Anetka83 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 trzymam kciuki !!!! psiak potrzebuje miłości !!! Quote
mirabelka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 gdzie jestes domku ,oan naprawde zasługuje na domek ,cierpi bardzo i teskni za normalnym zyciem Quote
mirabelka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 :multi:mam propozycje domku dla diany ,bardzo młoda i sympatyczna dziewczyna Karolina z ziębic [małe miasteczko niedaleko otmuchowa i nysy] studentka mieszka wraz z rodzicami obecnie bedzie miała duzo czasu dla suni poniewaz siedzi w domu i zbiera sie do pisania pracy magisterskiej .Chce pomuc dianie i wziasc ja do siebie reszta rodziny równiez nie ma nic przeciwko .Wczesniej mieli juz psa długo ale niestety bardzo cieżko zaczeła chorowac i po pewnym czsie wiecie!!! Karolina wie ze to ciezki przypadek ze moze miec znia na poczatku problemy mimo to jest gotowa ja wziąsc.Jestesmy umówione w fundacji w czwartek o 16 30 jesli wszystko bedzie ok zabierze Diane do siebie do nowego leprzego życia .[oczywiscie podpisze umowe adopcyjna i mozemy odwiedzic pieska kiedy bedziemy chcieli]:megagrin::megagrin::megagrin::thumbs: aby tylko nic sie nie zmieniło ,choc zapewniała mnie ze napewno sie nie wycofa. Quote
epe Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To trzymam mocno kciuki!!:thumbs::thumbs:! Propozycja bardzo ciekawa i wydaje się dobrze rokujaca dla suni!! Quote
mirabelka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ja sama trzymam kciuki aby doszło do adopcji Quote
emilia2280 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No cudownie. To do jutra po poludniu czekamy. Quote
mirabelka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 no czekamy do 13 tak ma odebrac psa ,ale narazie nie zapeszam Quote
mirabelka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 NO I DIANA POJECHAŁA DO DOMU:multi: BEDZIE NAPEWNO MIAŁA SUPER JUZ MIAŁAM WIESCI Z DOMKU ZE PODRÓZ MINEŁA DOSC DOBRZE PSINA ZWYMIAOTOWAŁA PARE RAZY ALE POTEM OK W DOMKU POSZLI NA SPACEREK BYŁO OK I BYŁA TEZ KOMPIEL DIANA NAPRAWDE WSZYSTKIEGO SIE BOI ALE KAROLINA [WŁASCICIELKA DIANY]JEST DOBREJ MYSLI I MÓWI ZE SPEWNOSCIA TO MINIE ZEBY KAZDA HISTORIA TAK DOBRZE SIE KONCZYŁA Quote
agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Niech wszystko, co zle minie jak najszybciej, Dianeczko. Tak bardzo się cieszę! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mirabelka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 kopiuje meila z domku diany CZesc!!! Wysyłam Ci zdjęcia Diany tak jak obiecałam. Są takie nie bardzo bo mała troche się wstydzi aparatu:-)ale jak tylko zrobie lepsze to napewno wyślę. Jest coraz lepiej dzisiaj na spacerze nawet inicjowała zabawe, troche nieśmiale ale myślę że się rozkręci. Pozdrowienia Karolina i Diana:-) no i dołanczam fotki Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Myślę,że to jej domek już na zawsze! Trzeba wątek przenieść do Znalazły dom! Quote
Anetka83 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 super !!! :multi::multi::multi: łezka sie w oczku kręci... Bądz już zawsze szczęśliwa !!!! Quote
epe Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czy są nowe wieści od Karoliny o Dianie? Sunia już trochę u niej jest,więc jestem ciekawa postępów w zachowaniu!;) Quote
Recommended Posts