Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieniędzy nie trzeba odrazu przelewać, wystarczy chociażby dzień przed wystawą, byle mieć potwierdzenie ze sobą (znowu cytat z Pani z ZK, żeby nie było na mnie:razz:)

Posted

[quote name='waljum']Pieniędzy nie trzeba odrazu przelewać, wystarczy chociażby dzień przed wystawą, byle mieć potwierdzenie ze sobą (znowu cytat z Pani z ZK, żeby nie było na mnie:razz:)[/QUOTE]

ja jednak wole placic wczesniej - w momencie wyslania zgloszenia - wtedy wraz z listownym potwierdzeniem przyjecia psa na wystawe, dostaje numerek i nie musze stac w kolejce do sekretariatu

Posted

[quote name='Korenia']Jak ktoś potrzebuje pomocy na wystawie, ma np. 2 piesy, a jedzie sam, podczas wystawiania jednego mogę przypilnować drugiego ;)[/quote]
Ja zgłosiłam 4 psiaki. Co prawda będzie Savannah i pewnie mi pomoże, ale każda dodatkowa para rąk zawsze jest na wagę złota.
Tak więc, jeśli znajdziesz chwilkę czasu - zapraszam na ring basków.
Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']dostalam internetowe potwierdzenie Waciaka :multi: musze jescze tylko championaty doslac bo mi sie zapomnialo :oops:

mam nadzieje ze tradycyjne zgloszenia poczta tez doszly[/quote]

Mi też wczoraj na e-maila przyszly potwierdzenia :cool3: wiec juz jestem spokojna...
dozobaczenia we Wroclawiu :lol:

Posted

[B]A mnie poinformowano, że mój transport z Rzeszowa do Wrocławia jest raczej niepewny mimo zgłoszenia i opłacenia :( Czy ewentualnie z Rzeszowa lub okolic byłby ktoś, to miałby za dorzutką do paliwa na ta wystawe miejsce dla mnie i małego pieska w transporterku? Ewentualnie, czy jest ktoś z moich okolic, kto wybiera się pociągiem i dotrzymałby towarzystwa w podróży?[/B]

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Kto mógłby pożyczyć psa na JH we Wrocławiu, fajnie jakby był z grup 3 albo 5 a najlepiej seterek, ale nie musi być?[/quote]

ja mam gordona i będziemy ale trzeba mieć na niego sposób bo sie zapiera jak krowa jak stoi:P

Posted

[quote name='Elitesse']dzis wyslalam zgloszonka :)[/QUOTE]

Elitesse napewno bywaliscie juz we Wrocku jak wyglada ze sredniakami P&S, sredniaki ida ostatnie? Wiem, ze zawsze wszystko moze sie zmienic, ale bywaja takie zwyczaje, ze rok w rok jest to samo, zostalo mi malo czasu, a cigale nie jestem pewna czy sie zglaszac bo nie chce po nocy wracac, a sredniaki lubia oceniac na samym koncu... No i nie wiem czy jechac pociagiem, czy autkiem..

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Elitesse napewno bywaliscie juz we Wrocku jak wyglada ze sredniakami P&S, sredniaki ida ostatnie? Wiem, ze zawsze wszystko moze sie zmienic, ale bywaja takie zwyczaje, ze rok w rok jest to samo, zostalo mi malo czasu, a cigale nie jestem pewna czy sie zglaszac bo nie chce po nocy wracac, a sredniaki lubia oceniac na samym koncu... No i nie wiem czy jechac pociagiem, czy autkiem..[/quote]

wiesz co z tego co pamietam to zawsze szly na koncu :roll: