Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam problem, wybieram aparat rodzicom.. osobiście mam fuji s9600 i jestem zadowolona, niestety rodzice chca by menu było w języku polskim i nie oszukujmy się ten aparat dla mojej mamy jest zatrudny do opanowania ;)

mój tato będzie robić zdjęcia rodzinie, przyrodzie, sarnom przy wschodzie słonca, łabędziom na jeziorze, ptakom i pajęczynie z poranną rosa ;) ogólnie tato chciałby sie pobawic aparatem a mama coz- musi miec fukcje auto ;)
mam pytanie czy CANON S5 IS to dobry aparat? ma ktoś go? polecacie? robi dobre zdjęcia?

a może polecicie inny do 1500 zl?

Posted

[quote name='invictus hilaritas']mam problem, wybieram aparat rodzicom.. osobiście mam fuji s9600 i jestem zadowolona, niestety rodzice chca by menu było w języku polskim i nie oszukujmy się ten aparat dla mojej mamy jest zatrudny do opanowania ;)

mój tato będzie robić zdjęcia rodzinie, przyrodzie, sarnom przy wschodzie słonca, łabędziom na jeziorze, ptakom i pajęczynie z poranną rosa ;) ogólnie tato chciałby sie pobawic aparatem a mama coz- musi miec fukcje auto ;)
mam pytanie czy CANON S5 IS to dobry aparat? ma ktoś go? polecacie? robi dobre zdjęcia?

a może polecicie inny do 1500 zl?[/quote]
bardzo fajny jest ten canon :) latwy w obsludze ( bo po polskiemu wiec mamie nie powinien sprawic trudnosci) ale nie wiem czy mama nie bedzie marudzic ze za duzy :eviltong:
ale dla taty bedzie oki :razz:
moj brat ma tego canona i naprawde fajniutki jest :cool3: wiec ja go polecam

Posted

[quote name='betty_labrador']bonita nie widze zdjecia!!

[/quote]

[COLOR=Blue][I][B]Poprawiłam:p[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=Blue][I][B]Nawet osa się załapała na Twoją fotę[/B][/I][/COLOR]:cool3::loveu:

Posted

[quote name='invictus hilaritas'] ;)

a może polecicie inny do 1500 zl?[/quote]
Ja polecam, co prawda moje menu jest angielskie, ale aparat nie z Polski, więc to dlatego, ale ogólnie prosty w obsłudze. :)
Zdjęcia w linku w podpisie.

Posted

[quote name='kaskaSz']To jeszcze raz ja :evil_lol: Zamęcze Was pytaniami :diabloti:

Czy ktoś kupował aparat przez internet? Czy to dobra decyzja robić taki drogi zakup przez sklep internetowy? Chciałabym kupić na cyfrowe.pl
Czy to dobry sklep, bo z opinii widzę, że tak.Czy lepiej kupić w realu?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.[/quote]
Można przez net , to juz tu było wiele razy omawiane :p
mówi ci to maniak zakupów netowych :evil_lol:
swoje wszystkie zabawki do fotografowania , kupowałam przez net :eviltong:

Posted

Ja też kupowałam przez internet.
Gorąco polecam Agito - tam kupowałam body + 2 szkła.
Na Cyfrowych jakies pierdoły (karta pamięci, plecak, filtry).

W realu owszem może i fajnie, ale drooogo :diabloti:

Posted

Cyfrowe.pl to sklep istniejacy takze w realu... Wiele sklepow ma woje internetowe systemy, ale dziala tez jak normalny sklep, maja swoje pomieszczenia, wystawiony towar etc - wiem, bo bylam u nich kilka razy :) Bardzo fajni ludzie tam pracuja, bawilam sie u nich lampa blyskowa i przymierzalam plecaki i torby. Ale nie powiem, ceny maja czasem najnizsze, czasem nieciekawe, wiec to juz trzeba sprawdzac na np. skapcu.

