betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 hihi ale cudniaste :D u mnie na lace tez takie rozne stwory chodza po tych samych kwiatkach :D musze isc na lake jeszcze i pocykac bo ostatnie biedrony srednio mi wyszly :lol: Quote
bonita Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9d11f3f874435bab"][IMG]http://i35.tinypic.com/29mvxog.jpg[/IMG]=[/URL] Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 bonita nie widze zdjecia!! a co o tym powiecie? robione bez zadnych dodatkow ;) chyba kadr nie ten co? [IMG]http://img93.imageshack.us/img93/8830/dscf2780rw5.jpg[/IMG] Quote
Iza. Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Betty, jak dla mnie to powinno być trochę ciaśniej ; ) Quote
invictus hilaritas Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 mam problem, wybieram aparat rodzicom.. osobiście mam fuji s9600 i jestem zadowolona, niestety rodzice chca by menu było w języku polskim i nie oszukujmy się ten aparat dla mojej mamy jest zatrudny do opanowania ;) mój tato będzie robić zdjęcia rodzinie, przyrodzie, sarnom przy wschodzie słonca, łabędziom na jeziorze, ptakom i pajęczynie z poranną rosa ;) ogólnie tato chciałby sie pobawic aparatem a mama coz- musi miec fukcje auto ;) mam pytanie czy CANON S5 IS to dobry aparat? ma ktoś go? polecacie? robi dobre zdjęcia? a może polecicie inny do 1500 zl? Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='invictus hilaritas']mam problem, wybieram aparat rodzicom.. osobiście mam fuji s9600 i jestem zadowolona, niestety rodzice chca by menu było w języku polskim i nie oszukujmy się ten aparat dla mojej mamy jest zatrudny do opanowania ;) mój tato będzie robić zdjęcia rodzinie, przyrodzie, sarnom przy wschodzie słonca, łabędziom na jeziorze, ptakom i pajęczynie z poranną rosa ;) ogólnie tato chciałby sie pobawic aparatem a mama coz- musi miec fukcje auto ;) mam pytanie czy CANON S5 IS to dobry aparat? ma ktoś go? polecacie? robi dobre zdjęcia? a może polecicie inny do 1500 zl?[/quote] bardzo fajny jest ten canon :) latwy w obsludze ( bo po polskiemu wiec mamie nie powinien sprawic trudnosci) ale nie wiem czy mama nie bedzie marudzic ze za duzy :eviltong: ale dla taty bedzie oki :razz: moj brat ma tego canona i naprawde fajniutki jest :cool3: wiec ja go polecam Quote
Helga&Ares Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ja też polecam tego Canona :cool3: [IMG]http://lh6.ggpht.com/mm.dominika/SITjdyl22_I/AAAAAAAABMQ/cO-8ZgHEGtE/ala2.jpg[/IMG] Quote
bonita Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='betty_labrador']bonita nie widze zdjecia!! [/quote] [COLOR=Blue][I][B]Poprawiłam:p[/B][/I][/COLOR] [COLOR=Blue][I][B]Nawet osa się załapała na Twoją fotę[/B][/I][/COLOR]:cool3::loveu: Quote
Dorkaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Moja znajoma ma tego Canona i z pewnością dla taty się nada :) Fajny aparat, fajne zdjęcia robi :) Quote
Nicka* Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='invictus hilaritas'] ;) mam pytanie czy CANON S5 IS to dobry aparat? ma ktoś go? polecacie? robi dobre zdjęcia? a może polecicie inny do 1500 zl?[/quote] Ja polecam, co prawda moje menu jest angielskie, ale aparat nie z Polski, więc to dlatego, ale ogólnie prosty w obsłudze. :) Zdjęcia w linku w podpisie. Quote
Vectra Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kaskaSz']To jeszcze raz ja :evil_lol: Zamęcze Was pytaniami :diabloti: Czy ktoś kupował aparat przez internet? Czy to dobra decyzja robić taki drogi zakup przez sklep internetowy? Chciałabym kupić na cyfrowe.pl Czy to dobry sklep, bo z opinii widzę, że tak.Czy lepiej kupić w realu? Z góry dziękuję za odpowiedzi.[/quote] Można przez net , to juz tu było wiele razy omawiane :p mówi ci to maniak zakupów netowych :evil_lol: swoje wszystkie zabawki do fotografowania , kupowałam przez net :eviltong: Quote
Justa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja też kupowałam przez internet. Gorąco polecam Agito - tam kupowałam body + 2 szkła. Na Cyfrowych jakies pierdoły (karta pamięci, plecak, filtry). W realu owszem może i fajnie, ale drooogo :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 bonita fajne!!! :) mnie sie podoba ;) ano i osa jest :) Quote
