Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja sucz skonczyla dzis 6 m-cy
wymiary:
wysokość w kłębie 64 cm
szyja obwód 52 cm,
klatka obwód 78 cm,
kufa 7 cm,
długość czaszki z kufą 22 cm,
długość od kłębu do nasady ogona 64 cm.

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze do sklepu skoczyć i nabyć mertówkę mój mąż gdzieś swoją posiał. Postaram się na jutro. A ile Twoja Heksa (dobrze pamiętam)) waży??

Posted

[quote name='Ola164']Takie śliczne bydle :loveu: Zawsze mi się wydawało że CC sa o wiele cięższe... nie wiem dlaczego...[/quote]

o mojej laleczce bydlę :mad::angryy:

pewnie dlatego, ze to kundel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To link do galerii Santuni :p
[URL]http://www.dogomania.pl/gallery/114/46/5946.html[/URL]
Żaba ma ponad 2 latka i waży 36 kilo miłości :p

Posted

[quote name='Fenris']To link do galerii Santuni :p
[URL]http://www.dogomania.pl/gallery/114/46/5946.html[/URL]
Żaba ma ponad 2 latka i waży 36 kilo miłości :p[/quote]

A powiedz cos wiecej o niej:loveu:

Posted

Niewiem co pisać bobym sie na maxa mógł rozpisywać :p jest to najkochańsza najłagodniejsza sunia pod słońcem hehehe jest strasznym tchórzem, nienawidzi hałasów, jej zmorą są pociągi ale daje rade :p uwielbia długie spacery po lesie i zabawe z innymi psami, niestety psy nie zawsze lubią bawić się z nią, gdyż bywa dla większości zbyt żywiołowa:diabloti: nie ma papierów ale i tak jest nawspanialsza :p

Posted

Jak pociąg podjeżdża to jest mega panika, ale gdy już stoi to nie ma problemu z wejściem, nie musze jej ciągnąć, sama idzie bo wie że opór nie ma sensu, wysiadanie tez nie problem. Jedynie w trakcie podróży zamyka się w sobie i nic do niej nie dociera, tylko leży i sapie i choćby przyszedł pies i ją zaczepiał, to ona jest jak w katatoni, czeka tylko na gest że możemy już sobie iść. Potem przez dłuższy czas dochodzi do siebie dlatego staram się jak tylko moge ograniczać te podróże. Lubi za to jeździć samochodami.

Posted

moja samochodem kocha jezdzic ale wlasnie sie jednego pozbylismy i czekaja nas podroze pociagiem
ja sie zastaniam czy ona da rade wskoczyc do tego pociagu jak to takie niezgrabne jest??

Posted

A moja Uza właśnie nie lubi jeździć autem!!Codzienie ją bierzemy na spacerek autem przejżdzamy nie iwele ale zawsze coś a ona piszczy i chce wysiadać. Nie wiem jak ja przyzwyczai do tego!!!!

Posted

No ja mam z moją w pociągach problem, bo żadna socjalizacjia nie zdaje egzaminu, żadna nagroda czy co bo pies jest wyłączony i nawet po wyjściu jest w takim stresie, że nagrody jej nie interesują, tylko chce sie gdzieś w spokoju zaszyć i odstresować, nawet nie ma ochoty na żaden spacer tylko ciągnie do domu. W samochodzie zaś lubi siedzieć i przez okno patrzeć, a jak może lekko łeb wystawić to już wogóle, bo uwielbia patrzeć jak jej świat szybko przemija :p i że nie musi tyle łazić by pokonać takie odległości :p

Posted

Moja sucza zdaje sie niezauwac ze wsiada do metra, pociagu czy autobusu...ma to totalnie gdzies, zero emocji.
Natomiast widzac ze kierujemy sie do auta...szal...po prostu szal radosci... nie bardzo wiem czemu sie tak cieszy bo pierwsze co robi po wejsciu do auta to idzie spac:evil_lol:

Posted

Szon też uwielbia jeżdzić autem irobimy to często, bo w tygodniu zabieramy go na dłuższe spacery za miasto, aby mógł chociaż troszkę swobodnie pobiegać , a w weekendy często wyjeżdżamy na Mazury.Jak widzi samochód lub przygotowania do wyjazdu to cieszy się i nakręca jak korba, a za to w samochodzie najczęściej zaraz poprostu zasypia!!!!!!

Posted

Pierwszym razem mała przejachała 185 km zawsze jak gdzieś jedziemy to ja bierzemy ze sobą!!!!Nic nie skutkuje piszczy i się denerwuje!!!!Zaśnie dopiero jak przejedzieny z pół godziny :(
Co do wymiarów masła ma 53 cm wzrostu a w klacie 73 waga w zeszłym tygodniu 26kg. Ale są to wyniki nie potwierdzone strasznie się opierała a ja nie miałam za dardzo czasu by ponowić pomiary!!!!
Powiedzcie mi czy ona jet gruba!!!!!Jak po zdjęciach wnioskujecie??????
Mam ją odchudzić 2 kg a ona wciąż jest głodna i łazi i sępi!!!!!!Fakt leniuch z niej jest ale zawsze mamy 3 spacery dziennie. W weekendy idziemy na dłuższy fajniejszy tak po bezdrożach i szaleje jak dzik.
Co robie źle??

Posted

Aha czyli nie jest z nią aż tak źle jak myślalam. Ostatnio pani doktor to az sie przestraszyła na jej widok że tak urosła i że taka gruba:shake:
Za pare dni wstawie nowe zdjęcia kluski juz po terapii zrzucania zbednych kg :diabloti:
A i jak będziesz mieć czas to bardzo prosze o klika zdjęc Borysa i Heksy:p

• 2 weeks later...
Posted

A co tu takie pustki???
Dziewczyny wklejać piękne zdjęcia pięknych psieków:loveu:!!!!!
Ja postaram się dziś coś wkleić ostatnio Uza bawiła się z labradorem i dogiem niemieckim (mam zdjęcia) tylko faceci jakimś dziwnym trafem bardziej byli zainteresowani sobą niż obecnością suczki. Stwierdziliśmy, że sa odmiennej orientacji:niedowia:!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...