme III 4GB i torba Aimer SLR CAMERA BAG neo 220 :multi::multi::multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Drzalka pokaz fotki ! tak wiesz z lustra zrob czy cos ;) Ja dopiero na wakacjach bede miec wymarzone lustro ;) Quote
drzalka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 heh spokojnie, dopiero przyjechalam. Laduje się;] Moze jutro cos ufoce choc wątpie. Quote
Coffee&Nera Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To skąd ty go Paulina sprowadzilas ze dopiero przyjechalas co ;) Quote
drzalka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 BO bylam na miescie, nie tylko na zakupach. A co ? myslalas ze z zagranicy ? Quote
Coffee&Nera Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nie ze z jakiegos innego miasta niz nasz poczciwy Rzeszów ;) Quote
diabelkowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='bognik']Większa liczba pixeli nie decyduje o tym, że zdjęcia będą lepsze. Kompaktem nie ufocisz dobrze obiektów w ruchu (nawet takim co ma władowane 12 mln pixeli) ;) Pozdrawiam![/QUOTE] wlasnie starym kodakem potrafilam uchwycic [quote name='Justa']megapixele nie mają tu nic do rzeczy. i nie trzeba się znać na samsungach, bo kazdy aparat działa na tej samej zasadzie. skróć czas, otwórz szerzej przysłonę.[/QUOTE] niby dziala tak samo ale ma inne funkcje bo np ten stary kodak mial tryb "ruch" i wtedy dosc dobrze wychodzily, ok skroce czas dzieki aaa no i ten pierwszy post przydatny dzieki dog master :) Quote
Coffee&Nera Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A ja już dziewczyny podjęłam 100% pewną decyzje. Na forum Olympusa załozylam temat wlasnie na temat ZA i PRZECIW przeciwko Oli E-510 i... dowiedzialam sie ze mial jakies 2 wyroznienia najlepszej lustrzanki Olympusa ! Wiec teraz tylko czekam na Olympus E-510 + 14-42mm + 40-150mm + Raynox DCR-250 ;) Quote
Patikujek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hejka nie było mnie trochę i tak nieśmiało wpadam zapytać jak wam się podoba?? [U][URL]http://images31.fotosik.pl/290/fad6c96e720eb7a8med.jpg[/URL][/U] Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Patikujek']Hejka nie było mnie trochę i tak nieśmiało wpadam zapytać jak wam się podoba?? [U][URL]http://images31.fotosik.pl/290/fad6c96e720eb7a8med.jpg[/URL][/U][/quote] nieostre ; ) Quote
eria Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Nera-']A ja już dziewczyny podjęłam 100% pewną decyzje. Na forum Olympusa załozylam temat wlasnie na temat ZA i PRZECIW przeciwko Oli E-510 i... dowiedzialam sie ze mial jakies 2 wyroznienia najlepszej lustrzanki Olympusa ! Wiec teraz tylko czekam na Olympus E-510 + 14-42mm + 40-150mm + Raynox DCR-250 ;)[/quote] do mnie jutro dojdzie E-510 i ZD 40-150 :multi::multi::multi:a do tygodnia Sigma 105mm Quote
Recommended Posts