dog_master Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Cyfrowe.pl to sklep istniejacy takze w realu... Wiele sklepow ma woje internetowe systemy, ale dziala tez jak normalny sklep, maja swoje pomieszczenia, wystawiony towar etc - wiem, bo bylam u nich kilka razy :) Bardzo fajni ludzie tam pracuja, bawilam sie u nich lampa blyskowa i przymierzalam plecaki i torby. Ale nie powiem, ceny maja czasem najnizsze, czasem nieciekawe, wiec to juz trzeba sprawdzac na np. skapcu. Quote
masienka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dog, i jak tam pucha? Weekend przezyla? :razz: Quote
kaskaSz Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Justa']Ja też kupowałam przez internet. Gorąco polecam Agito - tam kupowałam body + 2 szkła. Na Cyfrowych jakies pierdoły (karta pamięci, plecak, filtry). W realu owszem może i fajnie, ale drooogo :diabloti:[/quote] Ja już się w sumie zdecydowałam na cyfrowe.pl. A w realu to drogo jak nie wiem co... [quote name='Vectra']Można przez net , to juz tu było wiele razy omawiane :p mówi ci to maniak zakupów netowych :evil_lol: swoje wszystkie zabawki do fotografowania , kupowałam przez net :eviltong:[/quote] Wiem, że można, ale nigdy nie kupowałam sprzętu za taką cenę, co najwyżej 100zł z kawałkiem.Ale i tak będę brała płatność za pobraniem i kurierem :evil_lol: Czy torba o wymiarach Wymiary wewnętrzne (szer. x wys. x gł.) [mm]:75 x 140 x 45 będzie pasowała do aparatu o wymiarach szerokość:106.4 wysokość:71.9 głębokość:42.5 Bo nijak nie mogę sobie tego wyobrazić, nawet w paincie foty przekręcałam i wychodzi mi na to, że się nie zmieści. Zestaw zawiera akumulator, ładowarka, to ładowarka jest do akumulatora? Sory, że ja Was tak zamęczam... Quote
Paulina_mickey Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja mam taką fotkę :oops: [url]http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1100794.jpg[/url] Co o tym sądzicie?:D Quote
dog_master Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='masienka']Dog, i jak tam pucha? Weekend przezyla? :razz:[/quote] Przezyla! :) I ani jednego bzyt :) 1,5tysiaca zdjec... ;p Wlasnie Gdynie odrabiam i kieeedys wrzuce do Wystaw... ;) Za to tym razem zapaćkała mi sie matryca w kompakcie... Eh kurde, ja mam cos pechowe wakacje... Na razie olewam, bo widac tylko na niebieskim o dziwo [na zielonym nie! :D] i bawie sie w usuwanie na kompie... [quote name='kaskaSz']Czy torba o wymiarach Wymiary wewnętrzne (szer. x wys. x gł.) [mm]:75 x 140 x 45 będzie pasowała do aparatu o wymiarach szerokość:106.4 wysokość:71.9 głębokość:42.5 Bo nijak nie mogę sobie tego wyobrazić, nawet w paincie foty przekręcałam i wychodzi mi na to, że się nie zmieści. Zestaw zawiera akumulator, ładowarka, to ładowarka jest do akumulatora? Sory, że ja Was tak zamęczam...[/quote] Jaka to torba i jaki aparat? ;) Jak cos to mozesz przy zamowieniu przez internet zwrocic w ciagu chyba 14 dni [a moze 10? nie wiem...]. Tak, ladowarka jest do aku. ;) Poza tym, ciagle piszesz o realu... Eh. A jak sie wybiore piechotka do cyfrowych peel [no dobra, tramwajem ;p], to bede kupowala w realu i bedzie tanio ;p. ;). Quote
Waxy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 co do cyfrowe.pl kupiłam tam moją cyfrówkę (w realu, dawno dosyć) i powiem, bardzo fajnie, dają się 'pobawić' aparatami, torbami. Przyjemna obsługa, sympatyczni ludzie :loveu: Quote
Navia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [COLOR=Black][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=14603"]Paulina_mickey[/URL][/B][/COLOR] - psiak zasłonięty i do tego jeszcze odwrócił głowę, pocwicz kadrowanie :) [IMG]http://img371.imageshack.us/img371/5382/dsc02305ul0.jpg[/IMG] a co powiecie o tym ? Quote
kaskaSz Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No i po ''moim'' nowym aparacie... Rozwalili nam w nocy płot z ogródka i kasa z aparatu pójdzie na naprawe... Kurde :angryy: Dzięki za odpowiedzi, a aparat kupie chyba w następnym wcieleniu :angryy: Quote
Atkaaaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A jak Wam się to podoba :D? Próbuje program xD [IMG]http://img396.imageshack.us/img396/9045/collage8ie3.jpg[/IMG] Quote
Tengusia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Atkaaa jak dla mnie suuuuuuuuuuuper :thumbs: Quote
Recommended Posts