Kar0la Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Zaraz będzie 7 miesięcy jak czeka na dom.::-( To po prostu niewiarygodne. :shake::shake: Taka piękna, mądra sunia. Quote
Celina12 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :shake:-też tak myślę...tyle w sobie ma miłości..jest taka rozkoszna.... Quote
Linssi Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie sledze watku, wiec nie bijcie, jesli zadam glupie pytanie ;): [B]czy sunia ma ogloszenia??[/B] PIEKNA JEST!! :loveu: Quote
Kar0la Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Sarenka ma sporo ogłoszeń tylko, że nikt o nią nie pyta. :-( A to ta piękna, mądra, młoda sunia. Quote
Linssi Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja co prawda nie jestem biegla w ogloszeniach, ale moglabym sprobowac... gdzie do tej pory jest ogloszona? macie jakis tekscik o niej? Widac ze piekna i madra :) Cudowne stworzenie...:loveu: Kar0la, nie zal Ci bedzie sie z nia rozstac?? ;) Quote
monika083 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jejku ,trzymam kciuki za nia juz od poczatku ,taka pieknotka! Quote
Kar0la Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Linssi']Ja co prawda nie jestem biegla w ogloszeniach, ale moglabym sprobowac... gdzie do tej pory jest ogloszona? macie jakis tekscik o niej? Widac ze piekna i madra :) Cudowne stworzenie...:loveu: Kar0la, nie zal Ci bedzie sie z nia rozstac?? ;)[/QUOTE] Pewnie, że będzie ciężko. To wspaniała sunia. Ona mnie bardzo kocha. Niestety nie ma możliwości by została u mnie na stałe. :shake: Ona tak bardzo potrzebuje swojego człowieka. To taka przylepa. Wtula się, tak pięknie prosi o pieszczoty. Na prawdę nie rozumiem czemu przez 7 miesięcy nikt jej nie pokochał. Linssi ja ja ogłaszam na ale.gratce, kupsprzedaj, psy.pl. animalia, cafeanimal, kupiepsa, eoferty i gumtree w różnych miastach. Ma też allegro. Dodatkowo ogłasza ją tez Saga i jeszcze któraś cioteczka, ale nie wie dokładnie na których portalach. Ogłoszeń ma sporo tylko zainteresowania nie ma. :-( Quote
Linssi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Mysle ze i Sarenka doczeka sie cudownego domku. Morka tyle czekala, nie bylo chetnych, a jak juz jeden sie pojawil, to potem rozdzwonily sie telefony o nia :) Moze warto zrobic plakaty i poprosic o rozwieszenie np. w Warszawie. Morka w taki sposob znalazla domek :) Quote
Kar0la Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Oby, bo to już tyle trwa. Coraz ciężej będzie się jej z nami rozstać i nam też. Z plakatami to dobry pomysł. Myślałam, żeby kilka rozwiesić w okolicy parku, gdzie moje dziecko chodzi do przedszkola. Tylko nie ma gdzie ich powieścić, żeby nie zarobić manadatu. Quote
monika083 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 W lecznicach weterynaryjnych sa czesto takie tablice na ogloszenia..:niewiem: Quote
Linssi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Z lecznicami problem jest tego typu, ze tam przychodza ludzie ktorzy juz maja zwierzeta... warto sprobowac w miescie... na tablicach ogloszeniowych...na slupach... Kar0la popytam, moze ktos zgodzilby sie zrobic taki plakat... Quote
monika083 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dziewczyny,drukuje wlasnie ogloszenia dla Sarny na kartkach A4 z tekstem z pierwszej strony i ze zdjeciem, nie moge pomoc w rozwieszaniu bo mieszkam za granica..ale moja mama jest wlasnie u mnie i jutro wraca do wroclawia ,poprosze jakis adres na priwa do lodzi ,na ktory mama bedzie mogla wyslac te plakaty,wysle w poniedzialek to na srode powinny dotrzec. Quote
Linssi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Poprosilam dziewczyny z watku kieleckiego o pomoc przy plakatach... Badzmy dobrej mysli ;) Quote
monika083 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wydrukowalam troche ogloszen ,czekam na jakis adres ,na ktory moglabym wyslac.. A tak swoja droga to Sarenka przypomina mi bardziej podenco ibizenco:lol: niz basenji,moi znajomi maja takiego psa i tez ma te plamki na lapkach i brzuszku. Quote
Linssi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 monika083, napisz o adres do Kar0li na PW Quote
katya Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='monika083']. A tak swoja droga to Sarenka przypomina mi bardziej podenco ibizenco:lol: niz basenji,moi znajomi maja takiego psa i tez ma te plamki na lapkach i brzuszku.[/quote] Też tak myślę. [url]http://tenerife-training.net/Tenerife-News-Cycling-Blog/wp-content/uploads/2007/08/podenco-canario.jpg[/url] Ale najważniejsze by ktoś pokochał Sarenkę jaką jest, a nie jej podobieństwo do tej czy innej rasy :roll: Quote
Kar0la Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Faktycznie podobna. Monika, a znajomi nie chcą drugiego psa?:cool3: Pięknie by wyglądał z Sarenką do pary. :loveu: Quote
monika083 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Kar0la']Faktycznie podobna. Monika, a znajomi nie chcą drugiego psa?:cool3: Pięknie by wyglądał z Sarenką do pary. :loveu:[/quote] niestety:shake: ,ja juz wypytalam i tu i we Wroclawiu, nawet nie zdawalam sobie sprawy jak ciezko znalezc kacik dla takiej cudnej istotki, mojej mamie sie bardzo ona podoba,ale do bloku to nie bardzo.. mama popyta sie jeszcze swoich znajomych we Wroclawiu bo jutro ode mnie wraca,moze tez wywiesic jej ogloszenia we wroclawiu ,moze akurat;) Quote
Kar0la Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Wiesz blok blokowi nierówny. Ona już nie jest tak potwornie wystraszona jak kiedyś. Nadal jest płochliwa i pewnych rzeczy się boi, ale myślę, że w bloku też by się odnalazła. Ona jest już dużo odważniejsza. Wiele się nauczyła i straszna a niej przylepa, ale mógłby być problem ze szczekaniem jak zostaje sama. :roll: Porozmawiaj z mamą. Do Wrocławia jakby co dowiozę ją bez problemu. :cool3: Quote
monika083 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no wlasnie jeszcze problem ze szczekaniem ,mama mieszka sama i nie moglaby wszedzie jej zabierac..hmm, no nic ,bedziemy jeszcze szukac kogos we Wrocku, Quote
Recommended Posts