Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Filipek spędził wiekszośc dnia na dworze - na słoneczku :)

Pani Ania mówi , że to żaden bidulek tylko urwis :evil_lol:

Wzięła go do biura i ani się obejrzała , jak nie miała na czym usiąść , bo Filipek sobie wskoczył na krzesło z miną : "ale osochoodzi ?" :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Erazm']Ciotka Isadorka rozpuszcza psiaki jak dziadowskie bicze:mad::mad::mad::loveu:[/quote]
Oj tak,a potem DS bedzie mial za swoje. :evil_lol:
Dobrze że Filipka nie zmieniło to co przeszedl i nadal zachowuje sie jak jamnior nawed w schronisku. Domek bedzie miał z niego pociechę :multi:

Posted

Mam wrazenie ze nie tylko ciotka Isadorka rozpuszcza pieski, przyszly domek staly tez je niestety rozpuszcza. Juz nawet dalam im specjalne szkolenie, ale czy posluchaja ? Moja lenka nie jest rozpuszczona, tylko szyneczka juz jej nie smakuje. Ale tak wogole to bardzo ulozony jamniorek.

Posted

[quote name='Fortuna']Mam wrazenie ze nie tylko ciotka Isadorka rozpuszcza pieski, przyszly domek staly tez je niestety rozpuszcza. Juz nawet dalam im specjalne szkolenie, ale czy posluchaja ? Moja lenka nie jest rozpuszczona, [B]tylko szyneczka juz jej nie smakuje. Ale tak wogole to bardzo ulozony jamniorek[/B].[/quote]

Umrę z Was , cioteczki , chyba ........:lol:

Własnie oplułam monitor.... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Tiger']Umrę z Was , cioteczki , chyba ........:lol:

Własnie oplułam monitor.... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote]
I co narobiłyscie , brac ścierke i już do Lublina :eviltong:

Posted

Rambo już chodzi i wącha i suchego już nie żre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale jajo samo mi wygwiazdkowało, tak bystrze jak w wordzie gdy wpiszesz zdanie np "kto pyta nie bładzi" i oczywiście "pyta" jest "uznane za wyraz wulgarny

Posted

Dziewczyny , ja w takiej przyziemnej sprawie - kasy :oops:

AmKasia ma wieźć Filipka busem do Warszawy i wraca ....
Nie bardzo mamy pieniązki na tę podróż...
W dwie strony to 50 zł ....

Ktoś wspomoże ?:oops:

A Filipek dziś pospacerował i oprócz tej koszmarnej chudości , ma się naprawe dobrze .....
Je niewiele , małymi porcjami ....ale je ...
Tylko wciąz chudzieńki jak przecinek ....

AmKasia zabiera go jutro do domu , wykąpie i przygotuje do podróży .....

Czyli dziś Filipek spędzi ostanią nocw schronisku :)

Posted

Szkoda ze wczesniej nic nie mowiliscie, ja przeciez moglam przeslac pieniazki na te podroz. Teraz jak wysle , to dopiero wyjda w poniedzialek , a wy bedziecie je mieli ok. srody. jezeli to was urzadza to napiszcie na PW numer konta ze SWIFT numerem.

Posted

Jesli potrzebujecie na juz pieniedzy na transport to ja przesle bo to musi być załatwione a póżniej sie zobaczy bo były deklaracje pomocy finansowej. Pani Kasiu nie chciałabym aby wszystko było na Pani głowie, juz tyle dostaliśmy.
Tiger wysłałam Ci na pw. mój telefon jak cos to dzwon to robie przelew.

Posted

Ale ja tak chetnie Wam pomagam. Jestescie tacy kochani wszyscy, ze czesto az mam lzy w oczach, wiec jezeli moge pomoc, to ja z mila checia. Nie jest to dla mnie bardzo wielkie obciazenie. Poza ty ciagle mi sie wydaje ze moge wiecej i wiecej zrobic.

Posted

[quote name='Fortuna']Ale ja tak chetnie Wam pomagam. Jestescie tacy kochani wszyscy, ze czesto az mam lzy w oczach, wiec jezeli moge pomoc, to ja z mila checia. Nie jest to dla mnie bardzo wielkie obciazenie. Poza ty ciagle mi sie wydaje ze moge wiecej i wiecej zrobic.[/quote]
To bardzo dziekujemy. Wiec narazie my założymy a Pani pózniej odda jesli ma Pani taką wole.No ja niestety nie umiem nadużywac czyjejś dobroci choć dla dobra zwierząt to pewnie powinnam to robic ;)

Posted

Ludzie powinni nauczyc dzielic sie z innymi, nie tylko dla dobra tych innych ale takze dla siebie samych, bo to bardzo wspaniale uczucie. Warto je przezyc. Ja przezywalam w zyciu rozne okresy, ale wiem jedno co dajesz to dostajesz. Wiec ja daje, daje i daje, ale takze dostaje , dostaje i dostaje. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I nie chodzi mi tutaj tylko o pieniadze, ale o wszystko, w tym takze milosc i dobroc. dawajmy wiec to co mamy a bedzie nam w zyciu o wiele przyjemniej.

Posted

Rozumię,że Filipek będzie w Warszawie w poniedziałek? Jak znajdę czas to może wpadnę do Isadorki wcześniej go obwąchać, jak ciotka mnie za próg wpuści:eviltong:

Posted

[quote name='Erazm']Rozumię,że Filipek będzie w Warszawie w poniedziałek? Jak znajdę czas to może wpadnę do Isadorki wcześniej go obwąchać, jak ciotka mnie za próg wpuści:eviltong:[/quote]

A miałąś do tej pory jakiś problem? Poza tą szafą w przedpokoju, ale to wynika z mojej pewnej nieunormowanej jeszcze sytuacji.
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Fortuna']Ludzie powinni nauczyc dzielic sie z innymi, nie tylko dla dobra tych innych ale takze dla siebie samych, bo to bardzo wspaniale uczucie. Warto je przezyc. Ja przezywalam w zyciu rozne okresy, ale wiem jedno co dajesz to dostajesz. Wiec ja daje, daje i daje, ale takze dostaje , dostaje i dostaje. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I nie chodzi mi tutaj tylko o pieniadze, ale o wszystko, w tym takze milosc i dobroc. dawajmy wiec to co mamy a bedzie nam w zyciu o wiele przyjemniej.[/quote]

Boże jak cudnie że są tacy ludzie:loveu::loveu::loveu:

[quote name='JamniczaRodzina.']Isadoro wktórej części Wawy mieszkasz?:lol:[/quote]

Na Woli w "doborowym" towarzystwie z jednej strony komenda z drugiej akademik a podwórko na Gibalaku (taka Brzeska tej strony Wisły) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurcze nie było mnie tu chwilkę, a tu takie wspaniałe wieści. Tiger wiesz że przynajmniej w kwestii finansów można na mnie liczyc. Przelew poszedł, tylko nie wiem kiedy dojdzie