Fortuna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Isadora7']Filipek wykąpany przed podróżą. Kolejny plus - pięknie się zachowuje. Lubi sie kąpać. :loveu:[/quote] Filipku, zyczymy ci milej podrozy. Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witam wszystkich. I co Filipek jedzie dzisiaj tak jak było planowane ? Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='danka1234']Witam wszystkich. I co Filipek jedzie dzisiaj tak jak było planowane ?[/quote] Tak oczywiście. Strasznie kochane psisko, naprawdę wierzcie mi. Ten psiak odżyje jak się go odremontuje. Już jest inny niż pierwszego dnia. To byłą trzęsąca sie ze stresu galareta. Teraz mnie wita, dopomina sie o mizianko, reaguje na podstawowe komendy. Działa tez na niego "fuj" na spacerze. Bardzo mądry psiak. Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czesc wszystkim, zycze milego dnia. Czesc Filipku, mam nadzieje, ze jestes zwarty i gotowy na rozpoczecie nowej przygody. Quote
JamniczaRodzina. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Szczęśliwej drogi już czas.:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='danka1234']A o której Filipek wyjezdza?[/quote] Lada chwila Erazm będzie u mnie. Czeka na innego psiaka którego tez wiezie. Potem idziemy p[o Calineczkę, do środy będzie u mnie. A w czwartek przyjeżdża do mnie ta ślicznota jamolek. Quote
JamniczaRodzina. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Isadoro Ty Nasz Jamniczy Aniele.:loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Isadora7']Lada chwila Erazm będzie u mnie. Czeka na innego psiaka którego tez wiezie. Potem idziemy p[o Calineczkę, do środy będzie u mnie. A w czwartek przyjeżdża do mnie ta ślicznota jamolek.[/quote] No to Domek od Fortuny pewnie juz tupta z niecierpliwosci na spotkanie z Filipkiem. A co u Calineczki ? Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='danka1234']No to Domek od Fortuny pewnie juz tupta z niecierpliwosci na spotkanie z Filipkiem. A co u Calineczki ?[/quote] Filipek właśnie ode mnie wyjechał. W nerwach jestem bo płakał, tulił sie przed wyjazdem... ale mam świadomość że jedzie do dobrego domku i za parę dni odstresuje się. Wspaniały Pan Jamnik. Dałam kopertę w której jest szczepienie, karta adopcyjna i napisałam czym i kiedy go odrobaczałam i o detromycynie którą mu smarowałam odleżynki. Za godzinkę ide po Calineczkę. Fortuna na priva śle ci telefon do Erazm, prosiła żeby jej dać znać przy jakiej dużej ulicy jest ten adres. Przypuszcza że będzie w Pyrlandii około 17. Quote
JamniczaRodzina. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dla każdego psiaczka poschroniskowego podróż to wielka niewiadoma.:shake:Nasza Tośka do dziś boi się obcych w domu.Tak jakby myślała ,że ją znowu gdzieś zabiorą.A w tym roku minie 3 lata jak jest z nami. Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Isadora7']Filipek właśnie ode mnie wyjechał. W nerwach jestem bo płakał, tulił sie przed wyjazdem... ale mam świadomość że jedzie do dobrego domku i za parę dni odstresuje się. Wspaniały Pan Jamnik. Dałam kopertę w której jest szczepienie, karta adopcyjna i napisałam czym i kiedy go odrobaczałam i o detromycynie którą mu smarowałam odleżynki. Za godzinkę ide po Calineczkę. [/quote] No to są trudne chwile ale wiemy że Filipek jedzie do dobrego domku to tylko się cieszyć.Isadorko jak to idziesz po Calineczke to ona juz po porodzie i do Ciebie na tymczas a co dalej ,szukamy domku czy juz ma zaklepany. Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Domek tupta i to bardzo.Nie moga sie juz doczekac. Na jutro umowili juz wizyte u weterynarza, a cala reszta gotowa stoi juz od kilku dni. Isadorko dziekujemy ci za wspaniala opieke nad Filipkiem i na pocieszenie dodam jeszcze raz, ze Filipek trafia do wspanialego domu. Bedzie rozpieszczany. kochany, miziany itp, itp. Zdjecia beda jak dobrze pojdzie jeszcze dzisiaj. Pozdrawiam Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Fortuna']Domek tupta i to bardzo.Nie moga sie juz doczekac. Na jutro umowili juz wizyte u weterynarza, a cala reszta gotowa stoi juz od kilku dni. Isadorko dziekujemy ci za wspaniala opieke nad Filipkiem i na pocieszenie dodam jeszcze raz, ze Filipek trafia do wspanialego domu. Bedzie rozpieszczany. kochany, miziany itp, itp. Zdjecia beda jak dobrze pojdzie jeszcze dzisiaj. Pozdrawiam[/quote] Ja nie wątpię w to że dobrze trafił. A miziania szczególnie w pierwszych dniach będzie bardzo potrzebował. I nie można go puszczać ze smyczy póki się nie przyzwyczai. Jak wspominałam i przypomnę to naprawdę świetny psiak i tylko remoncik mu potrzebny. Uwielbia być opatulany, miziany, smyrdany. Bardzo szybko się uczy. Jest wspaniały. Kurcze idę po Calineczkę bo się rozklejać zaczynam. Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Filipek jest juz w domu, najedzony, napity, po spacerku, zwiedzil caly dom , a teraz lezy pod kocykiem na kanapie i chce sie miziac. Mama mowi, ze Filip to figurant, takie robi figury. Jutro o 16.00 maja umowiona wizyte u weterynarza. Moze dzisiaj uda mi sie wstawic zdjecia . Mozecie zmienic juz tytul tego watku. Filipek ma juz domek. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Fortuna']Co tam slychac u Calineczki ???[/quote] Calineczka jak zobaczy kawałek ludzia dostaje amoku. Cały czas chce być w centrum zainteresowania. [quote name='Fortuna']Filipek jest juz w domu, najedzony, napity, po spacerku, zwiedzil caly dom , a teraz lezy pod kocykiem na kanapie i chce sie miziac. Mama mowi, ze Filip to figurant, takie robi figury. Jutro o 16.00 maja umowiona wizyte u weterynarza. Moze dzisiaj uda mi sie wstawic zdjecia . Mozecie zmienic juz tytul tego watku. Filipek ma juz domek.[/quote] Nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :), a leżenie pod kocykiem na kanapie to jedno z jego ulubionych zajęć. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zastanawia mnie fenomen Filipa. Już od wielu dni napisane na aukcji że ma już domek, a ludziska wchodzą. Ma ponad 1650 wejść i... 6 obserwatorów a do końca aukcji jeszcze 2 dni. W tym trzech obserwujących przybyło już po tym jak napisałam że ma domek. Quote
Tiger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja mam codziennie przynajmniej jeden telefon w jego sprawie :) I mówię , że nieaktualne :) Cieszę się barzo , że Filipek już w domku !!!!!!! Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję !!!!!!!!! [B]dance1234, Isadorze7, Fortunie , Erazmowi , AmKasi[/B] [B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] WSZYSTKIM , którzy przyczynili się do tego , że Filipek już nigdy nie będzie cierpiał !!!!!!! Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bardzo sie ciesze , ze moglam pomoc i tez bardzo dziekuje za wspaniala wspolprace AmKasi, Danusi, Isadorze, Erazmowi , tobie Tiger i wszystkim, ktorzy nas wspierali tutaj na dogomanii. Moja mama dzisiaj obiecala Filipkowi, ze od teraz juz zawsze bedzie mial dom, jedzonko, mizianko i wszystko to co sie nalezy takim slodziakom jak on. Zdjecia beda jak tylko je otrzymam, nie wiem czy jeszcze dzisiaj, ale jak nie dzisiaj to jutro. Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No kochani moi :loveu: na naszych jamniczych wątkach zawsze jest miło ale dzisiaj to wyjątkowo, wszyscy sobie nawzajem dziekują i wogule wiec ja również chcę podziekowac wszystkim i kazdemu z osobna za taka miłą współprace.Bardzo sie ciesze że Filipek ma taki cudowny domek na reszte swojego życia,:laola: Quote
Recommended Posts