Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy nadawalaby sie do domu z ogrodem? Bylaby niestety na polu , w razie jakis wiekszego zimna w garazu . Jak ona sie teraz czuje , jest cos z nia lepiej?

Posted

czuje sie tak ja wyglada a czy do domu z ogrodem niewiem ona potrzebuje duzo uczucia zeby dojsc do siebie ale zapytam w fundacji
a moze ktos sie wypowie czy pies w takim stanie znaczy smutny i w depresji i wystraszony nadaje sie do domu z ogrodem ja nie wiem
po za tym nie ma żadnych chorób

Posted

taki pies nie nadaje sie do kojca, budy na podworko!! Jesli ktos szuka stroza to sie pomyli. Ten pies musi byc w domu z czlowiekiem, miec swoje legowisko zabawki ciepla dlon, trzeba do nieg mowic, glaskac go, spac obok niego. Nie wyobrazam sobie budy. Nie zrobcie jej krzywdy!!

Posted

Ja myślę,że dom z ogrodem,to dla ONka raczej wskazany,ale w jej stanie potrzebne jest teraz dużo miłości i obecności z człowiekiem non-stop.
Aż poczuje,że jest bezpieczna i kochana!
Wtedy ten ogród będzie dla niej jej terytorium i bedzie go kochała i broniła-jak to ONek!

Posted

[quote name='Dorothy']taki pies nie nadaje sie do kojca, budy na podworko!! Jesli ktos szuka stroza to sie pomyli. Ten pies musi byc w domu z czlowiekiem, miec swoje legowisko zabawki ciepla dlon, trzeba do nieg mowic, glaskac go, spac obok niego. Nie wyobrazam sobie budy. Nie zrobcie jej krzywdy!![/QUOTE]
Tu sié zgodzé. Pole to nie dom.

Posted

[quote name='Dorothy']taki pies nie nadaje sie do kojca, budy na podworko!! Jesli ktos szuka stroza to sie pomyli. Ten pies musi byc w domu z czlowiekiem, miec swoje legowisko zabawki ciepla dlon, trzeba do nieg mowic, glaskac go, spac obok niego. Nie wyobrazam sobie budy. Nie zrobcie jej krzywdy!![/quote]

zgadzam się w 100 %

może dzisiaj ktoś się do psinki uśmiechnie???!!!

Posted

alegro suni
[URL]http://www.allegro.pl/item337563681_diana_psina_z_depresja_pilnie_potrzebuje_domu.html[/URL]

a moze ktos jakis benerek zrobicniewiem czy z tego zdjecia sie da ale chyba tak -niewiem gdzie o taki prosic
[B][FONT=Arial][img]http://iup.in/img/guest/LE5008931.jpg[/img][/FONT][/B]