Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:mam propozycje domku dla diany ,bardzo młoda i sympatyczna dziewczyna Karolina z ziębic [małe miasteczko niedaleko otmuchowa i nysy] studentka mieszka wraz z rodzicami obecnie bedzie miała duzo czasu dla suni poniewaz siedzi w domu i zbiera sie do pisania pracy magisterskiej .Chce pomuc dianie i wziasc ja do siebie reszta rodziny równiez nie ma nic przeciwko .Wczesniej mieli juz psa długo ale niestety bardzo cieżko zaczeła chorowac i po pewnym czsie wiecie!!!
Karolina wie ze to ciezki przypadek ze moze miec znia na poczatku problemy mimo to jest gotowa ja wziąsc.Jestesmy umówione w fundacji w czwartek o 16 30 jesli wszystko bedzie ok zabierze Diane do siebie do nowego leprzego życia .[oczywiscie podpisze umowe adopcyjna i mozemy odwiedzic pieska kiedy bedziemy chcieli]:megagrin::megagrin::megagrin::thumbs:
aby tylko nic sie nie zmieniło ,choc zapewniała mnie ze napewno sie nie wycofa.

Posted

NO I DIANA POJECHAŁA DO DOMU:multi: BEDZIE NAPEWNO MIAŁA SUPER
JUZ MIAŁAM WIESCI Z DOMKU ZE PODRÓZ MINEŁA DOSC DOBRZE PSINA ZWYMIAOTOWAŁA PARE RAZY ALE POTEM OK
W DOMKU POSZLI NA SPACEREK BYŁO OK I BYŁA TEZ KOMPIEL
DIANA NAPRAWDE WSZYSTKIEGO SIE BOI ALE KAROLINA [WŁASCICIELKA DIANY]JEST DOBREJ MYSLI I MÓWI ZE SPEWNOSCIA TO MINIE
ZEBY KAZDA HISTORIA TAK DOBRZE SIE KONCZYŁA

Posted

kopiuje meila z domku diany
CZesc!!!
Wysyłam Ci zdjęcia Diany tak jak obiecałam. Są takie nie bardzo bo mała troche się wstydzi aparatu:-)ale jak tylko zrobie lepsze to napewno wyślę. Jest coraz lepiej dzisiaj na spacerze nawet inicjowała zabawe, troche nieśmiale ale myślę że się rozkręci.
Pozdrowienia Karolina i Diana:-)

no i dołanczam fotki

• 3 weeks later...