Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']mi tez dziala, spod dworca jeszcze 9 jezdzi na stadion[/quote]
Dzięki Elitesse. :p

Mam nadzieję, że jak będziemy o 9 na dworcu, to zdążymy dojechać na czas, bo koleżanka się wystawia o 10.10. :roll:

Posted

[quote name='panienkabubu']kurde u mnie to działa :hmmmm:[/quote]
[quote name='BBeta']U mnie też działa :cool1:[/quote]
[quote name='Elitesse']mi tez dziala, spod dworca jeszcze 9 jezdzi na stadion[/quote]
No mi te linki też działają, ale jak już wybiorę numer tramwaju, to nie działa. :roll:

EDIT:
Otworzyłam w Mozilli i działa. :multi: :evil_lol: :multi:

Posted

Hej, ratunku musze sie dostac na niedziele (oczywsicie bez psow)
Czy mial by ktos miejsce? Warszawa-Wroclaw-Warszawa

Posted

[quote name='Asiaczek'][SIZE=3][COLOR=red][B]UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=purple][B]Mam wolne miejsca w busie do Wrocławia na niedzielę (28.09.2008 r.).[/B][/COLOR][/SIZE]

Dla przypomnienia, w niedzielę sędziowane sa grupy: 2,5,6,7,9.

Pzdr.[/quote]

spróbuj może się dogadać, może jeszcze aktualne. Powodzenia :lol:

Posted

[quote name='Elitesse'][U]dla jadacych tramwajami / autobusami:[/U]

bilet normalny 2,40
bilet ulgowy ( uczniowie, studenci) 1,20
bilet za psa 1,20[/quote]

Psu trzeba kupić bilet? bo ja już rok jeżdżę i nigdy mu biletu nie kupowałam- a nie raz miałam kontrole!?!??1:eviltong:

Posted

[quote name='Karmel']Hej, ratunku musze sie dostac na niedziele (oczywsicie bez psow)
Czy mial by ktos miejsce? Warszawa-Wroclaw-Warszawa[/quote]
Karmel - jeżeli jesteś zainteresowana, to miejsce jest. Zadzwoń do mnie na komórkę: 0-601 29 85 50.
My juz jesteś mu umówieni godzinowo, ale to można jeszcze zmienić.

Pzdr.

Posted

[quote name='kinnia']Psu trzeba kupić bilet? bo ja już rok jeżdżę i nigdy mu biletu nie kupowałam- a nie raz miałam kontrole!?!??1:eviltong:[/quote]

teoretycznie trzeba, w praktyce roznie bywa, ja kilka razy jechalam bez biletu i sie nikt nie przyczepil ale w sumie wole nie ryzykowac bo 1,20 to nie duzo za t mandat juz troche wyniesie :roll:

[quote name='kapka22']Dzięki wielkie :) :multi:

A powiedzcie mi jeszcze, te tramwaje / autobusy podawaliście właśnie z Głównego, tak??[/quote]

tak 9 i 17, wychodzisz wejsciem glownym i przystanki masz po lewej stronie - trzeba przejsc na swiatlach

Posted

[quote name='asiol']... Ile może trwać ocena ok 25 psów z 2 ras??[/quote]
a nie podali godziny sędziowania?
jeżeli nie to trzeba liczyć ok. 3 min. na psa (tak wynika z moich obliczeń na róznych wystawach):p, ale może być opóźnienie:eviltong:

Posted

[quote name='Elitesse']teoretycznie trzeba, w praktyce roznie bywa, ja kilka razy jechalam bez biletu i sie nikt nie przyczepil ale w sumie wole nie ryzykowac bo 1,20 to nie duzo za t mandat juz troche wyniesie :roll:

[/quote]

jak mi mama karte kupowała to sie zapytała tam w ,,centrum,, i oni powiedzieli ze kiedyś był taki przepis, ale teraz pies jeździ jako bagaż wiec biletu za niego kasować nie trzeba. Bo Bo 3 m kupowałm mu bilet a potem sie dowiedziałam i było wszytsko ok

Posted

[quote name='Elitesse']teoretycznie trzeba, w praktyce roznie bywa, ja kilka razy jechalam bez biletu i sie nikt nie przyczepil ale w sumie wole nie ryzykowac bo 1,20 to nie duzo za t mandat juz troche wyniesie :roll:[/quote]

[quote name='kinnia']jak mi mama karte kupowała to sie zapytała tam w ,,centrum,, i oni powiedzieli ze kiedyś był taki przepis, ale teraz pies jeździ jako bagaż wiec biletu za niego kasować nie trzeba. Bo Bo 3 m kupowałm mu bilet a potem sie dowiedziałam i było wszytsko ok[/quote]
Jeśli chodzi o psy to może jest tak jak w Poznaniu, jeśli pies jest mały i trzymamy go na kolanach, to jest traktowany jako bagaż i nic nie płacimy, za dużego psa trzeba zapłacić. :roll:

Posted

chyba ze ma sie bilet miesieczny to wtedy sie nie placi [ przynajmniej na slasku]
dzieki za info co do korkow - jutro sie przekonamy :D [ pytam bo jak ostatnio bylam we wro to spedziłam godzine w korku na odcinku... kilometra? xD]