Posted

[quote name='Justa']Ja też kupowałam przez internet.
Gorąco polecam Agito - tam kupowałam body + 2 szkła.
Na Cyfrowych jakies pierdoły (karta pamięci, plecak, filtry).

W realu owszem może i fajnie, ale drooogo :diabloti:[/quote]
Ja już się w sumie zdecydowałam na cyfrowe.pl. A w realu to drogo jak nie wiem co...

[quote name='Vectra']Można przez net , to juz tu było wiele razy omawiane :p
mówi ci to maniak zakupów netowych :evil_lol:
swoje wszystkie zabawki do fotografowania , kupowałam przez net :eviltong:[/quote]
Wiem, że można, ale nigdy nie kupowałam sprzętu za taką cenę, co najwyżej 100zł z kawałkiem.Ale i tak będę brała płatność za pobraniem i kurierem :evil_lol:

Czy torba o wymiarach
Wymiary wewnętrzne (szer. x wys. x gł.) [mm]:75 x 140 x 45
będzie pasowała do aparatu o wymiarach
szerokość:106.4
wysokość:71.9 głębokość:42.5
Bo nijak nie mogę sobie tego wyobrazić, nawet w paincie foty przekręcałam i wychodzi mi na to, że się nie zmieści.

Zestaw zawiera akumulator, ładowarka, to ładowarka jest do akumulatora?
Sory, że ja Was tak zamęczam...

Posted

[quote name='masienka']Dog, i jak tam pucha? Weekend przezyla? :razz:[/quote]
Przezyla! :) I ani jednego bzyt :) 1,5tysiaca zdjec... ;p Wlasnie Gdynie odrabiam i kieeedys wrzuce do Wystaw... ;)

Za to tym razem zapaćkała mi sie matryca w kompakcie... Eh kurde, ja mam cos pechowe wakacje... Na razie olewam, bo widac tylko na niebieskim o dziwo [na zielonym nie! :D] i bawie sie w usuwanie na kompie...

[quote name='kaskaSz']Czy torba o wymiarach
Wymiary wewnętrzne (szer. x wys. x gł.) [mm]:75 x 140 x 45
będzie pasowała do aparatu o wymiarach
szerokość:106.4
wysokość:71.9 głębokość:42.5
Bo nijak nie mogę sobie tego wyobrazić, nawet w paincie foty przekręcałam i wychodzi mi na to, że się nie zmieści.

Zestaw zawiera akumulator, ładowarka, to ładowarka jest do akumulatora?
Sory, że ja Was tak zamęczam...[/quote]

Jaka to torba i jaki aparat? ;) Jak cos to mozesz przy zamowieniu przez internet zwrocic w ciagu chyba 14 dni [a moze 10? nie wiem...].

Tak, ladowarka jest do aku. ;)

Poza tym, ciagle piszesz o realu... Eh. A jak sie wybiore piechotka do cyfrowych peel [no dobra, tramwajem ;p], to bede kupowala w realu i bedzie tanio ;p. ;).

Posted

co do cyfrowe.pl kupiłam tam moją cyfrówkę (w realu, dawno dosyć) i powiem, bardzo fajnie, dają się 'pobawić' aparatami, torbami. Przyjemna obsługa, sympatyczni ludzie :loveu:

Posted

[COLOR=Black][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=14603"]Paulina_mickey[/URL][/B][/COLOR] - psiak zasłonięty i do tego jeszcze odwrócił głowę, pocwicz kadrowanie :)
[IMG]http://img371.imageshack.us/img371/5382/dsc02305ul0.jpg[/IMG]
a co powiecie o tym ?

Posted

No i po ''moim'' nowym aparacie... Rozwalili nam w nocy płot z ogródka i kasa z aparatu pójdzie na naprawe... Kurde :angryy:
Dzięki za odpowiedzi, a aparat kupie chyba w następnym wcieleniu :angryy: